Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Black Swan

Da
32
67%
Ne
16
33%
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Popeye

black swan 4/10

'boxing helena' je konacno dobila pravog nasljednika.
divno, sjecam se da sam fasciniran citao stalno recenziju Boxing Helene kad je bila kontroverza oko nje :lol:

u nas u kinima nije ni bila :drama: , ali nije steta ionako

ot: wow, cak sam nasao eng titl :vizualnitip: ^^
Korisnikov avatar
By Kittrie
da, juce je postavljen dvdscr, ja uzela od onog timky-ja,
ostavljam ga da se kupi, lepa brzina :D
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne mogu da gledam te DVDScr,CAM,TS....

Ako nadjem na torrentu DVDRip,skidam.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja imam DVDScr.

Nemam pojma šta to znači ali je odličan kvalitet.

Ocene ljudi dole bile 9/10 slika i zvuk.
Korisnikov avatar
By Kittrie
brate, ovoj natalie bas nije dobro u vugla.
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Tungi

Ne mogu da gledam te DVDScr,CAM,TS....

A screener (SCR) is an advance screening of a film sent to critics, awards voters, video stores (for their manager and employees), and other film industry professionals, including producers and distributors.[1] A screener often has no post-processing.

dakle, nije rijec o nikakvom filmu snimljenom u kinu ili slicno, eventualno se ponegdje zna javiti neka poruka...

dosta slicno ovakvom izdanju je i tzv. R5

R5 releases differ from normal releases in that they often lack both the image post-processing and special features that are common on DVD releases.

The image quality of an R5 release is generally comparable to a DVD Screener release, except without the added scrolling text and black and white scenes that serve to distinguish screeners from commercial DVD releases. R5 quality is somewhat better than transfers produced by movie pirates because the transfer is performed using professional-grade film scanning equipment.

dakle, da zakljucimo, u oba slucaja rijec je o digitalnim izdanjima i uglavnom je slika zadovoljavajuće kvalitete... ne doduse s post-processingom kao na pravom DVDRipu i jarkim bojama, ali vecini ljudi to ne smeta :)
Korisnikov avatar
By Tungi
:)

Skinuo sam preko torrenta.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Meni se dopao film ali nisam se onesvestio od odusevljenja.
Korisnikov avatar
By Kittrie
ja sam za sad samo pogledala scenu SEXA u kontinuitetu :lol:
i motala ovako film, i deluje ok, al nista sad specijalno.

pogledacu ga veceras ako stignem
Korisnikov avatar
By Kittrie
u extra, extra (al treba odvojiti 2 sata) :D
al sad imam vremena samo da opet vidim onaj drogirani sex :opatica:
Korisnikov avatar
By Torry
veliko razocarenje...bar za mene

prvih sat vremena nista...tek onih drugih skoro sat vremena krece nesto da se desava, ali opet nedovoljno...Milina uloga kao da je tu sporadicna umesto glavna druga, za Natali ne znas ni dal' je zalis ili ne, Vinsent totalno nepotreban, i stalno osecaj da nesto fali...a fali dosta toga

izgleda mi kao bezuspesan pokusaj Showgirls

a ono cak....scena sexa...koji sex?
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Torry

veliko razocarenje...bar za mene

prvih sat vremena nista...tek onih drugih skoro sat vremena krece nesto da se desava, ali opet nedovoljno...Milina uloga kao da je tu sporadicna umesto glavna druga, za Natali ne znas ni dal' je zalis ili ne, Vinsent totalno nepotreban, i stalno osecaj da nesto fali...a fali dosta toga

izgleda mi kao bezuspesan pokusaj Showgirls

a ono cak....scena sexa...koji sex?

Da nisi ti slucajno odgledala What Happens in Vegas? :trep:
Korisnikov avatar
By Kittrie
pa jbte ja sam videla kao neki sex, mila i natalie se vatale, i mila se spustila dole, onda natalie imala one flesheve.. meni bitno da one dahcu i natali pravi tamo neke grimase, a i mila ima neku jebacku facu tad bla bla :lol:

nego nisam stigla da odgledam film, kme :rida:
valjda cu sutra..

laku noc..

p.s. lascivna kitt, nisi ni odgledala film, a razglabas ovde o detaljima sex scene, shame on u , pu pu, shic !! :merlinka:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Sviđa mi se Apolonsko - Dioniska borba u sprezi, odnos dominantno - manipulativne majke i psihotične ćerke, to kako se otela prolaznoj požudi na putu besmrtnosti i što se ubila jer se doživela kao savršena. Kad stvoriš savršeno delo mrtav si za umetnost.
Preneo je i raspoloženje i tremu i pritisak i napor onim scenama sa krvavim zanokticama, raskrvavljenim leđima od raščešanog osipa na ruku i to što je odglumila fenomenalno. Samo, sve su te teme od kad je i priče i pričanja.

Momenat kada je režiser naziva princezom totalno opravdava njen čin, nisu je omeli usput, postavlja je iznad njih, tj. ovozemaljskih trvijalnosti i ogavnosti, ona napušta takav svet jer je pronašla svoju svrhu.

Scena sexa, ona fantazija je čista pohot i požuda, intenzitet i jačina aprazan i nije je izbacio iz shina... Sve u svrhu umetnosti, otkrila požudu i iskoristila to
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by Kittrie

brate, ovoj natalie bas nije dobro u vugla.
like.

koliko je mene odusevio i nasmejao ovaj komentar,cula sam samu sebe.

:D

vise sam ocekivala.

4/10
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
dobar je film, ali naravno daleko od toga da je lezbejski, sto se pokusavalo nametnuti u eminentnim lezbejskim krugovima :) dozivela sam ga kao put Nine ka Crnom Labudu u sebi i kao takav - savrsen je. Na nekom forumu sam procitala komentar da je Black Swan zenska verzija Wrestlera. Ma koliko Wrestler bio dobar film i ma koliko se i jedan i drugi vezivali za karijeru glavnog glumca, nista slicno, osim pada u ambis na kraju, ne postoji izmedju ova dva filma.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Galadriel

Sviđa mi se Apolonsko - Dioniska borba u sprezi, odnos dominantno - manipulativne majke i psihotične ćerke.

Gde se vidi dominantna-manipulativnost majke?
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Galadriel

Momenat kada je režiser naziva princezom totalno opravdava njen čin, nisu je omeli usput, postavlja je iznad njih, tj. ovozemaljskih trvijalnosti i ogavnosti, ona napušta takav svet jer je pronašla svoju svrhu.
Meni je baš u ulozi i scenama belog labuda bila daleko od savršenog. Neubedljiva.

To tokom priprema. A tek što se predstave tiče - koja crna savršenost sa onim fjaskom, nekoncentracijom i strovaljivanjem partneru preko glave....
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!