Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By acid drop
izrasla sva 4, 'fala qrcu. bolelo u pićkumater.
Korisnikov avatar
By bu
vec dve nedelje me boli umnjak..raste..kad bol bude prestao bice mi cudno..navikla sam se..:(
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ja moram da izvadim ovaj jedan, pronto, samo ne znam kad cu...ima da nateknem samo tako. -.-
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Kod mene su jos uvek zakrzljali, u stadijumu klice. :kuca u drveni sto, trchi do drvenog plakara, baca se na parket, da ne urekne: :wundy:

Nego, gos'n moderator, izvestite nas o aktuelnostima po pitanju Vashih umnjaka. :shmi: :shmi: :shmi:

:giggle:
Korisnikov avatar
By Tungi
Poceli su da mi smetaju..Na jednom vec imam plombu.:)
Korisnikov avatar
By Mars
Mnogo mi je lepše od kad ih nemam.

Donje aperacijom, gornje obično..

Donji izrasli ovako:
Slika
Slika

Levom se videla malo stranica, doktorka godinama mislila da je to vrh krunice i da je počeo da raste pa stao, a on sve vreme rastao na drugu stranu...a drugi, za kojeg sam se čudio što ga još nema, je potpuno izrastao unutra. Ni znaka spolja. A gornji rasli krivo, prema obrazima.

I konstantnu nelagodu i pritisak u vilici su mi stvarali i laknulo mi je kad su ih povadili.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
izvadio dva operativnim putem. Imam jako malu vilicu pa nema mesta za njih.
Imao sam slican problem kao Mars, s tim da sam ja to brze bolje povadio bez da sam doziveo nelagodu.
Korisnikov avatar
By Madonna
u ustima mi sva četir. moja ogromna usta mogu to da podnesu! :vlažnasam:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa meni doktorka GODINAMA veselo lupkala sondom "Vidi kako raste! Vidi kako raste!" a oni ne da su izrasli komplet, nego i gurali ostale. Dok na kraju jedinice nisu počele da se krive, nije joj palo na pamet da je to u pitanju.
Korisnikov avatar
By Tungi
Potencijal rasta je bio kriv.Stoga mi je preporuceno da ne vadim,ako dodje do kvarenja,jer bi tek bolovi bili nesnosni.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Mars

Donji izrasli ovako:
Slika
Slika

Levom se videla malo stranica, doktorka godinama mislila da je to vrh krunice i da je počeo da raste pa stao, a on sve vreme rastao na drugu stranu...a drugi, za kojeg sam se čudio što ga još nema, je potpuno izrastao unutra. Ni znaka spolja. A gornji rasli krivo, prema obrazima.

I konstantnu nelagodu i pritisak u vilici su mi stvarali i laknulo mi je kad su ih povadili.
Da li je bilo komplikovano izvaditi ih? Koliko je trajalo?

Meni su gornji izrasli sasvim normalno, kao i svaki zub ... A donji su mi izrasli kao ovi tvoji.

Povremeno imam neki "fantomski bol" na donjoj levoj četvorci, a zub je potpuno zdrav ... Moja zubarka ima teoriju da je to od pritiska koji stvaraju umanjaci ... pa planiram da ih vadim. Ali se plašim !!!!!
By Orion
Originally posted by Orion

Ne znam zašto čitam ovu temu a moram kod zubara u toku nedelje. Samo se traumiram dodatno.
I opet se ova tema vratila a ja treba da idem na pregled kod zubara :drama:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by KiWi

Donji izrasli ovako:
Slika
Slika

Meni su gornji izrasli sasvim normalno, kao i svaki zub ... A donji su mi izrasli kao ovi tvoji.

Povremeno imam neki "fantomski bol" na donjoj levoj četvorci, a zub je potpuno zdrav ... Moja zubarka ima teoriju da je to od pritiska koji stvaraju umanjaci ... pa planiram da ih vadim. Ali se plašim !!!!!
nemas se cega plasiti

dobijes anesteziju, utrne ti pola face, zajasi te hirurg na stolici nakon sto ti stave sve zastitne pizdarije preko odece i lica...i nista..nakon toga samo izvadi zub. osetis da nesto prcka po ustima ali nista ne boli. Usiju te, dobije da pijes antibiotike prevencije radi, pijes neki anelgetik (preporucujem nimulid jer drzi po 12 sati bez bola), skines konce kroz 10-ak dana i sve lepo ^^
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by KiWi

Nemaš šta da se plašiš. Daju ti anesteziju, NIŠTA ne osećaš. Oni ti skaču po vilici, cimaju, vuku...Prva trajala negde oko 50min, malko komplikovanije bilo da ga izvuku, a druga 40min.

Posle držiš hladne obloge i piješ nešto protiv bolova i toliko.

Lično su mi najteže pali konci koje moraš da vučeš u ustima nedelju dana i što moraš da vodiš računa kako žvaćeš...

EDIT: Evo i hemi ima slično iskustvo.

:)
Korisnikov avatar
By Delerium
Izvadila tri operacijom, posto su bili potpuno beskorisni, gurali sve ostale zube i izazivali strasne glavobolje...
Korisnikov avatar
By Tungi
Niste osetili bolove koje cista moze da napravi i operacija desni,dvosatno seciranje,6 anestezija..

Svaki odlazak kod zubara je postao radovanje posle toga.
Korisnikov avatar
By erkondisn

Daju ti anesteziju, NIŠTA ne osećaš.
kako tko, kako tko... ja sam jedan dobar dio osjetio, i trazio jos anestezije, ali zubar je rekao da je nemoguce da ista osjetim...
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Ja sam izvadio dva - imao sam dosta srece - relativno prijatna iskustva oba puta. A pre toga sam se naslusao horor prica na sve strane, pa mi je drago da me je sve to zaobislo.
Korisnikov avatar
By Stripi
zadnji sam vadio prije kojih mjesec dana. Nije puno ostalo od njega, jerbo je i on, kao i ostali istrulio, i ostao je samo komadićak. Malo je zajebano bilo to izvadit ali je izvađen.
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Nisam znala sta je glavobolja dok nisu poceli rasti.
Izasli pravilno, imali mesta i zato mi nisu hteli vaditi ih.
Da sam znala sta me ceka, povadila bih gamad dok sam bila u vrticu testerom :avalon:
Korisnikov avatar
By 2kune
o ukusima se ne raspravlja... :odbij: Neki ljudi idu potpuno obrnutim redom... :vogue:

Slika
Korisnikov avatar
By Blady
Jos uvek nisam izvadila.
Nisu mi ni izasli, morala bih na operaciju.
Nikako da se nakanim.
Korisnikov avatar
By Tungi
Tek mi sleduje. I radujem se tome. Samo da ga se rešim.
Plomba je ispala, ne da mi se ponovo 'lečiti' taj zub, jer nikakve koristi od tih umnjaka, samo štete.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Treba da vadim 3. Onaj jedan koji je izbio i raste kako valja tamo je jer nemam šesticu na toj strani pa su se svi zubi za jedan pomerili. Od preostala tri jedan je izbio, ali i on raste vrljavo. Ortopan mi je otrpilike kao deranov, samo x3.
Plašim se zubara više nego bilo čega drugog, a ovaj me tek zahvat užasava. Odlažem godinama već. :rida:
Korisnikov avatar
By Tungi
Waldorf napisao:.
Plašim se zubara više nego bilo čega drugog, a ovaj me tek zahvat užasava. Odlažem godinama već. :rida:
Nemam strah, niti se sećam da sam ga ikada imao. Štaviše, volim da idem kod zubara i onaj miris zubarske ordinacije :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!