Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Problem je što niko ne pita lepo, već traži, zahteva kao da se to podrazumeva?!

Sa pristojnim ljudima ja nemam problem, ali takvih je malo, pošto je većina navikla da može i bez pitanja da uzima.

Što se tiče pokazivanja da nekog ceniš ako baš njega pitaš za pomoć, ima istine u tome... ali moj ego dovoljno zadovoljava i to pitanje, tako da najčešće ne zahteva akciju s moje strane.

Dakle moje ego je zapravo manji i zahteva manje pothrane :oskar:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
tu i tamo neke žene urade i više no što je potrebno...
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Dirrty
Originally posted by svejedno

Batina je iz Raja izašla
..jer joj tamo nije mesto.
Ako ćemo tako da se igramo, onda ni čoveku nije mesto tamo... i šta ćemo sada sa navodno 2 milijarde hrišćanskih vernika?!
Dirty, ako cemo da se igramo teoloskih smicalica & hriscanskih vernika, to i pise u bibliji ,)

mislim, da su zato izasli ...odatle. nije im tamo mesto bilo jer nisu slusali ucitelja & uzeli su skripte od zmije ,)

..

a ovo sa batinom je prosto ..hm... verbalna igrarija.

a pojma nemam ima li batina mogucnost pokajanja & sl ,)
Korisnikov avatar
By Mars
I tako kad vam neko potraži neke beleške recimo, vi kažete "Ne dam" ?

Posle normalan odnos, javljanje u hodniku, pijete kafu?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ljudi prave beleške i sopstvene skripte prema svojim potrebama i sposobnostima... ubeđen sam da mnogo manje pomažu drugima neko stvaraocu, a to i kažem!

A moj odnos sa širom okolinom je već dovoljno hladan da se retko ko usudi da mi postavi pitanje.
Ali divljenje je i dalje prisutno, tako da ja nemam potrebu da menjam svoje ponašanje.

Ako su i druge ružne stvari stvar navike, zašto bi moj pristojni bezobrazluk odudarao?!
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Hans

Ako batinu budete posmatrali kao nekoga sa sposobnošću pokajanja, onda to više nije hrišćanstvo, već totemizam. :wundy:
thats kinda true... zanimljivost u celoj stvari je sto se licno ne smatram hriscaninom, pa mi svejedno ,)

..

al ipak... nije ni totemizam, jer totem u principu nije entitet kome treba pokajanje.

..

sto je ovo dobra tema, jbt :lol:
Korisnikov avatar
By svejedno

Ljudi prave beleške i sopstvene skripte prema svojim potrebama i sposobnostima... ubeđen sam da mnogo manje pomažu drugima neko stvaraocu, a to i kažem!

A moj odnos sa širom okolinom je već dovoljno hladan da se retko ko usudi da mi postavi pitanje.
Ali divljenje je i dalje prisutno, tako da ja nemam potrebu da menjam svoje ponašanje.

Ako su i druge ružne stvari stvar navike, zašto bi moj pristojni bezobrazluk odudarao?!
os da kazes da ti smeta bezobrazluk pa si zato bezobrazan?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Smeta mi nametljiv bezobrazluk i ugrožavanje tuđeg životnog prostora.

Ako me neko ne izaziva, ne postavi pitanje i sl. ja nemam potrebu da iznosim svoje mišljenje koje će nauditi drugom.

Zato sam ja uvek pristojan iako sam često bezobrazan.

I'm that cool.
Korisnikov avatar
By svejedno
i was born cool, global warming made me hot :cool:
Korisnikov avatar
By Dina

...
Ja sam stvoren za taj hladni Zapad... oh zašto nisam rođen tamo!
Ovo ja cesto pomislim kad se pomene hladni Zapad...

Inace ja sam davala beleske i uzimala isto... Mada razumem one koji nisu. Ja sam isto ponekad pomisljala da ne dam nekim bezobraznim ljudima i to bi onako bilo potpuno iskreno :D Nije mi zao bilo da dam osobama koje nekad dodju a nekad ne dodju ali uglavnom su vredni i trude se. Ali bilo je slucajeva koji ne dolaze uopste i jos se podsmevaju nama koji dolazimo i jos traze beleske. Njima sam uvek bila u iskusenju da ne dam beleske. Ipak nisam cisto je bila takva atmosfera i nisam mogla nekom da dam a nekom da ne dam, pogotovo sto je meni znacilo. Posto sam radila i studirala nisam uvek mogla da budem na predavanjima i vezbama te sam i ja uzimala beleske. Ali bilo je npr dve devojke koje skoro nikad i nikom nisu davale beleske i razumem i taj stav. Jedna je isto radila i studirala, druga studirala dva fakulteta. I pored toga su bile skoro stalno na predavanjima, redovno ucile. I to je ovo sto je pominjala Zwezdica - ako su one radile i ucile od jutra do sutra, sa jako malo slobodnog vremena sto bi jos pomagale nekog ko lencari i olaksavale mu da i dalje lencari?
Korisnikov avatar
By Myself
Ma, koje skripte?! :puzzle:

U moje vreme se jedan ispit pripremao iz poprilicnog broja knjiga. :deda:

Ooooooooooo, jadnog nam obrazovanja buducih generacija, divne nam domovine! :cobanica:
Korisnikov avatar
By jukie
Malo zapostaviš temu i odmah počne da se priča o zajmljenju beležaka...

Sada pokušavam da se setim šta smo mi radili oko toga i ne mogu da se setim... ali fotokopirnice na Starom gradu su lepe pare zaradile na nama biolozima... asistenti nam daju skripte i mi fotokopiramo... mislim da smo celu šumu potrošili na skripte za jednu generaciju...

Znam da je bila jedna dosadna koleginica kojoj jednom nisam hteo da dam beleške posle ispita da mi ne nestanu zauvek. Krenuo sam da kukam kako nisu dovoljne i kako nema sve što treba. A već se grebala nekoliko puta i iznervirala me načisto.
Druga jedna koleginica mi je jednom rekla da je ona uvek mislila da ja imam ružan rukopis i da mi zato nikad nije tražila.

Ali ne mogu da se setim da je nešto bilo rasprostranjeno kopiranje ili prepisivanje beležaka. Nas nekoliko koji smo redovno dolazili imali smo svako svoje beleške, a važnije je bilo da profesor vidi da se mi trudimo.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Myself

U moje vreme se jedan ispit pripremao iz poprilicnog broja knjiga. :deda:
Ma puškice su zakon. Ništa skripte, ništa knjige a posebno ne zbirke zadataka.

Isključivo puškice i to tuđe - kad mi da neko ko nije baksuz kao Zwezdica Slika ili Dirrty Slika

:P
Korisnikov avatar
By bern
Na mom faksu bilješke nisu davali samo uobraženi štreberi. Bez uvrede. (Pričam naravno o užem krugu ljudi.)
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by bern

Na mom faksu bilješke nisu davali samo uobraženi štreberi. Bez uvrede. (Pričam naravno o užem krugu ljudi.)
zato se ja i sprdam, jer Zwezdica nema veze nikakve sa streberajem.
Korisnikov avatar
By Mars
Ali vidiš da to nije obavezno slučaj.

Moja sveska! Moja sveska! Moja sveska, jebite se i shvatite: MOJA SVESKA!

Slika
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by Mars

Ne znam...Uvek sam davao, uvek su mi davali. Uvek smo se zahvaljivali jedni drugima, niko mi nije unistio dato ili zadržavao preko nekog pristojnog roka.

I bilo nam je lepo.
I sad jos samo da priznas da niko nije uspeo da koriscenjem tvojih skripti premosti/umanji/obezvredni tvoje sate provedene na fakultetu i u izradi istih.

Je l' da da je tako bilo? :serlok:
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by Mars

Ali vidiš da to nije obavezno slučaj.

Moja sveska! Moja sveska! Moja sveska, jebite se i shvatite: MOJA SVESKA!

Slika
"Naša žurka, naša žurka. Naš džoint! NAŠ ALKOOOOHOOOOL." :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Da znaš. Loš mi smajli. Ako daš kendi (dzoint, alkohol) onda de facto ima manje za tebe. Nije kao sa skriptom...
Originally posted by mirth

I sad jos samo da priznas da niko nije uspeo da koriscenjem tvojih skripti premosti/umanji/obezvredni tvoje sate provedene na fakultetu i u izradi istih.

Je l' da da je tako bilo? :serlok:
Ma jedna potpuna degradacija (moje) ličnosti, to kad daš nekom da prepiše i iskopira nešto...

Praktično više ne može ni da se uči iz tog materijala, realno.

:)
Korisnikov avatar
By Blady
Pa da je pametna, da je inteligentna, da ume da pise, da cita

:lol:
Korisnikov avatar
By Blady
^ to Marse :lol: bas sam na nju mislila..
"A jos ako cete mi nesto datiiii" (nije citirano)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!