Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Hans
Originally posted by Popeye
Originally posted by Hans

To me ne čini intelektualnim bogaljem!!!!
ali zato to cini recenica poput 'to me ne cini intelektualnim bogaljem!!!!' :lol:
Danas nemam vremena za tebe. Sutra. :kiss:
Iskreno, Popaje, je l' ti stvarno provodiš svoju mladost kao na onoj fotografiji 'Peder u duši'?
By Hans
Tomorrow never dies.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by colonia_boy

U normalnim zemljama ako nemas dokaze ovo je kleveta zbog koje moze da se zavrsi u zatvoru. U Srbiji ovakvo djubre je bestseler u najavi. A sta drugo i ocekivati od drzave u kojoj je najprodavanija knjiga decenije Grabljivica.
Bas htedoh da napisem da me ovo podseca na jednu od onih pricica iz knjige tajne srpskog dzet seta :) .
LM, bas me briga. Sida, leukemija, anemija.
Korisnikov avatar
By bern
Jebeš novinare, ja gledam diva fight! :drama:
By Sixto
Ajte smirite se. Covek ima leukemiju, sve ono sto je zaradio praveci od medijske scene kaljugu ce dati na lekove, a pomenuti novinarcic je tamo vec gde je, u mraku, bez publiciteta...
Korisnikov avatar
By Tungi
A zasto se radovati necijoj nesreci,pa ma kakav taj Mitrovic bio?
Korisnikov avatar
By Loni
Taj list je teška budalaština.
Slično su pisali i za Boška Jakovljevića.

Da fazon bude veći znam gejeve, koji veruju u te priče.
I za Tadića i za Jeremića i ostale.

Ko je peder, a sviđa mu se Tadić, nemoj da se džabe zanosi.
Čovek je APSOLUTNI STREJT.

Saznao sam da je u ranoj mladosti visio po Akademiji u cokulama i hejtao gejeve.
Izmenjao hrpu žena.
Iz prvog braka je izašao zato što s tom ženom nije imao dece, dok je druga žena zatrudnela s njim.

Jeremić ima najlepšu ženu u kategoriji četrdesetogodišnjakinja, koja mođe da se zamisli.
To je plavuša s punđicom koja vodi Dnevnik na RTS-u.

Željko Mitrović isto promenio mnogo žena.

Da su ti ljudi zaista gejevi, pa neko bi to u Beogradu znalo.
Gej svet je mali. To ide od usta do usta vrlo brzo. Pogovotu kad su poznate ličnosti u pitanju, ali niko ne zna ni za jednog od njih.

O nekim drugim političarima već kolaju druge priče.
Korisnikov avatar
By Mars
Kao i uvek, Loni sve efektno postavi na svoje mesto.
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by Mahoney

Minimaksom i Kleopatrom. Ljovisnom i Kasandrom. Dr Igijem i Fanki Džijem. Vesnom Rivas i Leom Kiš. Sašom Popović i Ekremom Jevrić.
:prst2:
Ju, kakva laž, Ljovisna i Kasandra su išle na trećem programu RTS-a. Čisto da se zna. :alexis:

Što se tiče teme. Prvi put čujem za ove novine. a sada kada sam pročitao članak bolje da sam ostao u blaženom neznanju.
Korisnikov avatar
By Mahoney
Originally posted by walt333
Originally posted by Mahoney

Minimaksom i Kleopatrom. Ljovisnom i Kasandrom. Dr Igijem i Fanki Džijem. Vesnom Rivas i Leom Kiš. Sašom Popović i Ekremom Jevrić.
:prst2:
Ju, kakva laž, Ljovisna i Kasandra su išle na trećem programu RTS-a. Čisto da se zna. :alexis:
Ljovisna & Kasandra su metafora!
:nokti:

Slika
Korisnikov avatar
By Mahoney
nije fer da na temi u kojoj željko mitrović skapava od raka, side i leukemije, ne zapeva zvezda njegove televizije - beki bekić.

:maljkovic:

''

:hiphip:
Korisnikov avatar
By deran
tekst je odvratan-i ko što ljudi rekoše,čemu se radovati i priželjkivati...:ubise:
By str00ja
Ja samo da se složim sa Hansom i Zwezdicom, i ovim putem ih pozdravljam, siguran sam da me gledaju :kosa: :JK:

A što se tiče članka o Mitroviću, ono kao... :roll:
Postoji razlika između argumentovanog dokumentovanog "obelodanjivanja" lošeg i skandaloznogo nekome (što je kao i ok u neku ruku), i neukusnog klevetavog piskaranja iz obesti. Samo mi nije jasno zašto ovo drugo uopšte izaziva pažnju. A to koliko je tekst procentualno istinit pada u šezdesetpeti plan kada je na ovom nivou...

To se normalno rešava advokatom i tužbom (nisam u toku, jel reagovao Mitrović pravno ili ikako?), što Mitroviću sumnjam da je problem, jedino što nam je naše reformisano pravosuđe mnogo kul i efikasno.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by str00ja

Ja samo da se složim sa Hansom i Zwezdicom, i ovim putem ih pozdravljam, siguran sam da me gledaju :kosa: :JK:
Gledamo, kao sto je Tadic gledao JK u Amigi Show-u. :radosnice:

Hvaaala, na podrsci. :mazi:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by bas bleu

this is me fave bit.
A meni onaj da je Nataša Jeremić (rođena Lekić) nešto najlepše od 40-ak godina što ljudski um može da smisli.

Inače (spletom asocijacija) dođoh da kažem kako me čudi da Stati već nije organizovao akciju dobrovoljnog davanja krvi za Željka Mitrovića kao onomad za Maju Žeželj...
Korisnikov avatar
By bas bleu
ali marse, nemoj da se dzabe zanosi. to je status worthy sintagma, n'est-ce pas?
Korisnikov avatar
By Mahoney
Originally posted by Mars

Inače (spletom asocijacija) dođoh da kažem kako me čudi da Stati već nije organizovao akciju dobrovoljnog davanja krvi za Željka Mitrovića kao onomad za Maju Žeželj...
:krezavi: :krezavi: :krezavi: :krezavi:

Korisnikov avatar
By unic0rn
ova tmea mu dodje kao forumstar, samo izaziva tugu a ne smeh.
By Hans
Mahoney, mislim da posle tvojih postova neću imati erekciju dva dana.
Korisnikov avatar
By Elena
Milica Grabez ne postoji.
Tabloid je smece.
Znam pouzdano da su pisali stoprocentne lazi, cak o nekome koga licno znam i kome su svasta napakovali.
Isto tako pouzdano znam da su imali jedan tekst koji je sasvim istinit ...

Tako da se nikad ne zna. Mitrovica ne volim, Pink jos manje ali mu ne zelim da rikne tako da bi bilo bolje da su ovaj put izmislili :panker:
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by Hans

Mahoney, mislim da posle tvojih postova neću imati erekciju dva dana.
Mahoney mi je razvedrio dan. :pucaodsmeha:

Željko ima aplastičnu anemiju, a to je valjda leukemija (reko mi njegov art direktor Šuljagić). :svetac:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!