Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Elena
Originally posted by Oziris

Dakle, da li mu/ joj verujete kada izgovori: "Nikada te nisam prevario/ la i nikada necu!
Koje bi vam okolnosti i promene u ponasanju navele da posumnjate da vas partner vara?
Verujem u potpunosti, znam da neće tako da nikad i ne sumnjam :zeka:
Korisnikov avatar
By Azdaja
verovala sam im, dok nisam pocela da sumnjam...:awesome:
Korisnikov avatar
By maka
sve zavisi kakav odnos gradis i sa kim.
uostalom, niko (normalan) ne bi bio svojom voljom u vezi da veruje da ga partner vara,ne?
Korisnikov avatar
By nsc
Da li je Adam u potpunosti verovao Evi kad mu je rekla da ga nikada nije prevarila?
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by maka

sve zavisi kakav odnos gradis i sa kim.
uostalom, niko (normalan) ne bi bio svojom voljom u vezi da veruje da ga partner vara,ne?
pa da jbt....

OT:

Kada ne bih bila u stanju da verujem za takve gluposti, kako bih mogla da verujem za ozbiljne stvari?
Kada ti je neko partner, ozbiljan partner, ne decko/devojka od par meseci sa kojim se vidjas 2 put nedeljno, on na neki nacin ima tvoj zivot u svojim rukama.
Tu je kada si bolestan, kada ti je neophodna pomoc bilo kakve vrste-zdravstvene, finansijske, logisticke...

I sada ti pustis nekog u svoj zivot, da ima toliko uticaja na isti, da bude toliko bitan za tebe i tvoje, i onda da ne mozes da mu verujes da te nije varao (ja to varao citam kao izdaja, jer moze se varati i u poliamornim odnosima)?

Ako nisi u stanju, onda ne treba ni da budes u tom tzv "partnerstvu".

Isto tako ne razumem kako su ljudi u braku ili partnerstvu a nemaju seksualne odnose uopste, zasto onda ne budu najbolji prijatelji?
Ali to je potpuno druga tema.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
imam poverenja u osobu sa kojom sam.
a što se tiče budućnosti, verujem da bilo šta da se desi - reći će mi. jednostavno takva je osoba, što mi se i sviđa jer ja volim da imam korektan odnos sa ljudima.
Korisnikov avatar
By mizantrop
naravno da verujem, pa samo budala bi mene varala :alexis: :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Hys.

...

I sada ti pustis nekog u svoj zivot, da ima toliko uticaja na isti, da bude toliko bitan za tebe i tvoje, i onda da ne mozes da mu verujes da te nije varao (ja to varao citam kao izdaja, jer moze se varati i u poliamornim odnosima)?

...
Ja sam to varanje citala samo kao to, ne kao izdaju. I u tom smislu mislim da u poliamoriji varanja nema, mada zavisi opet kako je koncipirana, ali u svakom slucaju mislim da je vidjanje sa drugom osobom manji greh nego u monogamiji. Bar za mene je tako, ja sam u monogamiji za sumnju raskidala, mada ja nisam sklona sumnjanju, pa i dan danas verujem da su te sumnje bile osnovane. A u slobodnom odnosu se ne uzbudjujem cak i ako muz zaboravi ponekad neki susret ;) Ne mislim da sam sad drugacija osoba nesto puno, nego ja volim dogovore i drzanje onog sto je dogovoreno.
Korisnikov avatar
By Sunce
Boli me kurac za sve to. Neko mene ne vara.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Verujem da me nije prevarila do sada, ali nisam luda da verujem da me nece prevariti nikada ako ostanemo recimo jos 10god. zajedno. To je NEMOGUCE ! Suocite se sa time, ne zivite u bajkama da cete se samo vi do kraja zivota svideti toj osobi sa kojom ste i da nikada nece pozeleti makar da promeni i ima sex sa nekim drugim na veche!
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
verujem. ako ne bih verovala a ostajala u vezi, imala bih neki cudan sukob sa nekim svojim shvatanjima veze...
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Dina
Originally posted by Hys.

...

...
Ja sam to varanje citala samo kao to, ne kao izdaju. I u tom smislu mislim da u poliamoriji varanja nema, mada zavisi opet kako je koncipirana, ali u svakom slucaju mislim da je vidjanje sa drugom osobom manji greh nego u monogamiji. Bar za mene je tako, ja sam u monogamiji za sumnju raskidala, mada ja nisam sklona sumnjanju, pa i dan danas verujem da su te sumnje bile osnovane. A u slobodnom odnosu se ne uzbudjujem cak i ako muz zaboravi ponekad neki susret ;) Ne mislim da sam sad drugacija osoba nesto puno, nego ja volim dogovore i drzanje onog sto je dogovoreno.
Ne mogu da gledam na varanje cisto kao na pure sex sa drugom osobom, varanje gledam kao krsenje pomenutih dogovora, kao na izdaju. Kao na "smtg sto ti partner radi iza ledja i laze te povodom toga".
Jer to je bejzikli varanje.

Originally posted by Zwezdica

Verujem da me nije prevarila do sada, ali nisam luda da verujem da me nece prevariti nikada ako ostanemo recimo jos 10god. zajedno. To je NEMOGUCE ! Suocite se sa time, ne zivite u bajkama da cete se samo vi do kraja zivota svideti toj osobi sa kojom ste i da nikada nece pozeleti makar da promeni i ima sex sa nekim drugim na veche!
-Ko je napisao da veruje da moze da se samo on/a dopada partneru do kraja zivota? Ko je napisao da ne postoje zelje?
Vidis, ja verujem da su ljudi iznad zivotinja, te da zeleti i nesto uraditi, se razlikuje. Moras da odlucis da nesto uradis. Sem nagona, imamo i mogucnost izbora i volju karaktera.

Sa tim u vezi, ja na primer nikako ne bih mogla da budem sa partnerom za koga "verujem da me nije do sada prevario ali ce u buducnosti"
Ako verujes da hoce u buducnosti kako znas da vec nije?

Hocu da kazem-ako pod varanjem podrazumevas ono sto ja smatram varanjem, iza necijih ledja, sa sve laganjem, ne bih mogla da budem sa nekim za koga verujem da ce tako nesto uraditi.

Ali ako mislis na varanje-ukoliko mu/joj se neko dopadne i pozeli da se kresne, nije problem i ta su joj vrata otvorena, onda tu ne vidim problem.

To ne smatram onda varanjem, vec dogovorem izmedju dvoje (razumnih) ljudi.

I da, naravno da se prevare desavaju, i naravno da je to "ljudski" ali ja imam izbor da verujem u neciji karakter kao i da ta osoba veruje u moj, i da dogovorom izmedju dvoje ljudi koji su mentalno odrasli, i kako ti kazes "ne veruju u bajke (mada ja ne vidim sto je bajka da se samo ja toj osobi svidjam, to bi mi vise licilo na neki psiho triler ili horor sa opsesivnim psihicem kao partnerom)" moze da se zivi jedna odrasla veza koja prepoznaje potrebe i osecanja koja su u skladu sa postovanjem prema sebi i sopstvenom partneru.
Korisnikov avatar
By dharmox
Verujem partneru jer to je osnova dugogodišnje veze kakva je naša.
S tim što on nikad ne bi izgovorio glupavu rečenicu iz prvog posta. :piski:
Korisnikov avatar
By Dina
Hys,
sve zavisi sta "pise" u tom dogovoru. Ako je odnos izmedju partnera opusten i ne postoji trenutna obaveza prijave flerta/dejt/seksa sa drugom osobom onda dogovor nije prekrsen. Za monogamnu vezu vec je prekrsen jer u pocetnom "ugovoru" flert/dejt/seks sa drugim osobama ne postoji. A za neko duze vidjanje iza ledja slazem se sa tobom da je lose i u poliamoriji i u monogamiji. Meni samo nema podjednaku tezinu a to zbog razlike u pocetnim "ugovorima". U poliamoriji definisano je da je to veza vise osoba i moze se samo razgovarati zasto je partner precutao neku vezu, da li postoji neka kriza u odnosu ili tako nesto... A ako je veza jedan na jedan postojanjem druge osobe ona to vec nije i ceo medjusobni dogovor je prekrsen. Stepen neiskrenosti, obmane, izdaje je po meni veci u drugom slucaju nego u prvom.
Korisnikov avatar
By Last_minutes
Ovoj sada- da... Nije mi dala povod za sumnju..
A prethodnim devojkama nisam ni malo verovala :hamlet:
Korisnikov avatar
By Last_minutes

Savrseno.. slazem se
Korisnikov avatar
By Oziris
^ Vi STVARNO verujete da nije moguce da vas SAMO JEDAN partner privlaci godinama?
Korisnikov avatar
By Tungi
^

Ja verujem da je moguce;)
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Nikome ja ne verujem, otkad mi se rođena trepavica (jutros!) zabola u oko! :cut:

Dobro...
Verujem ženi, osim kad proživljavam svoje paranoidne krize i šizim, jer mi se čini da nemam preča posla.
Korisnikov avatar
By EnRage

^ Vi STVARNO verujete da nije moguce da vas SAMO JEDAN partner privlaci godinama?
Ne razumijem ovo? Privlači mene masa ljudi, ali nisam s njima ni u kakvom odnosu, većinu niti ne poznajem osobno :D

A što se tiče teme, pitanje "Jesi li me ikad prevario" zapravo nikad ne bih postavio niti se uopće time opterećujem, smatram da je to nešto na što se teško može utjecati.
Korisnikov avatar
By EnRage

Tako je, otrijezni ti nih, slažem se :)
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by EnRage

Ne razumijem ovo? Privlači mene masa ljudi, ali nisam s njima ni u kakvom odnosu, većinu niti ne poznajem osobno :D
E da, vidis, tek sad kad sam procitala tvoj post vidim gde sam pogresila u formulaciji. Ali buduci da si ti sad ovo napisao/la, necu uopste da se "nastavljam" jer je tvojim sve receno. :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica

Moguce je, ali je nemoguce da te jos niko ne privuce i da u vezi koja traje recimo 10ak i vise godina godina ne budes ni sa kim vise, nego samo sa svojim partnerom...

To je moje misljenje.

S tim, sto ja licno ne bih mogla da budem u povremenoj kres kombinaciji sa nekim, cisto da malo prosaram, i u stabilnoj vezi sa svojom devojkom. Naravno, pretpostavlja se da za ovo moja partnerka zna. Ta prevara i kada bi se desila to bi bilo jednom u ne znam koliko, a ne svake dve nedelje ajmo nova.. :fuck:

Hys je pricala o karakteru i tome kako smo mi ljudi, a ljudi su jako slabi i ne bih se slozila da su jakog karaktera, jer padaju na strast kao pokoseni i velika vecina padne na tom testu i prevari osobu sa kojom je, pa joj krije, laze, maze...

Ja bih rekla svojoj partnerki, volela bih da i ona meni kaze, pa da ta faza prodje i da nastavimo dalje nasu vezu. Jer, sex je sex, a veza i ljubav se sa time ne mogu porediti, to je jedan sveobuhvatan odnos, a sex je jedan mizeran deo toga. Pa sto bismo onda pravili famu oko nekog usputnog sexa jednom u nekom razumnom vremenskom periodu?

PS : Razuman vremenski period jos nije utvrdjen, nisam ni sigurna kako bih ga definisala. :lol:
Korisnikov avatar
By maka
juce sam cula jednu smesnu recenicu (sa kojom se ne slazem),ali koja glasi : ''ako verujes u monogamiju,udaj se za labuda'' :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by maka

juce sam cula jednu smesnu recenicu (sa kojom se ne slazem),ali koja glasi : ''ako verujes u monogamiju,udaj se za labuda'' :)
Ili piiiiiiiiiingvinaaaaaa.. Oni su monogamni.. :love:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Nikada pitao jer me ne zanima; nikada pitan jer bih u tom slučaju uljudno objavio partneru da mu se status promeNJAo.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by EnRage

A što se tiče teme, pitanje "Jesi li me ikad prevario" zapravo nikad ne bih postavio niti se uopće time opterećujem, smatram da je to nešto na što se teško može utjecati.
ja uopšte ne mogu da zamislim sled događaja koji bi doveo do tog i takvog pitanja (a da prethodno već nije došlo do nekog ozbiljnog rasula, u kom slučaju bi pitanje ponovo bilo skroz suvišno).
a čak i da ga postavim, kontam da bi mi trebalo vremena i vremena da ga ubedim da se ne zajebavam.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!