Originally posted by Popeye
pa naravno da nije nimalo iznenadjujuce. iako je poprilicno ingeniozno: otimas srbe i prodajes njihove organe na crnom trzistu da bi financirao borbu protiv srpske vlasti na kosovu.
Ne radi se o trgovini samo srpskim organima. Niti su samo albanci umesani u taj zlocin. Organizovani kriminal brise sve nacionalne razlike.
No, mislim li da ce Taciju faliti nesto sve i da se cela ova prica pokaze u potpunosti tacna? Ne. Covek je uspeo da zajebe Haski tribunal, kao i Kapetan Dragan. To ne znaci da su obojca nevini, nego da su se na vreme obezbedili da ne bude ni dokaza ni svedoka protiv njih. Nesto kao i udova Raznatovic, ali na visem nivou.
Originally posted by deran
ali ja sam sad čitao temu o abortusu,i tražim gde se to radio mobing nad velom i lonijem,pa ne mogu da nađem...
...ili mobing ima novo značenje....
Izgleda da ima.
Loni bi da se za gej prava i mogucnost usvajanja dece od strane homoseksualaca bori tako sto ce zabraniti abortus, te ce to povecati broj nezeljene dece i onda ce Srbija morati da dozvoli i usvajanje dece pederima, jer ce sirotista biti toliko puna da nece imati drugu alternativu. A mogucnost da pederi dobiju dete uz pomoc surogat majke je jadno, jer, boze moj, to se placa, to ne odgovara. A ako kojim slucajem zabrana abortusa ne posluzi svrsi, onda ne ni bilo lose proizvesti neki svetski rat. Jer posle drugog svetskog rata sirocice su usvajali svi koji su zeleli.
Mobing, po Vel boyu, je reci da su te ideje bolesne.