Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by svejednoMatori
A oce prestati da jure nas koji se krijemo od postara, nidje da nadjem nesto o tome?
Originally posted by unic0rn
Originally posted by svejednoMatori
A oce prestati da jure nas koji se krijemo od postara, nidje da nadjem nesto o tome?
,
i da hoce vise ne mogu da ti salju pozive za sluzenje vojnog roka. Jedino sto moze da ti stigne preko postara je poziv na sud zbog neodazivanja, ali njegova ekselencija Tadic ce verovatno dati dekret o amnestiji kao i 50 puta do sada. Samo da nasa dijaspora nema problema kad treba da dodje u Srbistan da troshi pare.![]()
Originally posted by *deni*Ni u jednom trenutku ni posumnjao nisam da je tebi moglo biti loše
Šta ja znam, meni bilo lepo tamo. Bilo dosta jebačine, dobro... više pušačine, nego jebačine, ali dobro...
![]()
Išao bih opet, jer volim ekstremne situacije.
![]()
Originally posted by EnRagenjet... nisam imao oćale kad je trebalo...
A i ti si bio?![]()
Originally posted by Lakiboy_nsI niko u selu neće hteti da uda svoju ćerku za njih
Eeeee posto necete ici u vojsku nikad od vas nece pravi muskarci postati![]()
Originally posted by Lakiboy_nsPa ni ne zhelim da postanem mushkaracha! Ja sam lipstick-femme.
Eeeee posto necete ici u vojsku nikad od vas nece pravi muskarci postati![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!