- 26 Jan 2005, 19:52
tema paucina prebacena je iz foldera golicljive stvari u folder trac arena. razlog - koliko dugo se neko nije seksao njegov je licni problem ili sta vec. dakle, nije za folder o seksu, moze da prodje u folderu o trac areni. dalje - na koji nacin prevazici apstinenciju, takodje, nije za golicljive stvari, kada se pita na onaj nacin na koji ti pitas - tipa - ljudi, nisam primio kurac dva meseca, kako da ga ulovijm... to onda nisu ozbiljne price o seksu, nego sprdacina i zezanje, a to je onda vise za trac arenu ili kafic, nego za razgovore o seksu. u svakom slucaju, ja sam procenio tako.
gde je obavestenjhe putem linka. svih ovih meseci mislim da sam upravo ja taj koji je napisao i napisao stotine obavestenja i linkovao svoje odluke, kako bi pretrazivanje i pracenje tema u kontinuitetu bilo lakse.
posle poslednjeg sastanka, da bi se brze radilo, slozili smo se da vise ne dajem obavestenja u formi linka. to je po poravilniku uputno, a ne obavezno, a ja sam to uputstvo uvek gledao da ispostujem. medjutim, krsenja pravilnika toliko su obimna, da se svako obavestavanje i linkovanje ne isplati, inace se ne moze sve efikasno odraditi. ovo sve u svetlu nekih novih tumacenja koje smo dobili, tipa sta su radikalna krsenja pravilnika, i procedura vezano za njihovo moderiranje, gde mislim na folder o drustvu i politici. a da bih ispostovao taj folder, moram brze da radim i u golicljivim stvarima.
dakle, u buduce, iako to nije obaveza, vec samo dobra volja, ja cu i dalje linkovati obavestenja o premestenim ili na drugi nacin izmoderiranim temama. ovo sve, kada prodje guzva koja se enormnim brojem krsenja pravilnika stvorila, a sto se jos vise otezalo, po mom misljenju, i uputstvima redakcije, sta se smatra krsenjem pravilnika, a sto u ranijem periodu nismo smatrali krsenjem istog.
spark, moderator drustva i politike, golicljivih stvari i trznog centra