Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by xfreelancerMene kod tog filma nervira to što je sve "mož da bude, ne mora da znači", ali ne u smislu slojevitosti. Najviše mi se dopalo ono poređenje sa kronenbergovskim konceptom "New Flesha" i simulacije, više i od coming of age pričice i od rascepljivanja ličnosti, jer bi se uklopilo u opus Aronofskog kao nekakav zajednički imenitelj ili lajtmotiv. Nekako se na kraju priča malo i povede u tom vidoeodromskom smeru, jer se sva konačna ekstaza i prikaz dosezanja tog baletskog savršenstva oslanjaju na fizičku transformaciju, krvave oči, mitarenje i sl. Nije, naravno, ni bitno to kako zaista balerine igraju kada su fantastične. Postoje raznorazni rediteljski postupci koji će nas, kao gledaoce, ubediti da ples koji vidimo jeste savršen, al' kad ovaj već odabra mitarenje, mene prosto duša zabole što nije ceo film bio više vođen na tu videodromsku stranu. Mada, teško je govoriti o simulaciji van konteksta medija, jer, ruku na srce, reč je o baletu i tu nedostaje element masovnosti, da bi zapravo imalo smisla.
i nemam pojma kome i zasto pade na pamet ideja da intervjuise balerine i baletane o tome kako natalija igra i da li je super izvela piruetu. pa zaboga, nije to dokumentarac o produkciji "labudovog jezera" u nekom njujorskom top notch baletu. ja ne dozivljavam ovo kao film o baletu, isto kao sto ni film "away from her" nisam dozivela kao film o alchajmeru, pa mi je bilo sokantno da su neki ljudi osporavali autenticnost prikaza osobe obolele od te bolestine (?!?!?!?). ne znam, mislim da je sasvim ok, i dopao mi se konacni gubitak nevinosti i oslobadnjanje na kraju. isto tako, osim povrsinskog zapleta, ne bih film opisala kao pricu o balerini koja odlepi i oboli od multiple personality disordera. u sustini mi to dodje kao gallows verzija coming of age zanra, gde je glavni lik a bit of a late bloomer.
Originally posted by Dzelajza Rouzpa meni je to bas ok.
I tako stigosmo do sedme strane ove teme, a ja baš misl'la da je i pet mnogo.
Originally posted by Marspa prica se nudi sama od sebe: natalie portman je mrtva, pa mila kunis postaje nova labudica.
Možda snime i Black Swan II !
![]()
Originally posted by bas bleuPametno.
plus sam odmah fast forwarded to the sex scene i kao...![]()
Originally posted by Popeyebožicina mater joj daje limunsku terapiju na unu stvar i konsekventno je oslobađa svih grehova, te se tako pjurificirana posvećuje eteričnom belolabudovanju and gives a stunning & cathartic final premonastery performance?
ok, nemam ideju za kraj, ali mamu da glumi melanie griffith.![]()
Originally posted by Popeye
ti bi za 'bad boys 2' rekla da su metafora politickih sukoba amerike i kube.![]()
nego, this is fun:
http://vimeo.com/17679018
![]()
Originally posted by Popeye
ovo je totalni communication breakdown!![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!