- 27 Jan 2005, 04:02
Da jedna forumshica, nije primetila isto bi primetio za nekih par sati kada sam planirao da nastavim s dnevnicima. TEMA JE NESTALA. NEMA JE NI NA JEDNOM FORUMU. MOJI POSTOVI U PRETRAZI NE POKAZUJU ISTU.
Trazio sam zvanichno objashnjenje od moderatora Eye koja je rekla da nema pojma i da ne zna shta je bilo s temom, shto znachi ako uzmemo da nelaze da je u pitanju ili gorand ili unicorn, jer treceg nema.
Zatim sam se obratio vishem organu vlasti avalonu, koji isto nije mogao da pronadje dotichnu temu.
Sada se obracam unicornu i SVIM clanovima kojima je stalo da ovaj forum postane neko bolje mesto....
1.Unicorne zashto stajesh na stranu modeatora EYE i goranD-u!?
2.Zbog chega sakrivash, chinjenicu da je goranD iskoristio Ra-ovu lozinku!?
3. Zashto nema objashnjenja u vezi prijavljenih postova dotichnog dvojca i njihovom sankcionisanju!?
4.Zbog chega je dozvoljeno da sasvim benigna tema bude obrisana, ili ne znam ni ja gde sklonjena.!?
5.Dokle ce dotichni duo ostati na funkcijama.
6.Iz kog razloga redakcija ne chini nishta da bi smirila situaciju, nego se pravi slepa i navlachi bedu na vrat svim forumashima, podrzavajuci goranD-u i Eyu.
7.Jer zaista smatrash da oni zasluzuju da ostanu na funkcijama?
8. Da li se bojish da im se zamerish?
Trazio sam zvanichno objashnjenje od moderatora Eye koja je rekla da nema pojma i da ne zna shta je bilo s temom, shto znachi ako uzmemo da nelaze da je u pitanju ili gorand ili unicorn, jer treceg nema.
Zatim sam se obratio vishem organu vlasti avalonu, koji isto nije mogao da pronadje dotichnu temu.
Sada se obracam unicornu i SVIM clanovima kojima je stalo da ovaj forum postane neko bolje mesto....
1.Unicorne zashto stajesh na stranu modeatora EYE i goranD-u!?
2.Zbog chega sakrivash, chinjenicu da je goranD iskoristio Ra-ovu lozinku!?
3. Zashto nema objashnjenja u vezi prijavljenih postova dotichnog dvojca i njihovom sankcionisanju!?
4.Zbog chega je dozvoljeno da sasvim benigna tema bude obrisana, ili ne znam ni ja gde sklonjena.!?
5.Dokle ce dotichni duo ostati na funkcijama.
6.Iz kog razloga redakcija ne chini nishta da bi smirila situaciju, nego se pravi slepa i navlachi bedu na vrat svim forumashima, podrzavajuci goranD-u i Eyu.
7.Jer zaista smatrash da oni zasluzuju da ostanu na funkcijama?
8. Da li se bojish da im se zamerish?