Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By alexandermagic
Rijetko ih konzumiram. I kad to činim, uglavnom se radi o nekom domaćem čaju. Uvijek nezaslađen.
Korisnikov avatar
By Madonna
a ja baš pošao po temu:wow: upravo pijem rtanjski :srk:
Korisnikov avatar
By Mars
Meni od njega pada pritisak mnogo.
Korisnikov avatar
By Mars
Ima jedna kombinacija "Vita...." nešto, proizvođač, skromno neko pakovanje pa imaju tako za razne boljke....piše "Za ublažavanje nervne napetosti".
Korisnikov avatar
By Mars
Jel ono ginger pored orange?
Korisnikov avatar
By Tungi
Uh..I ovako gripozan i pod temperaurom,nisam mogao da popijem,vec sam smuckao 3 in 1.:)
Korisnikov avatar
By walt333
Najviše volm čaj od đumbira, mada i od žalfije. Sad ću da skuvam

A da preporučujem i čaj od omana. Ima onako plavičastu boju i neobičan ukus (garantujem da takav ukus ima i ona voda u kojoj je mašina otkuvala veš). Mada ga ne mogu piti uvek već samo kada želim da iskašljavam svkakva sranja iz pluća. Nekad me natera da izbacim i ono crnilo koje imam po plućima od nikotina.
Korisnikov avatar
By Mars
Prvi put čujem za čaj od omana. U stvari za oman, a da nije arapska zemlja...
Korisnikov avatar
By Mars
Zanimljivo.

A miri kamfora inače volim.

A gde se nabavlja to, Josif Pančić?
Korisnikov avatar
By Frey
Samo sa rumom!
Zapravo, lepo je kad u rum stavite malo čaja.
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by Mars

Zanimljivo.

A miri kamfora inače volim.

A gde se nabavlja to, Josif Pančić?
Pa ja to berem kod mene u selu. Mada pošto je oman jako popularan u toj narodnoj medicini, verujem da ima da se kupi i u svakoj takozvanoj prodavnici zdrave hrane odnosno tamo gde se prodaje roba na meru.
Ali opet napominjem ne pije se stalno već samo kao terapija, ali da se pošteno iskašlješ od njega to stoji. :)
Korisnikov avatar
By Mars
Pa ništa. Istuširam se ladnom vodom i stanem negde napolje...pa se onda razbolim i onda mogu lepo da pijem čaj.

:blentavi:
Korisnikov avatar
By walt333
:Ma to kad čovek hoće da se razboli onda ko za baksuz ne može. tako sam se ja u osnovnoj školi nagutao živog krompira, i to onako kao u pomfrit izrezanog, ali od temperature ništa. :wink:
Korisnikov avatar
By Mars
I ja jednom. Takođe bez očekivanih rezultata.
Korisnikov avatar
By EnRage
Ja pijem zeleni, mentu, mate čaj (naravno ne sve u jednom danu :) )....svaki put bez šećera i bilo kakvih drugih dodataka.
Korisnikov avatar
By bern
Volim domaće mješavine, sa planine. To mi je omiljeni čaj. Volim i čaj od jasmija.

Nisam ljubitalj izvikanih marki, suviše hemije.
By alexandermagic
^
Jučer ste pili čaj protiv stresa, depresije i anksioznosti; danas -- za poboljšanje cirkulacije, protiv anemije i upale mokraćnih kanala. Zanimljivo.
Čitajući o Vašim životnim navikama, možda bi bilo bolje da se vratite na čaj od kantariona, sa dodatkom malo aloje -- ima povoljan učinak i na pročišćenje jetre. :sweet:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by alexandermagic

^
Jučer ste pili čaj protiv stresa, depresije i anksioznosti; danas -- za poboljšanje cirkulacije, protiv anemije i upale mokraćnih kanala. Zanimljivo.
Čitajući o Vašim životnim navikama, možda bi bilo bolje da se vratite na čaj od kantariona, sa dodatkom malo aloje -- ima povoljan učinak i na pročišćenje jetre. :sweet:
U medjuvremenu sam se razbolela i otkrila kombinaciju kamilica+ bosiljak. :angel:
By Ulix
Trenutno pijem mate i vrlo uživam u njemu. :)
By alexandermagic
^
^

Pretpostavit ću da ih piješ odvojeno, pošto je čaj od jednakih dijelova bazilike, pardon, bosiljka i kamilice sjajno prirodno sredstvo za eliminiranje glavobolje u potiljačnom dijelu glave.

Eto čisto da znaš ukoliko nekad budeš imala taj problem, da ne moraš trovati organizam analgeticima. :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne volim aromatizovane koji su potpuno beskorisni... volim nanu (nekad je mešam sa kamilicom).

A poslednjih meseci pijem biljni antistress mix i voćni multivitamin.
Ne znam tačno koje su biljke u pitanju, samo znam da ih nema u ostalim čajevima.
Korisnikov avatar
By poison
Jedini caj u kojem uvek pronalazim uzivanje je od nane......mada posedujem finu kolekciju :lol: , retko se kada odlucim za neki drugi......
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!