Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: EnRage, Moderators
Originally posted by KragiПа ниси ме ни питао
A sto mi nisi prijavio da znas ovog colonia_boya m?![]()
Originally posted by *STATUS*
У последњих неколико година суочавам се са великим проблемима које ми свесно, несвесно, намерно, ненамерно и на друге начине праве људи који ме мрзе из ко зна ког разлога....
Originally posted by WilhelminaMeni i dalje nije jasna sintagma "gej čovečanstvo", ali razumijem Statusov tabloidni stil, čak i u ovako ozbiljnim temama
Utorak, a meni i dalje nije jasno kakvu dobrobit gej covecanstvo u srbiji ima od ove teme. Sem smaknuca glava sa ramena.
Originally posted by *STATUS*Stati, niko te ne mrzi nesvesno i nenamerno, kad budes siguran ko to radi, objavi njegovo ime javno, bar na forumu, pa ces , mozda, saznati i vise o tome
У последњих неколико година суочавам се са великим проблемима које ми свесно, несвесно, намерно, ненамерно и на друге начине праве људи који ме мрзе из ко зна ког разлога....
Originally posted by *STATUS*
Разлог никако не оправдава исход и понашање било кога...
Тј знам да нисам дао никакав разлог било коме, шта више једног од момака који шири приче ни не знам лично....![]()
Originally posted by nscCija bre imena da objavi? Pa zasto niko iz Kg nije empatican u ovakvoj situaciji, kao neki od vas, i ne podrzi statusa?
Originally posted by *STATUS*Stati, niko te ne mrzi nesvesno i nenamerno, kad budes siguran ko to radi, objavi njegovo ime javno, bar na forumu, pa ces , mozda, saznati i vise o tome
У последњих неколико година суочавам се са великим проблемима које ми свесно, несвесно, намерно, ненамерно и на друге начине праве људи који ме мрзе из ко зна ког разлога....![]()
Originally posted by Gollum
Drugove, prijatelje i partnere ne treba traziti na internetu !
Originally posted by GollumZnas kako, nije poenta u tome da li te nesto pogadja ili ne, nego kad zivis u maloj sredini imas problem da upoznas nekoga ili popricas sa nekim jer svi u startu imaju stav 'e ti si hiv pozitivan'. Kad jednom neko pokrene takvu pricu zato sto je frustrirana tetketina onda posledice trpis godonama. Procitaj samo onu romeo poruku.
Nisam bash upucen u celu ovu temu ali neko moje misljenje ( koje vazi za sve ) je:
ljudi previshe vise na internetu i previshe se nekada otvaraju ljudima koje ne znaju, .. pa cak i ako ne pricaju o privatnosti opet postoje shanse da neko pocne da pricha i da se shire kojekakve priche i prichice okolo, jer brdo ljudi na netu laze, maze, mulja i voli da trachari, a sve je to teshko proveriti i saznati.
Drugove, prijatelje i partnere ne treba traziti na internetu ! I uopste ne treba ni visiti toliko na internetu i upustiti se u taj virtuelni svet, ako ne zelish da se o tebi prica .. mnogi forumashi ( ne samo na ovom forumu nego generalno ) su zaludni, i provode mesece i godine drobeci okolo i ogovarajuci po forumu...
i na kraju, ne treba da nas pogadjaju misljenja ljudi koji nas ne poznaju dovoljno, a pogotovo ne nekih koji nas chak ne znaju ni uzivo !
Originally posted by WilhelminaPa ja ne znam šta to nije u redu s tobom kad se ne osećaš bolje od danas.
Utorak, a meni i dalje nije jasno kakvu dobrobit gej covecanstvo u srbiji ima od ove teme.
Originally posted by *STATUS*Želeo si da budeš zvezda pa sad budi.
Originally posted by milanmarink
Hm ajde da i ja dam doprinos temi:)Ogovaranja i opsesiranja su na zalost sastavni deo zivota tako da mogu samo da podrzim stavove forumasha koji ti Statuse savetuju da se ne obazires na to:)Iz mog 100godisnjeg iskustva nema gay-a koja je nesto lepo rekao o drugom gay-u:)Cak i da ima to su retke situacije.Vidim Statuse da ti ovde proizvodish razlicite reakcije ljudi.Sto zbog tvojih tema,odgovora,stava. Evo iako rizikujem da se i ja sutra nadjem na sudu:)da prepricam kako je nase upoznavanje proteklo.Bese to davne 2006 L&Q zurka u zgradi Inexa.Ulazim ja tako u "dvoranu" sa svojom svitom kad odjednom iskred mene neki momcic onako vizljast,sladak,prelepe usne i kroz osmeh rece e jel si ti onaj IBEE011 sa Romea.Ja se zbunih po principu jbt nije valjda da se ovde svi poznaju po nickovima sa neta i rekoh da jesam:)On mi pruzu ruku i rece e a znas ko sam ja?A ja rekoh a da moj tajni obozavalac:) i tako se upoznasmo na kratko.Jedan od mojih prijatelja mi prosaputa pobogu covece jel to dete zna sa kim se u kolo hvata:)Ja rekoh to je jedno fino dete ...Posle smo se jos nekoliko puta sretali, pozdravljali pomalo diskretno i eto...I dalje se secam tog tvog profila sa nekakvim animiranim srcem koje svira gitaru...Drz' se Malisha!!!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!