Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Dinaslazem se, ali izgleda je jadni Nastici ipak nisu odgovorni za ono sto im je stavljano na teret, buduci da je tuzilac odustao od gonjenja, tako da se nas vapaj pokazao kao ispravan. sto, naravno, ne mora uvek da bude. monstrumi nisu omedjeni granicama.
Ne znam da li su Nastici zrtve ili su deca zrtve. U svakom slucaju mi se ne svidja ta neka reakcija da odmah nisu krivi jer su odavde, zli americki psiholozi koji ne razumeju nasu kulturu a u nasoj kulturi se jelte slikaju deca gola i ocevi pipaju devojcice (nije je sigurno pipao nego su je naveli, a otkuda znamo da su je naveli?). Mislim da su ovde jos uvek roditelji gospodari a deca mali ropcici i da je svest o pravima dece i dalje daleko od one koja bi trebalo da bude. To govori i ta reakcija o jadnim Nasticima koji odmah nisu krivi, pa roditelji su... Ti ljudi inace zive u SAD pa valjda znaju zakone zemlje u kojoj zive.
Originally posted by Vel boyOvaj komentar je potpuno na mestu.
u komentarima na B92 o ovoj vesti, najvishe se slazem s ovim komentarom:
Na nekom americkom kanalu upravo gledam neki sou u kome prate izbore za mis devojcica od 3, 4, 5 godina. Pomahnitale majke ih mazu kremama za samopotamnjivanje koze, vode ih kod kozmeticara, namestaju im vestacke zube, trepavice, nabijaju ih na stikle, kupuju im sljastece haljine vredne i po nekoliko hiljada dolara, dernjaju se na njih... Ozbiljno maltretiranje. Napirlitana deca se setaju u haljinama ali i u kupacim kostimima. Majke im pokazuju kako da vrckaju guzama i zavodljivo puce usne i trepcu... Nesto odvratnije nisam odavno videla!!! I to, vise nego ocigledno zlostavljanje dece, je u USA u redu, cak toliko da su i sou program napravili!!! Uzas!
(Tanja, 20. decembar 2010 20:04)![]()
Originally posted by m..Ja imam jednu spreda kako stojim na ćebencetu na travnjaku pored jarka (one vojvođanske ulice), jedem smoki iz kesice i osporavam zakone fizike (kako dete sa toliko velikom glavom uopšte može uspravno da stoji a da se ne preturi)
Originally posted by mitrandirchush jednu, mozes sobu da oblepis. imam serijal od 3 slike, na prve 2 se cerim nesto uvijena u neko cebe, na trecoj sam odlucila da isfleshiram ko ljubisa samardzic u secernoj vodici. doduse imam punu vitrinu slika iz detinjstva, nisu prstajali da me fotografisu, mozda je manje od 5% golo.
Glupost. Verujem da 90% forumaša ime bar jednu gologuzu sliku iz svog larvenog stadijuma. Ja imam nekoliko i baš volim te slike.
Originally posted by sing&dunumimam (bolje reci, imao sam.....) ih i ja nekoliko. na veliku zalost, jedna od najtuznijih stvari mi se desila - a to je da sam ih izgubio pri preseljenju, zaturishe se negde. nadam se da ih neki pedofil nije negde nekako nashao, prisvojio
A, sto se tice gologuzih fotografija, imam ih i ja nekoliko s plaze.![]()
![]()
Originally posted by scout_finchto je taj tipichni ajmerichki T R A SH. puna je ajmerika bilo trailer bilo ne-trailer trash-a, scumbags and other dirts of scums of the earth, shto po jerry springer-u, shto po jenny jones-u, shto po ulicama, shto po ghettoima shto po suburbs-ima shto white trash (wiggers) shto black trash (niggers).......
ja sam gledala neke likove koji zive skoro pa u prikolici, a vode dete na te izbore za stagod. siju sami haljine. kapiram, nadaju se da im je dete buduca britni spirs. ona je od tako neceg krenula.
i uvek se pitam ko su ti likovi koji se prijavljuju da budu sudije na na tim "izborima". jos kao dete se prvo pojavljuje u haljini pa u kupacem kostimu/bikiniju.
uzas jedan.
Originally posted by Mars_di_ skeriest tivi ting eva'.
Emisija se zove "Toddlers&Tiaras" i stvarno je u kontekstu ovog slučaja dobar primer iščašenosti i bolesnosti američkog društva.
Originally posted by Vel boyhajde, hajde...
e, nema nishta vishe sad si sve pokvario, ti se uopce ne znash igrati u dvoje..... - kaze jedna stara pjesma sarajevske pop-rok shkole iz 80-ih (dochim, on njoj i "uopshte".....)![]()
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by Mars_di_ skeriest tivi ting eva'.
Emisija se zove "Toddlers&Tiaras" i stvarno je u kontekstu ovog slučaja dobar primer iščašenosti i bolesnosti američkog društva.
gleda se, što'no se kaže, kao da gledaš saobraćajnu nesreću.
ali eto, malo dečije telašce (mind you, žensko - ne postoji muško toddlerče sa tijarom...) koje svi veselo posmatramo dok:
- uvežbava sexy dance moves
- skida se u gaće da bi bilo posprejano self-tan sprejom
- polako tamni pred našim očima
- biva opremljeno veštačkim trepavicama i noktima, frizurom od 20cm u širinu i visinu, cca po' kile šminke i isto toliko nakita
- biva obučeno u blještavu mini haljinu i/ili bikini
- vrcka po pisti i šarmira sudije
...nije, aperentli, tako nasty & sexy kao golo dete u kadi.
te je i legalno, a i finansijski isplativo (ako dobro odradi posao. žalile se neke majke da je, bre, skupo svo to silno perje za njihovu pilad).
Originally posted by Lepa Krepa
volite se u tajnosti ondak!
Originally posted by Lepa KrepaIma tu detalja i detalja.
totalno mi sad sjeba pravednički gnev nad eksploatacijom i seksualizacijom sitnih devojčica.
Originally posted by Mars
nb: jedno 2 sata sam ukupno gledao, čisto kao fenomen, da ne ispadne sad da ne propuštam nijednu epizodu...
Originally posted by Dinaa koja je to granica dina,majke ti...oš im dati i oružje,pa eto,neka ih,pošto su roditelji gospodari...
Mislim da su ovde jos uvek roditelji gospodari a deca mali ropcici i da je svest o pravima dece i dalje daleko od one koja bi trebalo da bude. To govori i ta reakcija o jadnim Nasticima koji odmah nisu krivi, pa roditelji su... Ti ljudi inace zive u SAD pa valjda znaju zakone zemlje u kojoj zive.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!