Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

MARINA PERAZIĆ - uživo u Apartmanu! :)

Ex-YU pop-ikona, frontmenka benda "Denis & Denis", kasnije uspešna i u solo karijeri - nastupala na ovogodišnjem prajdu u Zagrebu, dala na EXITu podršku prvom beogradskom prajdu - Marina Perazić konačno na jednoj gej-lezbejskoj žurci u centru prestonice :)

Perazićka ludo đuska i peva za vas svoje hitove :)

Pop-dance-and-retro podrška: DJ FANATIK !

Subota, 15. januar, 23 časa, Klub Apartman (Karađorđeva 43)

- ulaz 300 dinara (do ponoći samo 200!)

Rezervacije obavezne:

- SMS-om na jedan od telefona
064 1876 235
065 6655 760

- ili klikom na Attending ili Maybe attending na Facebook eventu :)

SlikaSlika
Slika
By Orion
Nisam znao da na kraju nije bilo, nek' je sa srećom onda ovog puta. :sesir:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Iiiiiiiiiiiiiii bre, ala je slab odziv gay-eva, ja sam ochekivala BUM ! :shok:
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Jaaao, obožavam Marinu... :D
Sigurno idem, i jedva čekam da je čujem uživo!
Lepo je što se organizuju ovakvi nastupi, i bilo bi lepo da nekad vidimo na gay žurci i Bebi Dol ili Lollobrigidu... Ali mogli bi da nađete neki drugi, bolji prostor, pošto je bilo puno propusta sa Apartmanom, nastup grupe Inje je prošli put prošao katastrofa, i ispaštali smo samo mi koji smo išli da slušamo tu grupu, a ista stvar se desilo i na poslednjoj žurci... A plus, prostor je zaista katastrofa i sam po sebi...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Innamoramento

Jaaao, obožavam Marinu... :D
Sigurno idem, i jedva čekam da je čujem uživo!
Lepo je što se organizuju ovakvi nastupi, i bilo bi lepo da nekad vidimo na gay žurci i Bebi Dol ili Lollobrigidu... Ali mogli bi da nađete neki drugi, bolji prostor, pošto je bilo puno propusta sa Apartmanom, nastup grupe Inje je prošli put prošao katastrofa, i ispaštali smo samo mi koji smo išli da slušamo tu grupu, a ista stvar se desilo i na poslednjoj žurci... A plus, prostor je zaista katastrofa i sam po sebi...
Prostor kao prostor nije los, ok je, ne bunim se, bar ja lichno, ali ozvucenje, to ozvucenje malo je reci katastrofichno! Toliko sam se smorila na Nipplepeople jer NI JEDNU JEBENU PESMU nisam uspela da cujem, a dosla sam tamo zbog njih i pukla realno pare samo da udjem, da bi se muzika cula kao sa kasetofona moje pokojene babe, mozda chak i losije. :sigh:
I ne razumem zasto je samo jedna soba, gde je Dj ozvucena relativno ok, a u ostalima moze da se cuje sta ljudi pricaju?! :misli:

Ali, zasto i da se popravlja ozvucenje, kada nas ovci ima koliko volis, pa shishaj. Jbg, a nadas se svaki put da ce biti bolje, da ce se chuti, a ono :prst:
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Pa to, ali nije mi jasno zašto L&Q nastavlja da organizuje žurke tamo, izuzev one u sobarici... Valjda misle da su ljudi nostalgični i emocionalno vezani za Apartman (iz meni nepoznatog razloga, nikad nisam bio u apartmanu pre ove sezone, bio sam jako mali tada :D ), ne znam... Izbegavam da izlazim u Apartman, ali opet nema toliko gay žurki da imam neki veliki izbor, plus na drugim žurkama nema Marine Perazić! :D
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Jeste, odlicno je to sto dovode razne goste, samo jos kada bismo mogli da ih valjano cujemo, bila bi to prava zurka ! :yay:
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
Originally posted by Innamoramento

Pa to, ali nije mi jasno zašto L&Q nastavlja da organizuje žurke tamo, izuzev one u sobarici... Valjda misle da su ljudi nostalgični i emocionalno vezani za Apartman (iz meni nepoznatog razloga, nikad nisam bio u apartmanu pre ove sezone, bio sam jako mali tada :D ), ne znam... Izbegavam da izlazim u Apartman, ali opet nema toliko gay žurki da imam neki veliki izbor, plus na drugim žurkama nema Marine Perazić! :D
U poslednjih nekoliko meseci pojavilo se par organizatora queer žurki koje imaju u svom nazivu i reč "queer", što unosi zabunu kod nekih ljudi. Tako postoje i Fresh Neon Queer žurke, kao i Dizzy Queer žurke. ž

Loud & Queer ističe da nema nikakve veze sa ovim događajima, čak i kada se dešavaju u prostorima u kojima smo mi već organizovali žurke. Naše žurke možete lako prepoznati po vizuelnom identitetu promotivnog materijala koji sadrži Loud & Queer logo. Takođe, želimo puno uspeha novim organizatorima, kao i nekim budućim. Jedan od ciljeva Loud & Queer jeste jačanje LGBTIQ scene u svakom pogledu. The more - The merrier. Stay Loud & Queer.

Sledeća Loud & Queer žurka je 29. januara o čemu ćete uskoro dobiti detaljne informacije na monitorima blizu vas.
Korisnikov avatar
By IriS
a nigde sujete nema, ni da se nasluti :kakodane:
Korisnikov avatar
By Paki
Nije L&Q, da ne bude zabune - L&Q ne forsira pop zvuk.

Htede DQ da se registruje, ali avaj - ne bu' moglo (http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... pid2090641)... tak' da je pribegnuto alternativnoj soluciji preko profila kluba.

No, sve to nije uopšte bitno :) - bitna je dobra đuska uz Marinu za desetak dana :dance:

I ne zaboravite da napravite rezervaciju (bezbednosti radi) preko eventa na FB
http://www.facebook.com/event.php?eid=130508600344700 (Att. ili Maybe att.)
ili SMS-om na jedan od telefona
064 1876 235
065 6655 760

Što s' ozvučenja tiče, Marina i Fanatik su dali info šta im je potrebno od tehnike za dobar nastup, tak' da to bude bilo sređeno.

Aj' sad :veverica:

''
Korisnikov avatar
By Dizzy Queer
Originally posted by Paki

Htede DQ da se registruje, ali avaj - ne bu' moglo...
:blabla:

:D

' Veče :)

Otvorio forumski šef registracije, pa evo, neće više biti zabuna niti saopštenja za javnost :)

''
Korisnikov avatar
By Milos92
Dolazim sa drugaricom.
Predsednice GSA, molicu crveni tepih zbog moje prve posete nekom gay klubu u Beogradu. :)
Apartman, we are coming. :D
Korisnikov avatar
By unic0rn
^

ma dovoljno je da kerberi izdrkaju u trenutku dok on prolazi lila-carpetom :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!