Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by SimorSimore me loveS u
Originally posted by LoniMožda je vera u čoveka stvar naivnosti, ali ne znam zašto bi zrelija bila Friedmanova koncepcija o pohlepi kao svojstvu koje treba worshipovati, koja je osnova ljudske slobode, a ista (sloboda, jel' te) se može ugroziti policijskim snagama kada treba braniti privatnu svojinu onih koji su je stekli uz pomoć tobože nevidljive ruke tržišta ali ne i onih na čiji račun je ta svojina stečena.
Al' trtejdžeri, fortejdžeri, fiftejdžeri i matoriji konji, koji još uvek veruju da je homo sapiens
u biti toliko pozitivno biće, da ljudsko društvo može da opstane i bez policije, valute, da svako radi onoliko koliko želi, a uzima onoliko koliko mu je potrebno, i sve da funkcioniše cakum pakum, naivniji su od radova škole naivnog slikarstva iz Kovačice.
![]()
Originally posted by LoniPolicija ne samo da stiti imovinu nego i ljude od ljudi, npr ta policija je stitila gay paradu. Manjine dobijaju svoju zastitu upravo u drzavi. Inace ja se slazem sa svim Lonijevim stavovima.
Simorče, da li policija postoji da brani samo imovinu onih, koji su je stekli na nelegalan način
ili imovinu svih, koji imovinu uopšte i poseduju?
...
Originally posted by LoniUpravo - postoje ljudi koji nemaju imovinu i postoje ljudi kojima je sloboda ugrožena jer nemaju sigurnost. Kažeš kako je anarhizam tinejdžerska utopija ali ne staješ na tome nego uzdižeš određeni set vrednosti koji je deo neoliberalnog sistema. Uzdižeš sistem vrednosti jednog uskog broja ljudi koji grčevito brane oni koji su slobodu i sigurnost stekli na nepravednoj redistribuciji bogatstva, na arčenju prirodnih resursa koje dovodi do klimatskih promena koje će imati nesagledive posledice, posebno po one siromašne, itd. Ako poslednja finansijska kriza nije demaskirala svu devijantnost takvog sistema vrednosti ja ne znam šta je.
Simorče, da li policija postoji da brani samo imovinu onih, koji su je stekli na nelegalan način
ili imovinu svih, koji imovinu uopšte i poseduju?
Naravno da svaki čovek (i biće) teži ka slobodi, ali teži i sigurnosti.
Originally posted by SimorOvde si u pravu.
Neoliberalizam je doktrina tržišnog fundamentalizma i u njegovoj teoriji pojma poput društva blagostanja nema.
Kako god, ne želim da se prepiremo samo sam potcrtao neke anomalije kapitalističkog "vjeruju" koje se meni nikako ne dopadaju.
Sleep in heavenly peace.![]()
Originally posted by LoniKakav apsurd nositi takvu parolu na skupu koji stiti drzava tj policija dok pomahnitali homofobi jurisaju spolja... Bezobrazne li drzave ogranicava homofobima pravo da prebijaju
Tako je Dinče.
Mene je vrlo iznervirao tip, koji nije gej, a koji je iskoristio priliku da ode na gej paradu
radi promocije anarhizma.
Izašao baja sa parolom SMRT DRŽAVI.
Ionako većina Srba hejta gejeve, još im samo treba taj prst u oko.
Neću da se na gej paradi vrši politizacija.
Mogu da se pojave političari, ali samo ako su oni sporedni, ako su došli da se oni dive gej paradi, a ne da se gej parada divi njima i njihovim ideologijama tog dana.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!