Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Black Swan

Da
32
67%
Ne
16
33%
Korisnikov avatar
By Srklet
vincent cassel je cinjenicno dobar glumac! :sudija:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Popeye

a i vas dvojica... :hand:
pored tolikih benafflecka svijeta, vi nasli da napadate vansana. :jezik:
Jao Popaj da te pitam.

Kako se zove...francuski film, igra Romane Boringer (ili tako nekako)...ljubavni trougao...on je bisex, ima aids...ona je neurotična, vrišti ceo film, hoće i ona da se inficira...on ludi od nje, ludi od njega, pita se sta mu sve to treba u životu...

Jel ti poznato?
Korisnikov avatar
By Mars
E nije to. Ne igraju ni Vincent ni Monica.

Može preko Romane da se klikće redom i čitaju opisi filmova, samo nikako to da uradim.
Korisnikov avatar
By Mars
to je! to je! to je! to je!!!

Hvala ti! :B
Korisnikov avatar
By bas bleu
@mars: savage nights?

edit: always late :drama:
Korisnikov avatar
By Oziris
About Cassel: Odajem mu priznanje za to sto *ebe Moniku, ali da mi je nikakav, e vala jeste!

No, to nema nikakve veze sa tim kakav je on glumac! :love:

I da, to kakav je on glumac nema nikakve veze sa njewgovom ulogom u ovom filmu. :lol:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ne dopada mi se, ne volim te prefrigane face... tako bih ga slatko za te usi dambovske. :uvce:
Korisnikov avatar
By Hellas
Nisam strucnjak za sedmu umetnost, ali meni se dopao film, misim da kombinacija Daren i Clint ne moze da ispadne losa. Bar do sad nije...

off: Sad sam videla na imdb da ce biti i Avatar 3?! Ajmee, zasto?
Ali izgleda da nece biti Neytiri u drrugom delu, vec samo u trecem.
evo link dje sam videla http://www.imdb.com/name/nm0757855/
Korisnikov avatar
By Srklet
jako je losa, ali necu ulaziti u detalje da ne ispadne kak te opet teroriziram.
Korisnikov avatar
By V25
Pa ti napiši bolju, molim te :)
Korisnikov avatar
By scout_finch
U njemu to budi bes i sujetu, jer nije navikao na odbijanje, ali mu daje nadu da je upravo ona idealna za ovu ulogu, naizgled krhka i naivna, ali kada treba i oštra.
ovo nisam ovako videla. ni sujetu ni bes.
Najbolji prikaz toga jeste uvođenje like Beth (tumači je Winona Ryder), koja u 5 minuta uspeva da obori sa nogu svojom glumom.
toliko su kratke njene scene, i toliko beznacajne i predvidive, da stvarno ne znam kako je bilo okoga oborila s nogu svojom glumom. balerina je besna jer su je zamenili novim modelom. bas iznenadjujuce.

tekst koji si napisao vise lici na prepricavanje filma nego na kritiku.
Korisnikov avatar
By V25
Kako se ne vidi? Sećaš li se kako je reagovao odmah pošto ga je ugrizla i kakve je komentare imao nakon što je izvodila "belog labuda" pred njim i još par žena (komisijom, verovatno)?

Ne znam, Winonu niko nije primetio, a meni je lično njena rola, iako stvarno minimalna bila sjajna. I tada u holu i u bolnici. To je moj lični utisak, a kako sam film gledao više puta, poprilično me pogodi svaki put.
Korisnikov avatar
By scout_finch
meni deluje kao da je bio iznenadjen i mozda iznerviran, i to samo na trenutak. ne deluje mi ni besno ni sujetno. mozda sam ja to previdela, gledala sam film jednom.

a sto se tice vinone, tu ulogu je mogla da odigra bilo koja prosecna glumica izmedju 35 i 40 godina. nije mi delovalo nimalo upecatljivo.

ni gluma portmanove me nije odusevila, imala je isti izraz lica ceo film, slicno ko frodo u gospodaru prstenova.
a ja volim natali portman:pervert: :D
meni se taj film sasvim prosecan, nista nije izuzetno u vezi njega. ni gluma, ni tekst, nni rezija. dijalozi su mi previse predvidivi, u stvari, ceo film je jako predvidiv, i sve vreme ocekujes neki neverovatan preokret i na kraju se film zavrsi a da nije imao svoj klimaks. tako se meni cini.
By Orion
Originally posted by scout_finch

a sto se tice vinone, tu ulogu je mogla da odigra bilo koja prosecna glumica izmedju 35 i 40 godina. nije mi delovalo nimalo upecatljivo.
Slažem se, iako volim Winonu.
Ja sam se pre nego što je izašao film zaista ponadao da će njena uloga biti..nekako kvalitetnija al' na kraju je ispalo da mi je ona bila još jedno poznato ime iskorišćeno za više nego sporedan lik u priči.
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by Mars

Sa onim tatu bi u ril lajf mogla samo uz šipku da igra...
I taj tatu kao i onaj ekcem je suviše očigledan i gađa te u oko. Sve je strašno priprosto direktno. Ne želim da vređam Aronofskog ali sve je kao u Wrestleru, eksplicitno kao milka (jedno parče i tamo si).

Ne volim takve filmove, vređaju mi moju pretpostavljenu inteligenciju; hoću ja jednom da izvučem zaključak, a ne on da mi servira sažvakano.
Korisnikov avatar
By Kittrie
cek, cek;
hocete reci da je lili ''striptizerica" koja se ushrafila u grupu ''baletanki''? :misli:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by dharmox

Ne volim takve filmove, vređaju mi moju pretpostavljenu inteligenciju; hoću ja jednom da izvučem zaključak, a ne on da mi servira sažvakano.
Pa to su parodirali u SNL.

:)
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by dharmox

onda gledaj lyncha, zvakas, zvakas i bas kad si mislio da si shatio, ispadne da nisi. :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
^Speaking of Lynch.Ja jos ne kapiram Blue velvet.Ni Eraserhead,pritom.Kakvi su ono tumori,svetla iza radijatora,devojka koja peva iza istog,peceni pilici koji mrdaju nogicama..Povrh svega,zanima me sta predstavlja ona tekucina koja izlazi iz njih.:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Kittrie
@ tungi
ja ne skapirah ni mullholand drive :shrug: , al sam za sutinu uzela da je pola od toga masturbativna fantazija naomi watts. :retard:

@ dzeli
pa kako on pravi filmove onda?
nadrogira se i smislja u hodu?? ni to ne razumem. :rida:
Korisnikov avatar
By Evdokija
Originally posted by Tungi

^Speaking of Lynch.Ja jos ne kapiram Blue velvet.Ni Eraserhead,pritom.Kakvi su ono tumori,svetla iza radijatora,devojka koja peva iza istog,peceni pilici koji mrdaju nogicama..Povrh svega,zanima me sta predstavlja ona tekucina koja izlazi iz njih. :ozbiljan:
hahaha
misterija tekucine u lincovim filmovima

smeta vam predvidivost,
smeta vam linch, vi bi ste da ga razumete? na koji nacin, racionalan? sta znaci tekucina... :)

sto se crne labudice tice, jedan veoma dobar mejnstrim film. pa ne ocekujete valjda da lupamo glavu oko oscar buzz filmova.
Korisnikov avatar
By Tungi
Rekoh da mi smeta?

Ja bih samo da cujem vidjena iz drugog ugla.

Kako je shvatam Lyncha i njegove filmove,ne bih da offujem na temi o Black Swanu sada.
Korisnikov avatar
By Evdokija
nije se odnosilo samo na tebe. ti si bas eksplicitno izdvojio neke detalje trazeci da se protumace sto je apsurdno raditi kod njegovih filmova. iz toga sam zakljucila da ti smeta sto ne razumes sta oni znace ili nisi siguran da razumes pokusavajuci da otkrijes rediteljev racio sto je potpuno pogresno kod njegovih filmova. shvati ih onako kako ti mislis da treba ili dozivi ih samo kao kompozitnu sliku u datom kadru i ne opterecujte se skrivenim znacenjem kod lincha.
Korisnikov avatar
By Evdokija
Originally posted by Tungi

Rekoh da mi smeta?

Ja bih samo da cujem vidjena iz drugog ugla. Kako je shvatam Lyncha i njegove filmove,ne bih da offujem na temi o Black Swanu sada.
ok,boldovano si naknadno dodao dok sam ja pisala svoj post. razumemo se.

necemo vise da offujemo.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!