Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Nakon što 31. decembra ispijete sav alkohol!

Nakon što pojedete sve pečenje, rusku salatu, sitne kolače!

Nakon što izljubite, izgrlite, izvatate, iz... sebi bližnje i poželite im srećnu 2011!

Nakon što odspavate do kasno popodne i odmorite se od najluđe noći!

Dođite 1. januara uveče (23h) u Apartman (Karađorđeva 43, Beograd) da malo promešate guzama i vidite sve one kojima ste tokom novogodišnje noći poslali, ili barem pokušali da pošaljete SMS čestitke preko opterećenih mobilnih mreža.

Loud & Queer ne pravi doček, niti reprizu, već tradicionalno najbolju i najopušteniju žurku tokom godine na kojoj nekako završe svi kojima nije dosta provoda u najluđoj noći.

Loud & Queer DJ-evi će puštati muziku koja će vas terati da nastavite novogodišnji ples i uz koju ćete još slađe da istračarate svojim prijateljima šta ste radili prethodno veče.

Ulaz će biti standardnih 250 dinara, cene pića će biti standardne. Opušteno prvo veče u 2011. godini.

Rezervacija je naravno obavezna. Pošaljite SMS na vreme, pre novogodišnjeg špica, na 064/212-79-63. Ili se prijavite na našem Facebook eventu.

Godina 2010. nije bila loša, sledeća će sigurno biti još bolja! Loud & Queer vam želi srećnu, zdravu, uspešnu i bogatu 2011!

Slika
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Najs. Mislim da ću želeti da malo "promešam guzom" tog dana.

A ko su ti misteriozni didžejevi? :ninja:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Obozavam prvojanuarske partije. Redovno se bolje provedem nego 31.-og.
Stizem ;)
Korisnikov avatar
By Kittrie
u je, ovo mi se sviDZa.
ako budem pokretna, dolazim - makar se sama bacila medj
zenske i muske (kako se ko deklarise, respect).
al da me neko vrati ili odvede svojoj kuci, posle 3am. ne odgovaram za se.

a mjuza, mjuza??
mesam samo uz MTV komercijalu trenutno-
znaci rihanna, l.gaga, beyonce i ostale drolje.
Korisnikov avatar
By V25
Ponovo pravim pederštinski debi. Prvi put u serbskome gay clubbingu nakon septembra 2008. Red carpet, moliću :)
By Speculum Columbae
If it happens, by chance, or Nature's changing course untrimm'd I'm alive at the time...I shall be there.
If I'm not - I shan't be there.
Korisnikov avatar
By taurus
:smeh: A moj prvi put u apartmanu proshle godine i Paki na vratima :Momci ja moram da vas upozorim da je zurka gay" :smeh:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Nema sanse da dodjem na ovo, bicu mrtav umoran, mrtav pijan, silovan dugackim debelim tupim predmetom i necu moci na nogama da stojim :drama:
By Hans
Ja mislim da ću 1. ići na jedno MALO drugačije mesto. :veverice:
Korisnikov avatar
By Madonna
meni se ođednom priišlo na sve, tako da... ne dolazim :lol:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by taurus

:smeh: A moj prvi put u apartmanu proshle godine i Paki na vratima :Momci ja moram da vas upozorim da je zurka gay" :smeh:
Nikada nisam koristio tu reč, ali stvarno :)

Mora da ste ličili na neke barabe i niste imali rezervaciju čim je morala da se sprovodi specijalna procedura :giggle:
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Paki
Originally posted by taurus

Nikada nisam koristio tu reč, ali stvarno :)

Mora da ste ličili na neke barabe i niste imali rezervaciju čim je morala da se sprovodi specijalna procedura :giggle:
pa bilo je pre godinu dana,taj je kontext.....,sad da l je upozorim ili vec nesto drugo....bilo je tipa zalutali ste.........
Korisnikov avatar
By Paki
Pa dobro, na kraju ste ušli, šta oćeš... :kolo:
Korisnikov avatar
By taurus
pored detaljnog pretresa jesmo,a ortaku se na pretresu digla kita a bili u trenerkama :smeh: ...sve je pocelo veselo,odvalio sam ga od zajebavanja za dignutog djokandera :smeh: ....
Korisnikov avatar
By Anhedonie
trenerka na zurci? bolje da vas nisu ni pustili :barf:
Korisnikov avatar
By taurus
za sledecu nabavljam perije:alexis: :smeh:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Anhedonie

Pa zato je i bilo detaljnijeg pretresa... a ja sam dokazano dobra dušica :kakodane: , pa sam insistirao kod obezbeđenja da ih puste :andjelak:

:andjela:
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Anhedonie

Pa zato je i bilo detaljnijeg pretresa... a ja sam dokazano dobra dušica ( :kakodane: ), pa sam insistirao kod obezbeđenja da ih puste :andjelak:

:andjela:
jesi :) fala...konstatovali smo da si oprezan ali iz najboljih namera,i fin si bash bio thx....preporucujem zurke ;)
Korisnikov avatar
By Paki
Najveća fora sa trenerkama je što se tako najlakše može uneti neko oružje (nož npr.)... Tek nakon toga ide onaj vizuelni problem :merlinka:
Korisnikov avatar
By Anhedonie

Najveća fora sa trenerkama je što se tako najlakše može uneti neko oružje (nož npr.)... Tek nakon toga ide onaj vizuelni problem :merlinka:
ma pusti bezbednost, lepota na prvom mestu! :tetka:
Korisnikov avatar
By taurus

pa da chim su videli da imamo tange pustili su nas :smeh:
Korisnikov avatar
By V25
Ja sam diva! Hoću separe! Propopo! Komi fo!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!