Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Lgbt statistika 2010.

(Ja sam) gej muškarac
49
60%
bi muškarac
3
4%
strejter
1
1%
transvestit FtM
Nema glasova
0%
lezbejka
19
23%
bi žena
5
6%
strejterka
3
4%
transvestita MtF
1
1%
By alexandermagic
Originally posted by Dina

Prema ovoj anketi strejt zena ima vise na forumu nego i biseksualki i biseksualaca ako se gleda svaka kategorija ponaosob (3-2-2)... a ukupan broj strejt osoba i biseksualnih je isti - po cetiri... Bas neobicno... Ne sto ima toliko strejt osoba, to je onako realan broj, nego je biseksualnih osoba malo...
Ne znam da li ti je eventualno palo na pamet da se neko zezao pri glasovanju? :novinar:

Ja npr. jesam i moj glas je otišao opciji "strejterka". ;)
Korisnikov avatar
By Srklet
ah, kako si konzervativan. :D

ja glasao za zadnju opciju. :krezavi:
Korisnikov avatar
By Delete
Strejterka (dok se ne dokaze suprotno) :yes:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Lezbejka, sa osvescenim, vise nego ideoloskim insistiranjem na vlastitoj biseksualnosti.
Hocu reci: dopadne mi se muskarac jednom u eonu, i volim to da iskoristim.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by alexandermagic
Originally posted by Dina

Prema ovoj anketi strejt zena ima vise na forumu nego i biseksualki i biseksualaca ako se gleda svaka kategorija ponaosob (3-2-2)... a ukupan broj strejt osoba i biseksualnih je isti - po cetiri... Bas neobicno... Ne sto ima toliko strejt osoba, to je onako realan broj, nego je biseksualnih osoba malo...
Ne znam da li ti je eventualno palo na pamet da se neko zezao pri glasovanju? :novinar:

Ja npr. jesam i moj glas je otišao opciji "strejterka". ;)
Pa ne vidim da je tu nesto bas za zezanje :neznam: Ali ako uzmemo da neki drugi ljudi vide onda se mozda i neka strejt zena prijavila kao gay pa dodjemo na isto ;)

Ali broj biseksualnih zena se povecao sto mi je delimicno i bila namera kad sam pisala post :lija:
By alexandermagic
Korisnice Dino, koketo, ne namiguj mi. Posebno ne tako metamorfozirana u liju. To me pali. :blush:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!