Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Guion Nerville
Slika

Na neki nacin i snazan i umirujuc, o prihvatanju odlaska medju prijateljima i drugima koje volimo, ali bez suvisnih i prenaglasenih dramskih ukrasa.
Korisnikov avatar
By Srklet
four brothers 4/10
city island 6,5/10
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
imagine me and you, po drugi put. ne znam sta mi bi...
By Ulix
Inception 6/10
Originally posted by Banana

Slika

Na neki nacin i snazan i umirujuc, o prihvatanju odlaska medju prijateljima i drugima koje volimo, ali bez suvisnih i prenaglasenih dramskih ukrasa.
Predivan film. :love:
Korisnikov avatar
By V25
"Rabbit Hole" - dobar. Ali zato je Nicole Kidman sjajna.

"Devil" - blah, blah, blah. Toliko me je nervirao glavni lik, tip koji zumači policajca i taj scenario prepun klišea. Ali kada je staramajka voskrsla crko sam od smeha!
Korisnikov avatar
By xfreelancer
eto, i ja odgledah "rabbit hole". skroz ok. nikol super. potpuno odsustvo patosa i jeftinih tearjerk trikova.

pre toga "sorry, wrong number". noir, berba '48. - milina i divota!

ako me posluzi frazilna koncentracija i psihicka stabilnos' (tj. ako me supruznica prinudi), sutra bih pogledala "black swan".
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by xfreelancer

pre toga "sorry, wrong number". noir, berba '48. - milina i divota!
Ne zaboraviti i krasotu, tj. Barbaru Stanwyck. :love:

Sad me podseti da pročeprkam po Prestonu Surgesu i iskopam Lady Eve. Ionako ne znam šta bih noćas sa sobom.

A poslednje što sam gledala je Suddenly, Last Summer... do 24. minuta, kad je disk zatrokirao. :pljuje:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Beogradjanin18

"Devil" - blah, blah, blah. Toliko me je nervirao glavni lik, tip koji zumači policajca i taj scenario prepun klišea. Ali kada je staramajka voskrsla crko sam od smeha!

:lol:

Dobra je muska postava...:)
Korisnikov avatar
By xfreelancer
@ dzelajza

spremam se da skinem citavu njojzinu kinematografiju. (offtopic: ako slucajno nisi obzervirala, preporucujem "the woman in the window" '44. suspense, noir, cak i twist! sve sam se preznojavala i krsila ruke dok sam gledala)
nego, kazuj krcmo dzerimo, kakav je suddenly...? imam ga od pamtiveka, al' se ne usudjujm da ga pogledam. isto to vazi i za "seance on a wet afternoon". umisljam da su, kao, bas neugodni filmovi za osobe sa krhkim psisama.
Korisnikov avatar
By Srklet
black swan 4/10

'boxing helena' je konacno dobila pravog nasljednika.
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by Beogradjanin18

hahahahah care hahahah ali pobednicko je kad onaj lik baca tost i on pada naopacke hahahahahah film je bas bzvz
Korisnikov avatar
By Tungi
Nisam skoro gledao vecu glupost...

Slika
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Originally posted by Tungi

Nisam skoro gledao vecu glupost...

Ja nakon filmova Sideline Secrets i A Siren in the Dark nisam odgledao nista gluplje.. Naivni *psiholoski trileri* u kojima se obradjuju teme kao sto su pedofilija, kanibalizam, homoseksualnost...

''

''
Korisnikov avatar
By Tungi
^

Kad smo kod glupih filmova i gay tematike...

Gay bed and breakfast of terror

''
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by xfreelancer

@ dzelajza

spremam se da skinem citavu njojzinu kinematografiju. (offtopic: ako slucajno nisi obzervirala, preporucujem "the woman in the window" '44. suspense, noir, cak i twist! sve sam se preznojavala i krsila ruke dok sam gledala)
nego, kazuj krcmo dzerimo, kakav je suddenly...? imam ga od pamtiveka, al' se ne usudjujm da ga pogledam. isto to vazi i za "seance on a wet afternoon". umisljam da su, kao, bas neugodni filmovi za osobe sa krhkim psisama.
"Suddenly..." je fin za pogledati, mada ja preferiram filmove sa malo više tog tzv. filmskog jezika. Al', dobro, ta "pozorišnost" i jeste nekakav Mankijevičev trejdmark, što i može biti prihvatljivo u situacijama u kojima se adaptiraju drame. Ovo je po Tenesiju Vilijamsu. Jeziva melodrama, misterija... naravno, holivudski konzervativnija ekranizacija or'ginala. Katharine Hepburn - fantazija. :drama:

Ovi drugi nisam pogledala.

Kad je o Barbari reč - Golden Boy, obavezno.
To za srceparanje. :)

"krčmo džerimo" :smeh:
Korisnikov avatar
By Dirrty
A two-disc DVD collection entitled "The Cult of Cartman", which Comedy Central described as "12 classic episodes with Cartman at his very worst!"

Slika

:hail:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Gledala Howl sinoć. Svidža, ali imam utisak da će se većina smoriti.
James Franco može da prođe, mada moram priznati da mi je trablo pomalo da se naviknem (pre filma sam prilično skpetična bila i glede njegove glume i izgleda). Nekoliko odličnih epizoda nekih dragih glumaca i to u prilično neuobičajenim ulogama. Bravo!
Mešali tehnike, trudili se da što jasnije razdvoje epizode u Ginsbergovom životu, da što više približe svima Howl i Beat generaciju, pa se tu provukao i neki kao brzotrzni i sažeti kurs teorije književnosti. Nemam pojma koliko su uspeli, niti da li će se interpretacije svima dopasti.
U svakom slučaju, drago mi je što sam odlgedala.

Slika
Korisnikov avatar
By maka
Slika

napet,brutalan. ne volim ovakve filmove al jbmmumater bar ti ostavi utisak!
5/10

Slika

:love:

lep!
7/10
  • 1
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!