Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by AngraMaina
Ponekad i đavolu treba zapaliti sveću, kažu Grci.
Originally posted by HansSve ovo, samo bez bezanja.
Originally posted by starky
Ne mogu da zaboravim da je to stranka koja je narucila ubistvo Stambolica,Curuvije,stranka koja nas je polivala vodenim topovima,prskala suzavcem.
Stvarno ne mogu i ne zelim.
Bezimo ljudi odavde,sto pre mozemo.
![]()
Koja je ubila Dadu Vujasinović i o čemu se i dan-danas ćuti.
Koja je kriva za inflaciju i litar ulja od 34 milijarde dinara.
Koja je uništavala mladost i terala ljude napolje.
A kao što starky reče: Bežimo odavde. Ljudi dakle i dalje beže....Poražavajuće.
Originally posted by AngraMainaU Srbiji se danas takođe nijedna karijera neke javne ličnosti ne može stvarati bez bljuvotine zvane reality show. Dikcija, talenat i opšta kultura su odavno zaboravljeni, mladi spikeri i novinari nemaju šansu da pokažu šta znaju. Da li nam je to opravdanje?
U Srbiji se ništa više ne može uraditi bez strančarenja a ma šta pričali, ipak imam utisak da je SPS danas drukčiji od onog 90-ih, kao što je i politička scena generalno bitno promenjena posle raspada radikala.
Originally posted by HansJoj, bre, to je ona zena koja je pokrala izbore u Kragujevcu.
A što se tiče promene politike...moj stav prema SPS se promenio samo u pogledu Slavice Đukić-Dejanović koja je psihijatar pa su mi se dopali njeni stavovi u vezi sa nekim aktuelnim pitanjima.
Originally posted by Orlando the LadyAu. Well, it sounded better on tv.
Originally posted by HansJoj, bre, to je ona zena koja je pokrala izbore u Kragujevcu.
A što se tiče promene politike...moj stav prema SPS se promenio samo u pogledu Slavice Đukić-Dejanović koja je psihijatar pa su mi se dopali njeni stavovi u vezi sa nekim aktuelnim pitanjima.
I koja kao psihijatar dozvoljava da joj snimaju seanse, pripremajuci emisiju o njoj.
Daj, bre, Hanse: Slavica?
Originally posted by HansGde sam ja rekao da je dobro što je ovako? Nego prosto, lako je sedeti u kuli od slonovače i lamentirati što Beograd nije Pariz, ali nekad treba zadići suknju pa na štiklicama u blato, ali tetke su valjda previše otmene i haglih za tako nešto.
Originally posted by AngraMainaU Srbiji se danas takođe nijedna karijera neke javne ličnosti ne može stvarati bez bljuvotine zvane reality show. Dikcija, talenat i opšta kultura su odavno zaboravljeni, mladi spikeri i novinari nemaju šansu da pokažu šta znaju. Da li nam je to opravdanje?
U Srbiji se ništa više ne može uraditi bez strančarenja a ma šta pričali, ipak imam utisak da je SPS danas drukčiji od onog 90-ih, kao što je i politička scena generalno bitno promenjena posle raspada radikala.
I u vreme SFRJ se skoro ništa nije moglo uraditi bez članstva u KPJ. Moglo je, ali samo ako ste toliko veliki da vam partijski život nije potreban. A šta se danas dešava? Juče sam gledao reportažu o klincu koji je fizički genije i ne može da ode na neko međunarodno takmičenje jer nema sredstava. A onda će ga ova Srbija, u koju ja i dalje bolesno verujem a ne znam ni sam zašto, dočekati na nekoj od svojih terasa kada se bude vratio kao pobednik. To je naša sudbina- bace vas u blato da se borite sa šoferima u prevozu oko toga da li ste student ili ne i imate li povlasticu sve dok toliko ne napredujete da vas čekaju na istim tim terasama po Beogradu jednog dana. To su uradili i Nađi Higl i svima ostalima ali su se izborili. Nečiju zastavu su ipak morali da nose na kraju, je li? Srbija vidi samo Đokovićev rezultat a ne zna za verovatno gomilu novca koji je u njega uložen bez Srbije. Zato tata Đoković sada želi biti predsednik Teniskog saveza Srbije.![]()
Toliko o karijeri u Srbiji osim ako niste Milka Forcan.
A što se tiče promene politike...moj stav prema SPS se promenio samo u pogledu Slavice Đukić-Dejanović koja je psihijatar pa su mi se dopali njeni stavovi u vezi sa nekim aktuelnim pitanjima. I ona je devedesetih morala da peva njihovu pesmu iako možda nije prihvatala svaki korak stranke koje je bila član. Sada nismo u devedesetim iako se i dalje slično živi, te stoga ne mislim da je ovaj korak Borisu bio toliko neophodan, tj. on nije u poziciji da je morao baš tamo kao Slavica onomad.
Originally posted by AngraMaina
I ja sam bio "mladi genije" pa nisam išao po kanalima.
Originally posted by Njuskaloi jedno i drugo je vazno. sem toga, ne moze se celu levicu i socijaldemokratiju poistovetiti s SPS-om, pa ni ovim reformisanim.
Istorijska greska levice i socijaldemokratije je zastita prava na kolektivnom nivou umesto razvoj sposobnosti i perspektiva na nivou svih pojedinaca.
Originally posted by Vel boy
Originally posted by Njuskaloi jedno i drugo je vazno. sem toga, ne moze se celu levicu i socijaldemokratiju poistovetiti s SPS-om, pa ni ovim reformisanim.
Istorijska greska levice i socijaldemokratije je zastita prava na kolektivnom nivou umesto razvoj sposobnosti i perspektiva na nivou svih pojedinaca.
@ ostali koji stalno podsecaju na sva zla SPS-a i ne dozvoljavaju mogucnost da se SPS promenio nabolje ili bar trudi da se promeni nabolje
- slazem se da se ne moze zaboraviti kakav je sve SPS bio devedesetih i ranih dvehiljaditih. ako je istina da su i sadashnji chlanovi te partije vinovnici onih zala- onda nishta ne bi trebalo da sprechava da ih se tuzi i kazni, po dokazima. nazalost, u to svakako dolazi i problem nedovrshene lustracije, nedovrshene reforme pravosudja u Srbiji, politichke volje, posedovanja dokaza itd......
medjutim, treba dati shansu ovom SPS-u da se i dokaze da su se promenili a ne ubijati ih u pojam u startu.
i shto je josh problematichnije za srpsko drushtvo je to shto u Srbiji ima stranaka koje su vrlo rado preuzele ulogu zla sps-a devedesetih/ranih dvehiljaditih sada- d(ss), js, ns, srs...... nije da nema tih partija oko kojih se zaista treba ozbiljno pozabaviti da ih se suzbije i kazni!
Originally posted by Vel boydoista, 'nishta ne bi trebalo da sprechava da ih se tuzi i kazni, po dokazima', osim 'problem nedovrshene lustracije, nedovrshene reforme pravosudja u Srbiji, politichke volje, posedovanja dokaza itd'
ostali koji stalno podsecaju na sva zla SPS-a i ne dozvoljavaju mogucnost da se SPS promenio nabolje ili bar trudi da se promeni nabolje
- slazem se da se ne moze zaboraviti kakav je sve SPS bio devedesetih i ranih dvehiljaditih. ako je istina da su i sadashnji chlanovi te partije vinovnici onih zala- onda nishta ne bi trebalo da sprechava da ih se tuzi i kazni, po dokazima. nazalost, u to svakako dolazi i problem nedovrshene lustracije, nedovrshene reforme pravosudja u Srbiji, politichke volje, posedovanja dokaza itd......
Originally posted by Vel boyDa pojasnim:
Originally posted by smaugNevezano sa sam topic, a vezano za program SPS-a - nisu još uvek okačili novousvojeni program na sajt.
I jos nesto povodom toga da je SPS drugaciji i reformisan - evo ulomka iz programa partije sa zvanicnog sajta http://www.sps.org.rs/sr/dokumenta/program.html
Originally posted by PakiA i ti si latentni espeesovac.
Originally posted by smaugNevezano sa sam topic, a vezano za program SPS-a - nisu još uvek okačili novousvojeni program na sajt.
I jos nesto povodom toga da je SPS drugaciji i reformisan - evo ulomka iz programa partije sa zvanicnog sajta http://www.sps.org.rs/sr/dokumenta/program.html
Stoje i stara kongresna dokumenta, od 12. oktobra (http://www.sps.org.rs/sr/dokumenta/2010 ... 37-38.html) - nacrt programa je npr. neposredno pred kongres izmenjen, ali kao takav nije okačen još uvek na sajt.
Generalno su neažurni što se tiče web prezentacije.![]()
Originally posted by smaug
Stvarno nije fer da ti zajebavamo bivseg gazdu zbog necije lenjosti kad si ti lepo mogao sve to da apdejtujes.
Originally posted by Njuskalomein gott.
Da pojasnim:
Po meni je levica promasaj sam po sebi na ekonomskom planu. Razlog: preterana zastita pojedinaca od strane drzave dovodi do ravoja brojnih devijacija kod pojedinaca, pre svega odsustvo zelje za rad.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!