Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By mitrandir
Going postal je dobar. Pogledaj i Boju magije :)
By Ulix
Black Swan - 5/10, i to uglavnom zbog zaista dobre glume. Inače film počinje sasvim pristojno i onda se raspada u jedno veliko veliko sranje. :shtap:
Korisnikov avatar
By mOwbid
Nim's Island

nula! jedino sto vredi nesto je Jodie Foster.

i mali guster naravno :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Ulix

Black Swan - 5/10, i to uglavnom zbog zaista dobre glume. Inače film počinje sasvim pristojno i onda se raspada u jedno veliko veliko sranje. :shtap:
gluma je savršena :hail:

a mene je film toliko istripovao da sam cupkala ko da imam pundravce u dupetu :nesiguran:
By Ulix
Originally posted by IriS
Originally posted by Ulix

gluma je savršena :hail:

Jeste, stvarno. Skoro nisam gledao film gde bih za svakog glumca mogao da kažem da je savršeno odradio svoj posao. Portmanovićeva bi mogla i Oskara dobiti za ovo. :yes:
Korisnikov avatar
By IriS
ona je prosto savršeno odglumela.
ali Vincent Casell :drama: kako je on meni zgodan :drama:
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Orion

Slika

:nesiguran:

I like Drew.
meni nije jasno zasto se ljudima ovaj film nije vise svidio. ono, nije remek-djelo or something, ali je sigurno jedna od najnormalnijih romanticnih komedija koje su u zadnji desetak godina dosle iz hollywooda (which isn't saying much, i know :lol: ).
ali, likovi u ovom filmu ekšli imaju poslove (koje, kao i vecina, bas i ne vole), probleme s novcem i razne druge realne stvari koje se u holivudskim romcomima rijetko vide. pa cak ni kraj nije nerealan ljubavni vatromet, nego suzdrzano priblizavanje dvoje ljudi koji su zaljubljeni.
By Orion
Originally posted by Popeye

meni nije jasno zasto se ljudima ovaj film nije vise svidio. ono, nije remek-djelo or something, ali je sigurno jedna od najnormalnijih romanticnih komedija koje su u zadnji desetak godina dosle iz hollywooda (which isn't saying much, i know :lol: ).
ali, likovi u ovom filmu ekšli imaju poslove (koje, kao i vecina, bas i ne vole), probleme s novcem i razne druge realne stvari koje se u holivudskim romcomima rijetko vide. pa cak ni kraj nije nerealan ljubavni vatromet, nego suzdrzano priblizavanje dvoje ljudi koji su zaljubljeni.
Slažem se, što se tiče toga film je realniji od 90% iz tog nekog foldera i to mi se svidelo al' opet, kad se završio kao da je nešto falilo. Ili je nešto bilo višak.

Možda Christina Applegate :hamlet:
Korisnikov avatar
By Srklet
broken hearts club 6/10

klišejima i mejnstrimaštvu unatoč, ima nešto u ovom filmu. mozda timothy olyphant? :love:
Korisnikov avatar
By walt333
Rabbit Hole (2010) - umazah sa suzama gledajući ovo, film po mojoj meri 9/10

Buried (2010) - Sve moje noćne more se ostvaruju ovom čoveku. Biti živ zakopan.... nisam mogao da spavam. 5/10

Black Swan (2010) - S obzirom da zaista ne volim Aronofskog, Crni labud mi se i dopao. Hiljadu puta prežvakana priča o umetniku koji izgara u svom traganju za apsolutnim, u svojoj 1001. ekranizaciji ostavio je solidan utisak. 7/10

Oklopnjača Potemkin (1925) - juče prošao pored kinoteke i kada sam video da je daju, morao sam da proverim da li će opet da me dirne kao i prvi put. Baš volim ovaj film. :love:
Korisnikov avatar
By Tungi
Gubljenje vremena.Ovaj covek nista normalno nije napravio,posle Kosmara u ulici brestova.

Slika
By Orion
Slika

Svideo mi se.
Eva Green je kao stvorena za uloge ovog tipa, mislim da bi bez nje film imao duplo slabiji utisak.
Korisnikov avatar
By Tungi
Nicole je savrsena ovde... :hail2:

Slika
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Slika

revolucionarna tematika za to vreme, ali je zub vremena pojeo par scena
Korisnikov avatar
By Tungi
Potresan.Zazalio sam sto sam gledao:ozbiljan:

Slika
  • 1
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!