Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Paki
Lazar Pavlović nije telal Borisa Milićevića, ni stalni ni povremeni, dragi moj Vel Boyu.

Lazar Pavlović je telal Gej strejt alijanse i svoj lični. :)

Denika je već metla link sa Facebooka, al' ću sad i ofišli da vam okačim stav GSA povodom imenovanja Borisa Milićevića za člana GO SPS.
Korisnikov avatar
By *deni*
Kako ovo mene sve zabavlja..
:klap:
Digla se kuka i motika, svi komentarišu, neki proizvoljno, neki argumentovano,... tu su i izlivi začuđenosti, ozlojeđenosti, podrške, pa i gneva..
Prava skupštinska atmosfera.
:klap:
Korisnikov avatar
By Gej strejt alijansa
Povodom imenovanja Borisa Milićevića za člana GO SPS

Gej strejt alijansa (GSA) pozdravlja odluku Socijalističke partije Srbije (SPS) da u svoj Glavni odbor izabere Borisa Milićevića, doskorašnjeg LGBT aktivistu i člana GSA.

GSA, kao organizacija koja se zalaže za društvenu i političku inkluziju LGBT osoba i čija je jedna od glavnih aktivnosti kreiranje LGBT politika i lobiranje za njih, smatra da LGBT populaciji u Srbiji jesu potrebne autovane LGBT osobe kao predstavnici/ce u svim bitnim političkim opcijama, kao i senzibilisani/e političari/ke koji će kreirati i nedvosmisleno sprovoditi pro-LGBT politike.

Za GSA je ovo svakako jedan od glavnih načina za poboljšanje položaja LGBT populacije i smanjenje nasilja i diskriminacije nad njima, kao što je to bio slučaj i u mnogim zemljama sa razvijenim standardima poštovanja ljudskih prava.

Iz tih razloga za GSA je politički angažman Borisa Milićevića veoma značajan iskorak na političkoj sceni Srbije, ali GSA takođe očekuje da on neće ostati jedinstven već da će i druge političke stranke slediti ovaj primer.

Info centar GSA
Korisnikov avatar
By Gej strejt alijansa
Nova anketa na sajtu Gej strejt alijanse:

"Da li smatrate da LGBT aktivisti/aktivistkinje treba da se angažuju u politici?"

Glasajte samo na http://www.gsa.org.rs (gornji desni ugao).

Hvala :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Ih, jebi ga, Vela.... Sad ga usra. Ja sam očekivao polivanje vodom, kao što dolikuje srpskoj parlamentarnoj praksi, kad diskusija dođe do nekog vrhunca...

Slika
Korisnikov avatar
By Vel boy
to cu tebi, kad sheshelja udomish. :balon:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pravo da ti kažem, Vela, razmišljam o povratku u redove radikala...
:srbin:
Korisnikov avatar
By Paki
Eto vam saopštenja gore...

Jel' vidiš ti Denika draga šta se sve radi... JERES! Ništa drugo nego JERES! :cupakosu:

:)
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, idi molim te, Pakita, to sve bezobrazno i bahato, puno nekih '' mišljenja '', a zna se - koliko guzica, toliko i mišljenja... svako ima i guzicu i mišljenje...dao bih ja njima šmirgle da češu kako jezike, tako i guzice, kad ih toliko svrbe.
Borka je, štono kažu, toliko preturila preko glave i iz`ela muka, čak i batina od huligana diljem svog dugogodišnjeg bavljenja aktivizmom, pa vala je i zaslužila da čuči u glavnom odboru stranke i da se bavi visokom politikom.
Utrla je put mlađima od sebe, zadužila ovaj nezahvalni pederaj i sad može uzdignute glave da se druži sa establišmentom, posebno sa Slavicom Đukić Dejanović. :love:
Neće valjda ceo vek da se preganja sa estradnom pederskom zvezdom i ocvalom starletom Azdojkinjom ? Ne priliči to više.
Sve u svoje vreme.
Treba napredovati, pojedinačno. Jak pojedinac, jaka zajednica.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Hajde Deni podeli skupštinske uloge.

Jaa već vidim: Boris Milićević kao Slavica Đukić Dejanović, Burak BL kao Nataša Jovanović, Loni kao Vesna Pešić, a ti Denika naravno kao kraljivca nad kraljicama -- Lidija Vukićević. :)

Naszavimo listu! :hypno:
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Gej strejt alijansa

Iz tih razloga za GSA je politički angažman Borisa Milićevića veoma značajan iskorak na političkoj sceni Srbije, ali GSA takođe očekuje da on neće ostati jedinstven već da će i druge političke stranke slediti ovaj primer.
i onda ce svaka stranka imati svog privatnog pedera! :yay:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Popeye

i onda ce svaka stranka imati svog privatnog pedera! :yay:
gay 4 pay... :cvetduga:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Za GSA je ovo svakako jedan od glavnih načina za poboljšanje položaja LGBT populacije i smanjenje nasilja i diskriminacije nad njima, kao što je to bio slučaj i u mnogim zemljama sa razvijenim standardima poštovanja ljudskih prava.
Sto konkretno znaci sledece.... :puzzle:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Jedno pitanje za sve koji imaju nesto protiv toga da imaju predstavnika u stranci kojoj se zestoko protive: kakve veze ima politika sa ideologijom i treba li vam neko identican ideoloski da vam brani pojedine interese?
Korisnikov avatar
By 2kune
a zašto ljudi vazda zavide političarima i onima koji će to postati? :kopanos: kao da je to dobro biti... :trep:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Dušan Maljković

Hajde Deni podeli skupštinske uloge.

Jaa već vidim: Boris Milićević kao Slavica Đukić Dejanović, Burak BL kao Nataša Jovanović, Loni kao Vesna Pešić, a ti Denika naravno kao kraljivca nad kraljicama -- Lidija Vukićević. :)

Naszavimo listu! :hypno:
A, pa ovo pitanje mora u posebnu temu da se izdvoji...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
,,"Kao prvi gej političar u Srbiji uradiću sve da sa nove pozicije pomognem pripadnicima LGBT populacije", rekao je Milićević i dodao da je inkluzija LGBT populacije u politiku veoma bitan korak za ostvarivanje prava njenih pripadnika u budućnosti.'
http://www.gay-serbia.com/milicevicucin ... ciju-4273/

Prva zvanicna izjava sa novog mesta zvuci kao da Srbija ima drzavnost deset godina, a ne od zlatnih kasika sa nemanjickog dvora. Kao da nije bilo gej politicara, zacudjujuce otvorenih gej politicara. A Pera Todorovic iz Narodne radikalne? Ma hajte, molim vas.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Galadriel

Jedno pitanje za sve koji imaju nesto protiv toga da imaju predstavnika u stranci kojoj se zestoko protive: kakve veze ima politika sa ideologijom i treba li vam neko identican ideoloski da vam brani pojedine interese?
Politika bi trebalo da ima veze sa ideologijom. Da se makar ne oslanja na nju imali bi opstu zbrku i pometnju, te se uopste ne bi moglo razaznati ko sta tu prica i zbog cega.
Mene prvo zanima koje to moje pojedine interese brani Milicevic u GO SPS. Prvo to.
Pa kad spoznam, odgovoricu i na to drugo tvoje pitanje. :hvala:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ja ocekujem civilna partnerstva, za pocetak. :D
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Orlando the Lady

,,"Kao prvi gej političar u Srbiji uradiću sve da sa nove pozicije pomognem pripadnicima LGBT populacije", rekao je Milićević i dodao da je inkluzija LGBT populacije u politiku veoma bitan korak za ostvarivanje prava njenih pripadnika u budućnosti.'
http://www.gay-serbia.com/milicevicucin ... ciju-4273/

Prva zvanicna izjava sa novog mesta zvuci kao da Srbija ima drzavnost deset godina, a ne od zlatnih kasika sa nemanjickog dvora. Kao da nije bilo gej politicara, zacudjujuce otvorenih gej politicara. A Pera Todorovic iz Narodne radikalne? Ma hajte, molim vas.
Nemo' bre Orlando da se nerviras. Uopste nije neophodno (sto bi moja komsinica rekla 'nije preko nepotrebno') da se ista zna da bi se postao drug clan. Naprotiv. Visina polozaja je obrnuto proporcionalna znanju i obrazovanju. Potrebno je da ti je ime prepoznatljivo. Pa sad bio ti ubica, estradni umetnik, peder.... Onda si 'in'. A kad vec 'unidjes' onda mos' da lupas kako 'oces i sta 'oces i koga 'oces. Platica legne na racun kako god.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by Vel boy
Originally posted by Njuskalo
Originally posted by Lepa Krepa

Da pojasnim:

Po meni je levica promasaj sam po sebi na ekonomskom planu. Razlog: preterana zastita pojedinaca od strane drzave dovodi do ravoja brojnih devijacija kod pojedinaca, pre svega odsustvo zelje za rad.
mein gott.
prava seksi und egzotična logika liberalnokapitalističkoga fašizm(et)a. :klap:

nema što, svaka ti je zlatna. a i jasno je da odsustvo zaštite uz sve prateće efekte poput neisplaćivanja plata, rada na crno, konstantne nesigurnosti posla i/ili "mcjob" situacija, zaduživanja kod zverskih (oops, državno zaštićenih?) banaka, sumanutog i neregulisanog radnog vremena - kako za one na dnu, tako i za one koji se grebu to make their way to the imaginary top i sve ostale sitne i krupne eksploatacije koje je prate, dovode kod pojedinaca do nezajažljive, upravo halapljive želje "za rad".
Sve opisano meni ulazi u pojam "drzava nesposobna da sprovede sopstevene zakone", a Srbija je upravo takva drzava.

Za tvoju edukaciju:

Fasizam je negacija liberalnog kapitalizma na nivou odnosa drzave prema ekonomskim odnosima.

Fasizam se zasniva na ekonomski aktivnoj drzavi koja investira i diriguje javnim radovima u jako velikom obimu i kontrolise kuda idu investicije.

Liberalni kapitalizam se zasniva na drzavi koja se apsolutno uzdrzava od mesanja u ekonomiju.
tebe treba u Bible ili rust belt da vidish kako "dobro" ekonomski neoliberalizam a socijalni konzervativizam (a jedno uz drugo, chinjenichno, uvek i stalno ide) funkcionishu. ili josh bolje- desnicharima npr. Kolumbije i Paragvaja.

choveche, liberalni kapitalizam, umesto drzave, postavlja monopolske korporacije koje se - izivljavaju nad obichnim narodom.
progresivna drzava ima za cilj da zashtiti obichan narod tog izivljavanja krupnih korporacija.
svakako da je tu uloga drzave poshtenija.
da li je to tako u npr. Srbiji - nazalost ne znam sasvim, ali opisujem najkrace shto mogu kako je u npr. Americi.
Srbiji je takodje cilj uskladiti se s EU-om gde opet drzave imaju srecom vishe uticaja od korporacijskih monstruma.
Prvo, otisao si u offtopic.

Drugo, sto se ne vratis kad ti ta Amerika toliko ne valja? Ja bih se odmah menjao sa tobom, pa makar mi rednecks bili prve komsije.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by 2kune

a zašto ljudi vazda zavide političarima i onima koji će to postati? :kopanos: kao da je to dobro biti... :trep:
Mozda zato sto u nasem osmanskom mentalitetu ne postoji drugi vidljiv put da se napreduje u zivotu?
Korisnikov avatar
By Vel boy

Prvo, otisao si u offtopic.
jok. bice da si ti otvorio off i izdubio ga a ja se samo sageo ti u to i osvrnuo se.

Drugo, sto se ne vratis kad ti ta Amerika toliko ne valja? Ja bih se odmah menjao sa tobom, pa makar mi rednecks bili prve komsije.
a ovo sam tachno ochekivao. tipichno izlizano, ofucano, esencijalno nerazumevajuce wannabe-poshtapanje.

dragi moj Njuskalo, srecom, u Americi ima mojih istomishljenika koji su mi nada i zbog kojih zivim ovde i ostajem. uz ponekad pomoc kojih i imam shto imam i ne tuzim se.
da sam u gorem delu Amerike nego u ovom u kom sam, sigurno da ne bih ostao. ali se ne bih ni vracao u zemlje ex-Yu (tj. vracao se u gore) vec bih ishao u bolje.
kontash, njushko......? :smiling:
Korisnikov avatar
By Srklet
vel boy će biti šolević za slobu miličevića.
Korisnikov avatar
By Vel boy
vel boy ne zna ko je sholevic ni ko je tudjman, pardon, sloba milicevic.....
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!