Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Zaboravite prosvjede i Grčku, stiglo je novo oružje! :snob:
Daklem, ako ne želite plaćati porez ili se bilo kako ne slažete sa onim što radi vaša demokratski izabrana vlast - bacite kletvu na vlast! :vestica:
Rumunjske vještice odlučile su na članove tamošnje vlade baciti uroke protestirajući tako protiv vladine odluke da se i njihov rad oporezuje, javlja web-portal Euronews. Odredba o oporezivanju odnosi se i na sve srodne djelatnosti iz područja okultnog, astrologije, magije i proricanja. "Ne bojim se ni vlasti ni predsjednika jer nas Bog štiti", pojasnila je Bratara Buzea, najpoznatija rumunjska vještica, koja je u vrijeme Ceausescua zatvorom platila svoju naklonost paranormalnome. Neke vještice su vrlo pragmatične pa su zadovoljne odlukom vlade, jer im je njome legalizirana djelatnost i priznat status. A da vjeruju u skrivene moći vještica potvrdili su u četvrtak članovi vlade koji su na sjednicu došli odjeveni u odjeću ljubičaste boje, koja bi ih po vjerovanju trebala zaštititi od uroka.
Kako se bacaju kletve? Molim da se temom ozbiljno i praktično pozabavite i da recepture budu što provjerenije i efektivnije. Hvala. :maljkovic:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ja znam da postoji urokljivo gledanje kroz prsten u predstavnike/ce sucke vlasti. pričala mi jedna sutkinja kako je izvesna stranka u izvesnom sporu tako gvirila na nju tokom suđenja, u nadi da će je magijski privoleti da presudi u njenu korist.
:awesome:

kol'ko se sećam, kroz isti prsten prethodno treba gledati u pun mesec or some similar cliche, pa tu valjda zatražiti od već nekog đav'la pomoć oko suckog procesa i onda je spreman za upotrebu prema gore opisanoj šemi.

no, oko strategija delovanja na zakonodavnu vlast sam komplitli oblivijs. :neznam:
By alexandermagic
Eto ideje za Vjericu Radetu.
:pucaodsmeha:

@LK

Za sudske procese vračara koristi prsten skinut sa tek preminule osobe, koji se ne dovodi u kontakt sa vodom i drži u bijelom svilenom rupcu. Vadi ga samo po potrebi i potrebno je da vrlo kratko pogleda sutkinju/sudca kroz njega, s tim da to isti ne bi smjeli zamjetiti. Jezik nepoželjnom svjedoku se pak "vezuje" na način koji je prikazan i u filmu "The Devil's Advocate".

OnT: A kako bih ja to znao? :D
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ijaaaaooooo daaaaaaa! "mrtvački prsten", tako ga je i ova nazvala... :eya:

okle meni ovo s mesecom, pojma nemam. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!