Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Tungi

Minjoni:

Slika

:mljac:
Ja sam tek relativno skoro saznala da minjoni nisu neka posebna vrsta kolača koja se pravi po specijalnom recopisu, već da se tako zovu zbog oblika i veličine.

Lepi su mi za gledanje.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ostali su mi u secanju neki minjoni,koji su se prodavali u kutijama slicnim bombonjerama.Ne znam ko je proizvodio i kako su se zvali.Nisam znao kad mi je dosta.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja se sećam onih sa glazurom u pastelnim bojama, pa na vr' kocke ide kuglica ili tako neka džidža-bidža. :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Profulao sam:lol:

Mislio sam na badem.
Korisnikov avatar
By Tungi
Sto li zalazim u ovakve teme:sigh:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by xfreelancer

duplo je ferrero i ako nije skoro 90 dinara ona stanglica od 25 grama. nema ni na zub da nabodem. a ako ne' da se snebivam treba mi 1000 din da se nazobam po meri moje impozantne persone.
:smeh:
:odlicno:

meni, srećom, ne treba mnogo. rekord mi je dva kinder buena odjedared. skromno & affordable.

Originally posted by xfreelancer
doduse, probala sam jedared neki turski fejk i zazmurila na oba oka. istini za volju nije bio los, al me ipak neka nelagoda 'vata kad ne mogu da procitam sta su metnuli od sastojaka.
ja sam jednom požvakala dva "turska fejka" jedan za drugim, čisto u istraživačke svrhe. jedan ok, drugi jok, al' sam u međuvremenu zaboravila koji se kako zvao.

kinder bueno still rules što se mene tiče. ma, (skoro)* sve što ferrero napravi je genijalno.

banini... :sigh: divota... :sigh: zašto je to nestalo? nemoguće da se nisu prodavali, onako divni? jel' i njih pojela kriminalna privatizacija, 'mesto nama da ostavi da ih jedemo? :rida:

*onaj kinder smthng s medom i mlekom mi je downright odvratan.
Korisnikov avatar
By Mars
Kinder, kinder...

Upravo shvatih da nikad sam sebi nisam kupio Kinder jaje.
Korisnikov avatar
By simarrgL*
Originally posted by Null

plazmice skroz umočene u čokoladu

ovim sam se drogirala :drama:

i to obavezno ono manje pakovanje, posto one vece imaju cokoladu samo na jednoj strani

jede mi se rozen torta
Korisnikov avatar
By Mars
I ja sam često u dilemu da li je neki moj post za ovde ILI u šta vam se trenutno jede...
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Mars
I ja sam često u dilemu da li je neki moj post za ovde ILI u šta vam se trenutno jede...
ja sam u trilemu jer ovo na ovoj strani vise nema veze sa suncetovim prvim postom :kakodane:
Korisnikov avatar
By dharmox
Deset do pet je, mrzi me da proveravam šta piše u prvom postu.

Volim bajadere i one sa višnjevačom (i višnjom) unutra.
Korisnikov avatar
By Kittrie
hm, kinder bueno, kinder cokoladice i ostale kinder-related-stuff adoriram;
medena srca, munch-mellow svaki (uvek prvo pojedem onu penu od gore da bih ostavila onaj omiljen mi keksicj za kraj :love: - to je valjda ono ''odlaganje'' zadovoljstva :lol: ), milke i ostale ok cokolade sa jogurtom, karamelom, jagodom i ostalim vocnim itd. kremovima inside; cokoladne bananice; lion cokolade i dosta nestle proizvoda (zheno ja te volim, al volim i slatkise :shrug: , i nikad to necu jesti pred tobom ako ti je lakse ); pa one lepe praline sa raznim punjenjima sto se tope u ustima, posebno one sto su od bele cokolade punjene crnom; IJAOOOOOOOO, rum kasato breeeeeee !!!
.. i jos dosta stvari..
kontam da cheesecake, tiramisu i tak to ne spada ovde?? :mljac:
Korisnikov avatar
By Sunce
Upravo jedem belgijske cokolade. izvolite: ....
By alexandermagic
Najviše volim Ferrero Rocher.

Može proći i neka Lindt čokolada, posebno Excellence - "Intense Orange".
Korisnikov avatar
By Madonna
omg sad se setio :drama:

Slika

:bale:

nisam jeo 300 godina
Korisnikov avatar
By bu
fererooooooooooooooooooooooooooooooooo njamii
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!