Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By ultraviolet
o pizda ti ćorava samo se zbogtebe ulogovah again.

ja tebi sisu, ili ako nećeš sisu, onda ručak i večeru (doručak prespavam) i pranje veša i te neke kućepaziteljske aktivnosti.
By Hans
Alles Beste, lieber Korvin! :kiss:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Hvala. :)

Ove godine umalo nisam uspeo da ne slavim ga uopšte, ali ipak sam neke najbliže ljude izveo na kolače...

Naredne godine bih mogao napraviti neku forum žurku... :giggle:
Korisnikov avatar
By HARP
Srećan rođendan!
Ja ću jedan desperados :pivce:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
DodoKorvine, srecan rodjiiish! :poklon:

Da jos duuugo budesh priseban, sa dobrim vidom, mirnom rukom i pedantnoshcu koja te krasi, ne bi li umnozavao clanove Smajli familije u decenijama koje dolaze. :wundy:

:lol:

:rodjendan:

:party:
Korisnikov avatar
By KiWi
srećan rođendan lepotane
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Hvala... :shmi:

@shmi: Hhahahaa.. Upravo sam imao mentalnu sliku u glavi, kako držim tu čokoladnu kitu u ruci i idem ulicama i ližem je, onako opušteno, a ljudi me gledaju.. :krezavi:
Korisnikov avatar
By badu
Pasmater! Kasnim.
Kad si nest'o, ja nesam mogla znati.

Nebitno.

Srećan rođendan! :*
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by jelenah

Pasmater! Kasnim.
Kad si nest'o, ja nesam mogla znati.

Nebitno.
Izbrisah fejs.
Možda ću u februaru napraviti neku zvaničnu verziju koja će samo tako stojati...

Ali opciju koju su uveli da se za tili časak preuzmu sve poruke, prijatelji, slike, snimci i sve živo što je osoba objavljivala na zidu od trenutka prijavljivanja je za mene bila previše.
Korisnikov avatar
By badu
Nisam skontala niti prvo niti drugo.
Šta će ti uopšte onda?

Nek' si ti nama živ i zdrav kako god bilo!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Nisam ni ja nista skontao ako ti ista znaci :lol:
Korisnikov avatar
By bothways
Postoji ona opcija preko koje prakticno svi podaci dostupni sa profila (ukljucujuci i slike) mogu da se preuzmu preko jednog jedinog .zip-a. I to je, izgleda, razgnevilo naseg slavljenika i nagnalo ga da decidirano napusti knjigu lica. Stajaznam, nekima se djasvi ta opcija. To je objasnjenje "drugog".

Objasnjenje "prvog" je valjda da ce u februaru mozda napraviti nalog, koji ce biti "zvanican" (tj. predstavice njega), ali ce biti ogoljen, dakle bez ikakvih posebnih i inkriminishucih informacija, a sve u inat FB-u.

Samo, nije mi jasna logika iza svega toga. Taj .zip mozes samo ti da preuzmes. A FB ima tvoje podatke, pa ih ima.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Jedino me bothways razume... :radosnice:

Ali, ozbiljno...

Naredni put ću iščitati ugovor... Mislim da kada se IZBRIŠE profil, da se izbrišu i ti svi podaci. Nisam deaktivirao nalog. Videćete da nema više ni jednog mog komentara.

A to što samo ja mogu da preuzmem, to ne znači da mi neko ne može da uhakuje profil, što se događalo jako puno ljudi oko mene.
Što ne bi bio problem toliko, da sada nisu pojednostavili toliko to skidanje podataka.

Mislim stvarno. SVE moje poruke. A neke su vrlo inkriminišuće. :pervert: :lol:

edit: hvala crazy_bee :)
Korisnikov avatar
By badu
Ma razumela sam!
Nego nisam "skontala" (primetila) da je obrisao niti da se pojavila ta opcija (dok mi drugar nije rekao) pa se ja (na primer) nisam mogla uzjebati.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!