Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Speculum Columbae
Originally posted by Orlando the Lady

Pa, ...ponosis se nekim, i necim sto sa nekim imas. Osecas se velikim kao kuca. :)

Amen sistah!

Da se vrnem na temu: Šta ti ja znam. Nisam siguran da baš žele da upoznaju momka. Teško da bih mogao da kažem da ih je briga, mislim da se više trude da ne misle o tome (mada sam prilično siguran da ima barem malo znatiželje).
Uvek je prerano u mojoj glavi da bi upoznali momka, pa na kraju nikada to ne učinim.

Bolje je tako po moje zdravlje, njihhovo zdravlje, njegovo zdravlje, moj seksualni život i njihov seksualni život.
Što reče neko, držim se sporazuma o nenapadanju.

Ne znam znaju li kada da sam u vezi. Ja im svakako to ne kažem, mada je teško ne primetiti kada sam ja zaljubljen i sl...to jednostavno isijava iz mene, oči mi se cakle, lice mi ima sjaj, pevam naglas i često sam zamišljen, udaram, rušim i uništavam stvari. Da ne spominjem da me nema u kući danima.
By J...
Originally posted by Orlando the Lady

U kakvoj ste vi poziciji, i zasto mislite da ste bas u njoj?
U poziciji da sam odavno autovana i prvostepeno i drugostepeno i svakako jer ne umem da lazem nesto preterano a nisam to ni zelela a moja majka jako voli sve da zna i da ispituje kad bi me pitala uvek je i dobijala iskrene odgovore o svemu, cak i vrlo intimne. Ali ok je ona sa tim, tako da se smatram srecno autovanom.
Korisnikov avatar
By Elena
Znaju maltene od kad znam i ja ali to inicijalno outovanje je bilo neozbiljno. Ja sam rekla da me zanimaju žene, oni su pitali da li samo žene, ja sam rekla da nemam pojma i tu se priča završila.

Nekih desetak godina kasnije su dobili priliku da upoznaju moju devojku, jedinu sa kojom sam imala želju da ih upoznam. Kad već znaju da volim žene i ne drame zato onda mi je nekako bilo logično da im stavim do znanja sa kim sam, čisto da se ne tripuju da me niko neće ili da sam sa nekom ko zna kakvom gadurom :D

Zapravo upoznali su je kao moju drugaricu/koleginicu, par puta su je videli kod mene u gostima (ne žive u Bg nego kad dođu), vremenom su sami shvatili da tu ima nešto više jer je ona prešla kod mene da živi, uredno im se javljala na telefon itd. Samo su odjednom počeli da se ponašaju kao da im je sve jasno, ništa ja formalno nisam morala da izjavim .....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!