Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By mOwbid
mama..
Dosla sam posle nedelju dana kuci, i ona mi je dosla u sobu..
Rekla je kako razmislja o tome vec, ali nije htela da mi kaze preko fona.. Ja gledam wtf? Pitala me je zasto idem tako cesto u Bg, -pa kod drugarice.
-znam da volis devojke.
-......
-kako se zove?
-Jelena.
-koliko traje?
Bla bla...
Posle me samo pitala da li me bar malo privlace muskarci..

Od tad mozda 1-2x pitala o tome...ali ja kuliram..
I vise ne pricamo o tome..sve je kao pre... Ne znam da li je to dobro...hm
Korisnikov avatar
By Fantasy
jao sto moja tako lepo ne skonta i ne prihvati...uh....:nazalost:
Korisnikov avatar
By Galateja
Autovala me mama pre neki dan rođenoj tetki iz Zagreba! :klap:
Pričale su preko telefona i tetka pitala kako sam ja i onda joj mama pričala kako sam u bedaku zbog raskida i da mi ona drugarica koju je upoznala i nije bila drugarica. Tetka je to lepo prihvatila i onda su većale kako da se izvučem iz crne faze i pričale o raskidima. :)
By Ulix
Sestra me je skoro autovala svom dečku, na moj predlog, i umalo nisu doživeli saobraćajku, pošto ju je on vozio na motoru kad je ona odlučila da mu saopšti da sam peder. :lol:
By loreenche
Originally posted by Ulix

Sestra me je skoro autovala svom dečku, na moj predlog, i umalo nisu doživeli saobraćajku, pošto ju je on vozio na motoru kad je ona odlučila da mu saopšti da sam peder. :lol:
prajsles :smeh:
By Ulix
Originally posted by Zen

prajsles :smeh:
Dečko je inače super, samo očito vrlo naprasno reaguje. :lol:

Pre neko veče smo nas četvoro (sestra, njen dečko, moj dečko i ja) napravili večeru & pijanku i baš smo se lepo proveli. :)
By Glasnik

Dečko je inače super, samo očito vrlo naprasno reaguje. :lol:

Pre neko veče smo nas četvoro (sestra, njen dečko, moj dečko i ja) napravili večeru & pijanku i baš smo se lepo proveli. :)
Kako je ovo super... Hoću i ja ovako sa svojom sešom i našim momcima... :hyper:
Korisnikov avatar
By bu
provalio me ocuh..jedna ortakinja..hah ta me sa fejsa obrisala..kao da cu joj nesto uraditi preko fejsa :S..lol

a da sumnjiva sam i radnici u kladioncii jer sam se ko kreten drala preko fona kako me ocuh provalio da sam u fazonu i da mi se svidela neka dev.iz kluba..lol
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Originally posted by dukkehjem

tata, prijateljima zescim pravoslavcima.
ulazi mi u sobu da me poljubi za laku noc i kaze - nadam se da nije problem, ja san *******-u rekao za tebe, on je prvo bio onako, ali ako je prijatelj mora to da prihvati.

tata heroj :love:
kako je to diiivaan tata! :) :zvezda:
Korisnikov avatar
By acid drop
Originally posted by mOwbid

mama..
Dosla sam posle nedelju dana kuci, i ona mi je dosla u sobu..
Rekla je kako razmislja o tome vec, ali nije htela da mi kaze preko fona.. Ja gledam wtf? Pitala me je zasto idem tako cesto u Bg, -pa kod drugarice.
-znam da volis devojke.
-......
-kako se zove?
-Jelena.
-koliko traje?
Bla bla...
Posle me samo pitala da li me bar malo privlace muskarci..

Od tad mozda 1-2x pitala o tome...ali ja kuliram..
I vise ne pricamo o tome..sve je kao pre... Ne znam da li je to dobro...hm
moja keva je prilično burno reagovala kad sam joj rekla (iako je već znala!), bilo je suza i svačega.
ali isto tako ne pričamo o tome, još od te kobne večeri, i takođe ne znam da li je to dobro i šta se dešava u njenoj glavi. nadam se da sam bila jasna kad sam joj rekla da se to neće promeniti nikad. neva!

i da.. dukke, imaš tako divne roditelje :love:
prosto ti zavidim :sigh:
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by bu

jedna ortakinja..hah ta me sa fejsa obrisala..kao da cu joj nesto uraditi preko fejsa :S..lol
E da, i mene neki brišu kad skapiraju... :retard:
Korisnikov avatar
By mOwbid
Drug.

upravo stigla sa zurke.
Bile su neke devojke, i drug se zezao, kao da se kladimo, ko ce prvi da smuva neku.
i pitala sam ga, da li ja delujem tako.
-"pa da....tj, znam."
-a?
"znam vec 2,5 godine"
-sta znas? mislim...
"pa..znam E... ali nisam mislio da je to bitno..."
-......
"dakle, ko izgubi, vodi na veceru?"
Korisnikov avatar
By Last_minutes
Mnogi ljudi znaju, ali su sticajem okolnosti saznali i oni,koji nisu trebali..
Posebno pamtim jedan izlazak u kafic, gde se odrzavaju rock i metal zurke i gde dolaze 80% motorasi..
Uglavnom, drugarica i neki lik su pricali i ona mu kaze- Ajde, nemoj tako, ona je lezbejka :glupan:
Ah.. Onda je decko poceo da histerise i da govori kako smo bolesni i kako nije zdravo da dete zivi pored dva istopolna roditelja
Naravno, ja sam mu rekla- Pa, nije zdravo ni da odrasta pored nekog kao ti :giggle:
Jedno vrlo neprijatno iskustvo...
Ostala su dobro prosla :testerica: (roditelji jos ne znaju)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Najbolja drugarica me outovala svojoj kevi prekjuce valjda. Ona skroz kul odreagovala.
By str00ja
Da, jedna tračara, do sada vec verovatno polovini grada.
Korisnikov avatar
By Elena
Poslednji za koga znam je kolega :cvetduga:
Nemam pojma kada me je outovao ali pre neki dan sam upoznala čoveka koji mi je otvoreno rekao da bi me muvao da nisam lezbejka ... i onda objasnio kako je sedeo sa tim mojim kolegom u bašti tog i tog restorana, kako sam ja prošla i on prokomentarisao da nisam za bacanje a onda mu moj vajni kolega u detalje ispričao kako sam (citiram) suprotno polarisana i jurim žene na poslu :lol:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Message original : Anhedonie

Najbolja drugarica me outovala svojoj kevi prekjuce valjda. Ona skroz kul odreagovala.
Samo nije prekjuče nego pre cca pet godina.

Keva joj je do pre godinu dana insistirala da ipak moram da probam sa ženom pre nego što nešto kažem, ali je bila okej.
Pre nekoliko meseci smo pričali i kada je totalno shvatila da je to kod mene 100% tako, rekla je samo da je užasno teško i da se saoseća sa tom problematikom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!