Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Mr.JaKakva glupost!!!
Hm kada razmislim to je verovatno zato shto iz tog manjka ambicije za sopstveni zivot sledi da se nece truditi ni u vezi, a svi znamo da vezu grade dvoje.
Originally posted by Mr.JaAli opet polazis od toga da je to sto prodaje cipele nesto nize od ocekivanog(cist pogled ambicioznog,koji namece svoje norme).Sta cemo da radimo ako on to voli?A opet u tvojim ocima on je samo jedan "prodavac cipela".I zasto nedostatak ambicioznosti vezati za zainteresovanost i unapredjivanje?Sta cemo sa duhovnim ili umetnickim a nisu sastavni deo drustveno prihvatljivog.Zapravo to mi cesto zvuci kao ono (Kad ces da se zenis da pravis porodicu tralalaa),gde drustvo ocekuje a pojedinac koristeci ambiciznost (koja nije proizvod njegove potrebe,nego pritiska drustva)ispunjava.Tu se mozemo nadovezati na Kittrin text oko ambicioznih ljudi koji su postali bogati i uspesni pomocu svoje ambicioznosti ,a i dalje su nesrecni.Gde je tu usavrsavanje,poboljsanje?Mozda u onom Marcedesu,ili vili od 20000 kvadrata.....
Hmm nisam rekao da ja ne bih bio sa nekime ko radi takav posao... Nego da bi bilo glupo da nema nikakve ambicije da poboljsha svoj polozaj, nekakva nezainteresovanost generalna... I kakve veze imaju lichne ambicije sa drushtvenim ochekivanjima? Neko ko nema ambicije, ne pokushava sebe da poboljsha i unapredi...
Originally posted by Dirrty19gBravo Drti! Mad Props from me!
Bitno je tezhiti necemu sto ce te ispunjavati, bilo duhovno bilo materijalno.
Ali vazno je i ne zaboraviti da je za potpuno blagostanje ipak potrebna i jedna i druga strana... te pri tezhnji jednoj stvari ne zapostaviti potpuno ovu drugu.
Originally posted by BellyButtonMeni smrdi da je on ovde mislio na motivaciju, stoga takav i odgovor.
Medju silnim osobinama koje ochekujete od svog partnera (da je lep(a), pametan(na), eventualno bogat(a), da ima stila i ukusa itd.)... znam da ih ima mnogo, jer svi za sebe zelimo najbolje, koliko vam je bitna njegova (njena) ambicioznost?
Da li vas privlache ljudi koji sebi postavljaju visoke ciljeve a odbijaju vas oni koji se zadovoljavaju malim stvarima, ili vam to nije toliko bitna osobina?... Da li ste u stanju da volite osobu koja je manje ambiciozna od vas?... Svakako da su privlachni ljudi koji rade na sebi, ovako:teg:, ili onako:cita:, ali - koliko ste tolerantni na osobu koja nema visoke ciljeve u zivotu, i da li je ambicija neshto shto vash partner mora da poseduje?...
![]()
![]()
![]()
Originally posted by Totintegrisanosti u što?
Volim ljude koji se na neki način usavršavaju, teže integrisanosti i ravnoteži, ambicije koje se tiču neke duhovne a ne materijalne dobiti.
Originally posted by 2Q2Bstr8
meni su lične ambicije važna osobina kod drugih ljudi. zaista jako cenim nekoga ko ima ideju o tome šta želi od svog života i nastoji da to i ostvari.
Originally posted by Delete...tako nekako. dok ne pređe u bolesnu ambicioznost. želim nekog ko će da me INSPIRIŠE
samo ako njihove ambicije odgovaraju i meni.
Originally posted by AzdajaTraženje mjesta pod suncem nema mnogo veze sa ambicijama. Neko može biti ambiciozan do neba, a da to nije povezano sa višim ličnim ciljevima. Nekad se poklapaju, nekad ne.
Originally posted by 2Q2Bstr8
meni su lične ambicije važna osobina kod drugih ljudi. zaista jako cenim nekoga ko ima ideju o tome šta želi od svog života i nastoji da to i ostvari.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!