Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by PopeyeJao Popaj da te pitam.
a i vas dvojica...![]()
pored tolikih benafflecka svijeta, vi nasli da napadate vansana.![]()
U njemu to budi bes i sujetu, jer nije navikao na odbijanje, ali mu daje nadu da je upravo ona idealna za ovu ulogu, naizgled krhka i naivna, ali kada treba i oštra.ovo nisam ovako videla. ni sujetu ni bes.
Najbolji prikaz toga jeste uvođenje like Beth (tumači je Winona Ryder), koja u 5 minuta uspeva da obori sa nogu svojom glumom.toliko su kratke njene scene, i toliko beznacajne i predvidive, da stvarno ne znam kako je bilo okoga oborila s nogu svojom glumom. balerina je besna jer su je zamenili novim modelom. bas iznenadjujuce.
Originally posted by scout_finchSlažem se, iako volim Winonu.
a sto se tice vinone, tu ulogu je mogla da odigra bilo koja prosecna glumica izmedju 35 i 40 godina. nije mi delovalo nimalo upecatljivo.
Originally posted by MarsI taj tatu kao i onaj ekcem je suviše očigledan i gađa te u oko. Sve je strašno priprosto direktno. Ne želim da vređam Aronofskog ali sve je kao u Wrestleru, eksplicitno kao milka (jedno parče i tamo si).
Sa onim tatu bi u ril lajf mogla samo uz šipku da igra...
Originally posted by dharmoxPa to su parodirali u SNL.
Ne volim takve filmove, vređaju mi moju pretpostavljenu inteligenciju; hoću ja jednom da izvučem zaključak, a ne on da mi servira sažvakano.
Originally posted by dharmoxonda gledaj lyncha, zvakas, zvakas i bas kad si mislio da si shatio, ispadne da nisi.
Ne volim takve filmove, vređaju mi moju pretpostavljenu inteligenciju; hoću ja jednom da izvučem zaključak, a ne on da mi servira sažvakano.
Originally posted by Tungihahaha
^Speaking of Lynch.Ja jos ne kapiram Blue velvet.Ni Eraserhead,pritom.Kakvi su ono tumori,svetla iza radijatora,devojka koja peva iza istog,peceni pilici koji mrdaju nogicama..Povrh svega,zanima me sta predstavlja ona tekucina koja izlazi iz njih.![]()
Originally posted by Tungiok,boldovano si naknadno dodao dok sam ja pisala svoj post. razumemo se.
Rekoh da mi smeta?
Ja bih samo da cujem vidjena iz drugog ugla. Kako je shvatam Lyncha i njegove filmove,ne bih da offujem na temi o Black Swanu sada.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!