- 18 Dec 2010, 00:21
Ja tebe nisam napadao, a kad te napadnem napascu te licno pa ti gledaj kuda ces.
Obavesten sam i vise nego sto ti mislis, kad odes kod lekara placas malte ne sve lekove i jos ti preporuce u kojoj apoteci mozes da ih kupis.
koji ne mogu da si priuste lekove neka se okrenu alternativnoj medecini.
Kod gay-eva HIV se dobija polnim odnosom bez zastite, a vecina su u fazonu nece to mene. Uostalom danas se o HIV-u prica i u skolama i na televiziji i u zdravstvenim ustanovama, tako da ti besposlicari i lelemudi koji sebe nazivaju aktivistima nisu ni potrebni.
Aktivizam je za mene sektasenje, religija, a sve sto je religija meni bode oci.
Originally posted by nsc
Originally posted by kyrgyzkoji ti to problem sa sobom imas?
Pa kad mogu terapije da placaju penzioneri i svi drugi gradjani mogu i HIV oboleli, a svi znamo kako se Hiv dobija, jesi li ti aktivistiknja, gori li to tebi pod nogama?!
jesi li neobavesten ili samo glup?
koje to terapije placaju penzioneri i svi drugi gradjani?
pola ih umire upravo zato sto sebi ne mogu da priuste skupe terapije
jesi li ti siguran da znas kako se sve HIV dobija?
sta imas protiv aktivista?
Ja tebe nisam napadao, a kad te napadnem napascu te licno pa ti gledaj kuda ces.
Obavesten sam i vise nego sto ti mislis, kad odes kod lekara placas malte ne sve lekove i jos ti preporuce u kojoj apoteci mozes da ih kupis.
koji ne mogu da si priuste lekove neka se okrenu alternativnoj medecini.
Kod gay-eva HIV se dobija polnim odnosom bez zastite, a vecina su u fazonu nece to mene. Uostalom danas se o HIV-u prica i u skolama i na televiziji i u zdravstvenim ustanovama, tako da ti besposlicari i lelemudi koji sebe nazivaju aktivistima nisu ni potrebni.
Aktivizam je za mene sektasenje, religija, a sve sto je religija meni bode oci.