Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Guion Nerville
Cat on a hot tin roof

Slika

Lep, zavodi pricom, divna gluma (cak iako je nedorecen odnos Brika i Skipera zbog cenzure) :love:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
'De s', Banano, pushka te omash'la?! :hiphip:

Videh tvoj nik, pa konstatovah da te dugo bilo nije... :)
By Guion Nerville
Tu sam ja singisha, ponegde se pojavim, u prolazu. Na sta se pali forumas, filmovi i tako. :hug:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
E, dobro je, pomislio sam da si u zemlju pro'po. Slika

:hug:
By Guion Nerville
Kakav ti to zuti smajli.

Nisam propo, cak i kad ne postuje Banana sve gleda sa drveta. Samo nesto mi se ne taloze sexy tipovi na disku, vec neko vreme.

A ti singi, sta ti radi pingi?
Korisnikov avatar
By sing&dunum
E, to sam pre neko veche na netu iskopao seriju smajlija, kao predlog za eventualnu doradu, farbanje i prilagodjavanje ovim forumskim... :shmi:

Jedan od njih je i taj. :D Mislim da nam fali bas taj - :whew: smajli... :sudija:

Pingi na odmoru na Juznom polu, sa porodicom. :wundy: Vratice se on na avatar. :smug:

Idi u temu "Nove loptaste ludorije", tako nekako. U Diskusijama o diskusijama. :lol: Tamo ima tri liste mojih predloga za nove smajlije. Ako malo skrolujes nagore, videces i moj predlog za :singi: smajli... :giggle: :wundy:

P.S. Zeshci off, ima da nas iseku. :kesa: :giggle:
By Guion Nerville
Pa da, doduse nije ti los ni ovaj bronzani kip sto se trlja, ali zeljno iscekujemo Pingija :yes:

Lepo mi sto ovako off-ujemo, na ovoj temi inace vrvi, ali eto veceras nikog nema, imam osecaj kao da gazim po svezem snegu. :giggle:

A otici cu na loptaste, samo da ih nadjem.
By Kragi
Veceras B92 u 00.00 h

Wilde

Ko hoce neka gleda :sweet:

A ako nemate pametnija posla od 21.00 h isto na B92 film Slepilo - adaptacija romana nobelovca Saramanga. :)
Korisnikov avatar
By Waldorf
Originally posted by Kragi
Veceras B92 u 00.00 h
Wilde
Ko hoce neka gleda :sweet:
Baš došla to da pustim obaveštenje u parohiju. :D
Taj film imam na divxu, dvdu i na kaseti, a gledaću ga i danas. Stephen Fry + Wilde = ja sa apsolutnom sigurnošću znam šta ću raditi večeras u 00.00h :love:
Brate slatki, koliko ja taj film volim.
Korisnikov avatar
By walt333
Hvala na obaveštenju za Wilde, ja volim taj film pogotovo zbog scene gde Vajldova majka ( glumi je Vanessa Redgrave :love: ) dodje kod Oskara da mu da savet, ali i zbog one naracije u vidu Sebičnog džina. :drama:
By Kragi
Dobro, ni gola guza Jude Law nije za baciti :smeh:
(šalim se, mada i ne jerbo volim erotiku pa cu uzivati u par scena :shmi: )

I ja cekam film, a isto sam ga vec gledao. ^^
Korisnikov avatar
By Torry
ne znam da li cu Wilde gledati veceras ali ovih dana sigurno hocu

black swan

6/10
Korisnikov avatar
By bothways
Gledao sam veceras na Avali "Idiocracy" sa Lukom Vilsonom. Futuristicka trash komedija. Pa, sta reci. Ima par smesnih scena i dosta glupih fora. Vise sam facepalm-ovao nego sto sam se smejao.

Odgledao sam Citizen Kane. Nije mi jasno kako je ovo, po mnogim kriterijumima, najbolji film svih vremena. OK, mozda je bio dovoljno "progresivan" za svoje vreme, ali ne vidim nista outstanding u njemu. Pogotovo su mi smesni oni zavrseci scena gde se svi ukoce, kako bi ostali sa istim ekspresijama lica dok se scene krosfejduju. U nekim trenucima mi je bio cak i dosadan, toliko da sam surfovao po netu i gledao Google Earth na drugom racunaru dok su trajale dosadne scene. Mislim da su neke scene preterano oduzili. Takodje, poruka filma mi je dosta neupecatljiva (tj. ocekivao sam nesto vise). Eto.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Slika

predobar film! odusevio me je zaista!Julianne je razbila i ovu ulogu
Korisnikov avatar
By mOwbid
social network

smor, nisam mogla da gledam do kraja.
Korisnikov avatar
By V25
"Black Swan" - 8/10

Ali jaka osmica. Znao sam da će ovo biti jedan od onih love it or hate it filmova u startu. Natalie je odlično odradila posao, Mansellov soundtrack je sjajan, kamera predivna. Sama ideja nije nešto što već nije ekranizovano i taj majka/ćerka odnos propraćen nekom bolesnom introvertnošću takođe, ali se ovde Aronofsky fino poigrao transformacijom ljudskog karaktera i labilnošću ljudskog morala generalno. Pored toga, film me je zbog mnogih stvari koje sam sebi činio posebno pogodio.
Korisnikov avatar
By constantine
Slika

ima par provala ali generalno mi se ne svidja film

3/10
Korisnikov avatar
By Torry
the tourist

neznam/10

ne bih ja Andji vise dala da glumi u akcionim filmovima :domino:
By Ulix
Rabbit Hole, 7/10

Film nije loš, mada sam sve vreme imao osećaj da mi nešto tu fali. Nicole je odlična.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Social Network 5/10

Odlična završna scena
Korisnikov avatar
By Tungi
Pravo iznenadjenje da je Johnny pristao na ovakvu ulogu.

Slika
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

The Wolfman... 6.5/10
Prvo napisah 7/10.
Film je predug da bude zabavan, ali opet... ima sve elemente dobrog filma o vukodlacima, plus velika glumacka imena. Ni blizu horora. Ali je lep i skup.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Going postal - fino delo Terry-ja
Ink - tripozno ali zanimljivo

Slika

Slika
  • 1
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!