Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Zašto večni predsednik DS i Srbije nije pomenuo Paradu ponosa?

Nije hteo da uznemiri Dragana Drvoseka Đilasa pošto ovaj tako uznemiren ne bi mogao da nastavi da seče platane, uništava Zvezdarsku šumu i uteruje dugove Infostanu (za neupućene, Infostan je objedinjena naplata usluga koja je u svetu poznata pod naz
8
22%
Uplašio se da ga prisutni Dragan Marković Palma više neće voditi na kik-boks manifestacije u Jagodini
6
17%
Nije bio dovoljno koncentrisan pošto je održao govor na jednoj nozi
1
3%
Smatrao je da Demokratska stranka kao članica Socijalističke internacionale ne treba da se bavi LGBT pravima jer ista nisu u fokusu partija na levom političkom krilu
Nema glasova
0%
Uplašio se da mu Kopicl ne otpeva "Retko te viđam sa devojkama"
7
19%
Uplašio se da mu Kopicl ne otpeva "Retko te viđam sa devojkama"
7
19%
Ne mogu da odgovorim na ovo pitanje jer sam još uvek pod stresom obzirom da je trka za predsednika stranke bila do kraja neizvesna
7
19%
Juče je Boris Tadić, u moru kandidata za predsednika DS-a (predložen je bio samo Boris Tadić), odneo pobedu i ponovo postao predsednik Demokratske stranke.

I dok gajim nadu da će ova veličanstvena pobeda dati snage i predsedniku i njegovim pulenima da izglasaju promenu Ustava kojom će Boris Tadić postati doživotni predsednik Srbije i preambuliranog Kosmeta, pitam se zašto je predsednik pomenuo u svom govoru Evroviziju i pobedu tenisera (zaista, to jesu najveći uspesi DS vladavine; ostalih uspeha i nije bilo) ali nije pomenuo održanu Paradu ponosa?
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
e pa zato što je to sad sps-ov rejon, a on je uljudan koalicioni partner.
Korisnikov avatar
By Tot
Mislim da je uznemiravanje Djilasa apsolutno nedopustivo, pogotovo što je bio uspeli kandidat za važnu partijsku dužnost.
Korisnikov avatar
By Marvin
još sam pod stresom, evo sam izgleda i upalu pluća navukao zbog toga...
Korisnikov avatar
By *deni*
Zato što je to gola borba za vlast i privilegije.
Eto zato.
O, Bože, zar se sve mora crtati ?
:doh:
Korisnikov avatar
By IriS
pošto je izbor za predsednika DS bio između Borisa Tadića i Borisa Tadića u ogledalu :ogledalce: , ja sam se odlučila da glasam za opciju: Uplašio se da mu Kopicl ne otpeva "Retko te viđam sa devojkama".
da je pomenuo Paradu ponosa, bojim se da bi tada pobedio Boris Tadić u ogledalu i Kopicl bi tada otpevao tu pesmu koju mu je davno napisao.
By Kragi
Originally posted by Tot

Mislim da je uznemiravanje Djilasa apsolutno nedopustivo, pogotovo što je bio uspeli kandidat za važnu partijsku dužnost.
Ali mi je zanimljivo da Dragan nikako ne moze bez prve srpske gay ikone JK kada je posao u pitanju. :love:
Dakle u zavisnosti od moguceg profita spremni smo na kompromise :D
Korisnikov avatar
By KiWi
hahahahhahahah ... u moru kandidata :D
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Zato sto niko ne treba da izadje na ulicu i njom seta ako pri tom neko drugi zeli da ga bije. Silly. :narandzasto_kopile:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Glasah za prvu opciju... Tadiću ne treba gnevan Đilas za vratom... možda sa drveća pređe na ljude... nije se sa time zezati... ovako svi mirni i sve divno ;)
Korisnikov avatar
By 2kune
gdje je opcija: 'zato što je peder'? :kosa:
Korisnikov avatar
By _miki_
Ja mislim da je to zbog toga sto Tadic,kao osvedoceni homofob,ne dozivljava odrzavanje Parade kao uspeh vec,naprotiv,kao neuspeh.

Tadic je za vreme svojih mandada uspeo da nas dovoljno udalji od EU,da ponovo izgubi Kosovo,da pogorsa odnose sa svim susedima(i onim malo daljim),uspeo je da dovrsi tajkunizaciju i partijaciju drzavke koju je zapoceo Kostunica...brojni su uspesi onoga sto je on stvarno i zeleo(a ne ono sto je pricao na izborima da bi ljudi glasali za njega,a ne za Nikolica),ali,eto,Paradu,na njegovu zalost nije uspeo da spreci.

Do duse,tu ima delimican uspeh jer je uspeo da je odlozi za godinu dana.Ali niko,pa cak bio i prelepi i prepametni beatifikovani Boris Tadic ne moze da spreci tok vremena,istorijske neminovnosti i progres.
Korisnikov avatar
By rude_boy
... verovatno bi morao da raskine sa Dragančetom, a on je tako sweet i palmica je... xD
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne mogu da odgovorim na ovo pitanje jer sam još uvek pod stresom obzirom da je trka za predsednika stranke bila do kraja neizvesna.

Složio bih se sa Lepom Krepom, ne želi čovek da prisvaja tuđe zasluge kao svoje.
On samo naglašava one uspehe u kojima je direktno učestvovao.
On je bio moralna podrška teniserima bez koje ne bi odneli pobedu, a za Gay Pride je Dačić bio ta moralna podrška, stena oslonca.
Korisnikov avatar
By Paki
Miloš Đajić, jedan od kandidata za stalni sastav GO DS (izabran na kraju ubedljivo sa skoro 1500 glasova) je bio gotovo stalno online na Tviteru tokom jučerašnje skupštine i evo šta je napisao u jednom trenutku:

"Svidja mi se sto jeslika sa #bgpride jedna od slika koje se vrte na ekranu tokom govora BT #skupstinads "

( http://twitter.com/milosdjajic/status/16099984545939457 )
Korisnikov avatar
By Srklet
slika govori hiljadu rijeci, jel. :D
Korisnikov avatar
By _miki_
Originally posted by Paki

Miloš Đajić, jedan od kandidata za stalni sastav GO DS (izabran na kraju ubedljivo sa skoro 1500 glasova) je bio gotovo stalno online na Tviteru tokom jučerašnje skupštine i evo šta je napisao u jednom trenutku:

"Svidja mi se sto jeslika sa #bgpride jedna od slika koje se vrte na ekranu tokom govora BT #skupstinads "

( http://twitter.com/milosdjajic/status/16099984545939457 )
Znaci licemerje-jedno pricaju,drugo rade,trece misle?
Meni je sve to odvratno i jako ljigavo.

Sramota ih je da uopste i spomenu da je Parada odrzana dok su On(Ris-Bo) i On(Las-Dji) bili na vlasti,a onda taj Djajic onako emotivno i licno,kao da pise u svoj dnevnik,zapisuje(a u stvari objavljuje na sva zvona) o toj slici.Bedno.Kao i sve sto se u Srbiji desava,a doslo je u kontakt sa Tadicem.

Ovako jeftin marketinski trik moze da proguta samo neko kome je razmisljanje nepoznat pojam.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Outsource-ovao je LGBT na SPS, a racuna da ce dobiti deo LGBT i ovako i onako.
Korisnikov avatar
By Vel boy
dvoumim se oko opcije u vezi Djilasa i palme, ali mislim da palma preteze, preTEZE, for sure, preteze :giggle: :nokti:

a tebe _miki_ mislim da nishta bolje nece smiriti do tzv. SNS sve sa koshtunichino-seljoilicevcima i smradikalima na vlast, pa da barem osposobish sposobnost poredjenja........
Korisnikov avatar
By mikeli
ja sam u nekim novinama odgovorio 'vako :

10h u Sava Centru je sramota !
bolje da su bili pet sati, a drugih 5 uplatili
poplavljenom narodu i onima pod zemljotresom !

razocaran sam u demokratiju od predsednika ....
zato sto ga Palma nece zvati u Jagodinu, eto .... :bye:
Korisnikov avatar
By Srklet
kako coek uplati nekome pet sati? :D
Korisnikov avatar
By Elena
Zato sto ga zabole ona stvar za paradu i LGBT prava. Da ga nisu terali spolja ne bi je nikada podrzao.
:eu:

Bilo pa proslo, sad ce da cuti da ne iritira osetljive homofobicne dusice ... pa se onda iduce godine opet da se naguzi Evropi i podrzi paradu, cisto svog dupeta radi ... licemer! Jos uvek se secam one njegove homofobicne izjave :D
Korisnikov avatar
By deran
aktivisti,protestna nota,nešto...:srbin:
Korisnikov avatar
By Srklet
ma kakva protestna nota?! jos pederi da kukumavce jer ih tadic nije spomenuo... :odbij:
Korisnikov avatar
By deran
ti barataš rečima-valjda ti je to posao,šta li-može to da se formuliše na vrlo uljudan način,da ne bude kukumavke-znaš šta hoću da kažem..

treba da ih spomene predsednik,zašto da ne-kakav eurosong...

zar se ti nisi slikao sa josipom...si kukumavčio...:srbin:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!