- 28 Jan 2005, 20:31
U principu sam znao da je olajavanje drugih glavna karakteristika velike vecine gejeva, ali hvala i na zvanicnoj potvrdi. Hvala bogu pa striktno biram ko ce od pedera da bude u mojoj blizini. Izem ti ja druga, koji ce kad se malo zakacimo oko nekih gluposti doci ovde da kenja ovo ili ono.....
Nista gore od lajavog pedera....
Originally posted by MinaHarkerOriginally posted by ZvezdasBGOriginally posted by Morgan Le FayeIskreno ne bih da se mesam, ali ovo sto je Morgan napisao kao deo svog posta (sto sam ja obelezio) na najbolji moguci nacin predstavlja ponasanje pojedinih pedera, koji kada se zakace sa nekim sa kim su se do tad druzili, nakon toga krenu da kopaju po "prljavom vesu" i da iznose razne "pikanterije", bilo da je rec o partneru sa kim su bili u vezi ili da je rec o ex-drugu.
Jel treba da napomenem kada smo bili u "velikom prijateljsvu" ti i goran niste ni pipnuli ni jedan moj post, ni jednu moju temu, nego si se tada bila okomila na Aksu, i dok si lezala za mojim kompjuterom hvalila si se kako volish da je idesh na zivce..../shto si chinila poverenom ti mod. funkciom/
Jadno.....
P.S Nista licno.
To je uobicajena pojava. Zato treba dobro paziti sta i gde pricas, jer ima previse ociju i previse usiju koje cuju stvari koje ne bi trebale (i koje ih se ne ticu) pa ih posle iznose na virtuelnom papiru.
U principu sam znao da je olajavanje drugih glavna karakteristika velike vecine gejeva, ali hvala i na zvanicnoj potvrdi. Hvala bogu pa striktno biram ko ce od pedera da bude u mojoj blizini. Izem ti ja druga, koji ce kad se malo zakacimo oko nekih gluposti doci ovde da kenja ovo ili ono.....
Nista gore od lajavog pedera....