Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
pa malo mi je cudno kad stanoviti mahoney na jednom forumu 'javno zeli sve najgore'... well... bilo kome... :bubbles:
but that's just me. ;)
Korisnikov avatar
By (Hilbert)
O tome, o Mitrovicu i njegovoj imperiji, mislim sve najgore. Sadrzaj teksta je vecinom OK, forma
bi se ponegde mogla izmeniti, ne svidja mi se ovaj senzacionalisticki ton, tekst bi mozda bio
ozbiljnije shvacen da je malo vise dokumentaristicki.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Jeste, Pink je kriv za sve, jadnom narodu potura se shund i kich, a taj jadan narod nebili odganao misli sa svog gladnog stomaka ne manja kanal! :wtf:

Kome se gleda neka gleda, ljudi, niko nije vezan za televizor i nikoga ne muche pustajuci mu Pink!
Muka mi je vise od tih gluposti, jadan narod i aminovanje nad narodom, koji je toliko retardiran da voli da gleda sve to?! Neka gleda! :obesen: Jos su mi veci hit svi ti toooooliki protivnici Pinka i Granda, koji kada im se to pomene kao da si im rodjenu majku ispsovao. Ludi ovde treba da se nauche, da ne brane ili ne kude sve i svasta kao da im je rod rodjeni, kao da su od istog mesa nastali i da zive svoje zivote ! :barf:
Sto se Zeljka i njegovog kesa tice, briga me i od cega boluje i od cega zivi, i ko ga jebe i koga on jebe i da li mu je zena fuxa i da li se Grand balerine podvode. :zastita:

PS: Ovo nije pohvalna oda Pinku, ne hvatajte se sa to i za W. :sigh:
By Hans
1. Prvo, jako je ružno priželjkivati bilo čiju smrt. To dragi moji gayevi i autorka ne moraju da shvate, čitajući Bibliju, neophodno je da budete samo malo ljudi.

2. Ja sam čuo da ima leukemiju, a ne sidu. Leukemija i anemija nisu isto.

3. Pink je kao zabavna televizija u početku imala dobru koncepciju, ima je i sad, ako zanemarimo kvalitet programa. To je televizija koja je donela sve trendove koji trenutno postoje na ostalim televizijama u svetu. Reality postoji svugde. Pink nije izmislio turbo folk i skrnavljenje srpske tradicionalne muzike. Pink nije doveo Miloševića na vlast. Njega su doveli ljudi koji su mnogo pre Pinka zagovarali ratove, stradanja a sve u cilju ličnog prosperiteta. Ispalo je da su Srbi postali nemoralan narod od 1993. pa na ovamo a postali su dosta ranije ako ćemo iskreno. I drugo, kakav je to nečiji moral i ukus ako ga uzljulja olako jedan Pink?

4. Pink jeste iznedrio i Jelenu Karleušu i Gogu Sekulić, ali je u isto vreme dao šansu i Željku Joksimoviću, Aleksandri Radović, Mariji Šerifović i ostalima. Neki su to pametno iskoristili, ponajviše JK i Željko, menjali su sebe i svoju muziku kako se vreme menjalo a neki su ostali kakvi su i bili, kao pomenuta Sekulićeva.

5. Autor ili autorka ovog teksta na nekoliko mesta iznosi vrlo negativne komentare na račun LGBT populacije, kao na primer Željkove veze sa oba pola, potom sintagma Veliki topli brat i sl. Neko je summa summarum vrlo odvažan.

6. Pink je samo iskoristio postojeći sistem, stanje urušavanja svega i učvrstio svoj položaj. Roditelji su decu vaspitavali i pre 1993. Onaj ko je 1990. gledao Folk metar i ZAM, logično je da je kasnije gledao i Grand. Pink nije kriv što je neko manje ili više labilan. I u svetu postoje užasne emisije pa niko ne govori o agoniji u kojoj se nalazi čedni moral Milice sa dugim trepavicama. Dakle, kao i za sve što i nama ostalima govore- ako ti se ne sviđa, ne moraš! TO je formula za razumevanje stvari u Srbiji. Dakle, Srbi nisu pre Pinka bili rajska stvorenja. Pink je samo razbudio nacionalističko zlo u njima koje postoji i danas. Pogledati : Kursadžije.

7. Srbima je svakako uvek potreban neko na koga bi se svalila krivica za lošu budućnost a prošlost u kojoj se sve desilo nikoga ne zanima. I uvek postoji neka vrlo moralna osoba koja nam savetuje koju muziku da slušamo, šta da čitamo i gde da se oblačimo a gde ne. A ta ista osoba po pravilu uvek piše kolumne pljujući druge umesto da svoj intelekt dokazuje pisanjem naučnih radova. Takav vam je slučaj i sa ovim forumom. Kad nisu na forumu, mlate praznu slamu, kad su ovde, misle da su popili svu pamet sveta. Tu-ga.
Korisnikov avatar
By Mahoney
kad neko ima JK na avataru, mogu samo da je pljesnem po guzi, bez namere da ulazim u raspravu sa tom osobom...

:lizalica:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Mahoney

kad neko ima JK na avataru, mogu samo da je pljesnem po guzi, bez namere da ulazim u raspravu sa tom osobom...

Je l' to ponovno smanjivanje IQ osobama koje vole JK? ? ?
Korisnikov avatar
By Mars
ALI sam ja zato TVOJ IQ podigao za cca30 jedinica od kad ti je na avataru Barbra Joan Streisand.

:love:
By Hans

Ti nisi sposoban da se raspravljaš sa mnom jer si upravo taj na koga se odnosi ono iz tačke broj 1.
Nema razlike u tome da je ovde JK ili Victoria Silvstedt. Obe su Kalifornija, dečko. Kalifornija.
Korisnikov avatar
By Mahoney
Originally posted by Hans

Ti nisi sposoban da se raspravljaš sa mnom jer si upravo taj na koga se odnosi ono iz tačke broj 1.
Nema razlike u tome da je ovde JK ili Victoria Silvstedt. Obe su Kalifornija, dečko. Kalifornija.
ne, ne kaže se tako.
kaže se "ti nisi moj nivo, i zato ne možemo da diskutujemo".

:boki13:
By Hans
Originally posted by Zwezdica

Je l' to ponovno smanjivanje IQ osobama koje vole JK? ? ?
nije.
lepo kažem da ih treba za nobela...

:kuckuc:
I još nešto, pa da završim sa tobom. Srbija je jedna malograđanska sredina u kojoj se ljudima pripisuju osobine, svrstavaju se u tabore, olako im se sudi, pljuje se po njima. Nikada nisam delio ljude po tome šta imaju na avataru. A kada ja budem ZAISTA krenuo da zapušavam usta na forumu ovde ljudima time šta ja umem i znam, neće ti pasti na pamet da pišeš ove gluposti.
Dixi.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Mars

ALI sam ja zato TVOJ IQ podigao za cca30 jedinica od kad ti je na avataru Barbra Joan Streisand.

:love:
Neka, ja sam i dalje u minusu sa IQ, jeeeeeeeee l' cu kad tad vratiti JK na avatar, ovo je samo privremena nada.. :lol:
By Hans

ne, ne kaže se tako.
kaže se "ti nisi moj nivo, i zato ne možemo da diskutujemo".

:boki13:
Nisi sposoban. Rečenicu počinješ malim slovom, dakle nisi ortografski sposoban najpre. O ostalim sposobnostima sam se uverio jer si na mojih 7 tačaka napisao bezveznu rečenicu.
Kakve veze Jelena Karleuša ima sa onim što sam napisao? Misliš li da se ja oblačim kao ona? Da se ponašam kao ona?
Šta ti čoveče uopšte znaš o meni?
Korisnikov avatar
By Mahoney
A kada ja budem ZAISTA krenuo da zapušavam usta na forumu ovde ljudima time šta ja umem i znam, neće ti pasti na pamet da pišeš ove gluposti.
Dixi.

[/quote]

straaaašno...
što bi rekla jedna moja koleginica, dok prepričava šeherezadu.

:saint:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Nesto razmisljam, da li je moguce, ako uzmemo u obzir ono sto sledi u nastavku teksta? :shok:

Prvo mi smanje 50% IQ na jedno slovce W u nicku, onda ostalih 50% smanje na obozavanje umetnice Jelene Karleuse. Sta meni onda ostaje? Na kraju, sam ja jednocelijski organizam, ameba, zbog stereotipa! :shok:
Korisnikov avatar
By Mars
Nisi ti jednoćelijski organizam zbog stereotipa.

:D
Korisnikov avatar
By Mahoney
e, el živ mitrović? o tome se priča!

:rentgen:
By Hans

Besmislene su vam vise te fore, srozavati nekoga samo na osnovu muzickog ukusa, detinjarija. :hvala:
Moj muzički ukus nije Jelena Karleuša. Volim da vidim kada uradi nešto novo i volim par njenih pesama. To me ne čini intelektualnim bogaljem!!!! Kakva je razlika u tome kad neki mecena foruma okači idiotski klip sa you tubea i kad ja imam na avataru JK? Nema je.
Moj muzički ukus jeste pop muzika, dakle ni rok, ni džez, ni bluz. 80's pop, sweet pop, komercijalni pop , kakav god on bio. E, sad možete da me svrstate gde želite. :hvala:
Korisnikov avatar
By Zwezdica

Besmislene su vam vise te fore, srozavati nekoga samo na osnovu muzickog ukusa, detinjarija. :hvala:
Moj muzički ukus nije Jelena Karleuša. Volim da vidim kada uradi nešto novo i volim par njenih pesama. To me ne čini intelektualnim bogaljem!!!!
Ja volim JK i sve njene pesme!
Upravo sam otkrila da em sto sam ameba, em sam bogalj. :rida:

Leave ZWezdica alone ! :rida:
By Hans
Ameba je još i OK. Zamisli da si parazit kao oni što ti smanjuju IQ. Jako je teško visiti stalno na nečijoj grbači, parazitirati i govoriti mu šta i koga da sluša. Podvrsta parazita su muzički licemeri- to su oni koji nipodaštavaju domaće narkomane a veličaju inostrane.
Korisnikov avatar
By Burak
Jedino mogu zakljuciti da autor ovoga texta ima muda koja su i_te_kako potrebna pa da prozoveš ovog roze vepra.
Korisnikov avatar
By Zwezdica

Ameba je još i OK. Zamisli da si parazit kao oni što ti smanjuju IQ. Jako je teško visiti stalno na nečijoj grbači, parazitirati i govoriti mu šta i koga da sluša. Podvrsta parazita su muzički licemeri- to su oni koji nipodaštavaju domaće narkomane a veličaju inostrane.
O muzickim ukusima raspravljati i objasnjavati im zasto nekoga gotivis ili ne, je jednako objasnjavati homofobima kako to mozes da karas tipa ! :puzzle:
By Hans
Skoro je onaj Vungi, Zumzi... kako se već nickuje, napisao kako su te osobe koje pozivaju na toleranciju mahom one koje slušaju šund.

:sigh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!