Iz dana u dan,sticem utisak da je doticna Eya najpopularniji lik na forumu.

... Zasto je to tako to valjda vi ,koji ne mozete da je promasite ni u jednom svom postu , najbolje znate...Sad da li joj zavidite,mrzite je ili je pak obozavate-manje je bitno-bitno je to da je ne vadite iz usta.Ono sto ja mogu da kazem je da su njeni postovi definitivno medju najzanimljivijim koje sam procitao,a na njeno moderiranje nemam zamerki.
Nije mi jasno cemu ova peticija kad je devojka u vise postova objavila da podnosi ostavku na svoju funkciju?!I,kakvo je to glasanje koje nudi samo jednu opciju?????????????????????????????????????????????????????
Inace mislim da i njoj i svim ostalim moderatorima treba skinuti kapu,sto su se prihvatili tog posla koji nije nista drugo do trosenje njihovog slobodnog vremena ( i to volonterski-sto je jako bitno!!! ) trudeci se da na ovom forumu odrze bilo kakav red.
I,kako joj mi korisnici vracamo za to?
Nisam do sad video da je neko od nas negde pohvalio ni njen ni rad bilo kog drugog moderatora,a smo sto ne krenemo oci da im vadimo za svaku gresku koja im se podkrade!
Takodje primetio sam da se u tom proganjanju posebno istice nekolicina korisnika,koji ocigledno imaju nesto licno protiv nje,pa pokusavaju na svaki moguci nacin da obezvrede njen rad ( a,verujem da i ostalim moderatorima ne manjka takvih "fanova" )...
I zato se pitam zasto se neko od vas, koji su toliko nezadovoljni radom moderatora ,ne prihvate tog posla, (ili bar probate da se na trenutak stavite u njihov polozaj) umesto sto ste spremni samo na kritike?
Da rezimiram: Ja na njen moderatorski rad nemam nikakve zamerke,nisam za to da napusti svoju funkciju,ali devojka je sama podnela ostavku pa mi nije jasno zasto se neko od vas briznih kriticara lepo ne prijavi za njeno mesto?To bi bilo logicnije...umesto sto trosite vreme proganjajuci je,zasucite rukave,prihvatite se njene funkcije i pokazite i njoj i ostalim korisnicima kako se to radi,jer cim toliko kritikujete ocigledno je da mislite da bi bili bolji u tome....
Eya, tebi