Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Blic: Ivica Dačić novi premijer

Jeiiij, Prasence! :piggy:
10
33%
Uaaaa, Prasence! :giljotina:
20
67%
Korisnikov avatar
By Paki
U konkurenciji za slogane na prajdu (neko je pola u šali, pola u zbilji predložio) je bio i ovaj:
Ivica Dačić
Medeni Kolačić
... ali se nekako volšebno odustalo od njega :) :protest:
Korisnikov avatar
By *deni*
Bolje da se nije odustalo od tog slogana i da se on ipak pojavio, umesto što se volšebno pojavio slogan : '' Smrt državi ''.
Korisnikov avatar
By *deni*
Mada je i pojavljivanje slogana : '' Smrt državi '' bilo jako smešno, pogotovo kad pogledaš celu sliku i lika koji izviruje iza slogana, a pogotovo ove ispred slogana.
:lol:
Slika
Korisnikov avatar
By EnRage
Pa s obzirom da Boris drži sve konce u rukama, a ne bi baš smio, mislim da je tako svejedno tko je premijer, može biti i prase, u doslovnom smislu :)
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by *deni*

Bolje da se nije odustalo od tog slogana i da se on ipak pojavio, umesto što se volšebno pojavio slogan : '' Smrt državi ''.
"Smrt državi" bi se pojavio, bilo "Medenog kolačića" il' ne bilo.

Svaka budala je imala mogućnost da unese prazne kartone i markere i da ispiše šta god želi. :uljenavatru:

Na stranu što ti svaka ta budala kasnije skače po glavi, jer zaboga nisi udovoljio njenim wanna-be revolucionarnim snovima iz zemlje Dembelije. :wundy:
Korisnikov avatar
By Mars
I šta mu to značilo "SMRT DRŽAVI"?

Odumiranje funkcija države, društvo koje ih prezuma...?
Korisnikov avatar
By *deni*
Jasno mi je, naravno. I dalje mislim da je to bila nečija sprdnja, iživljavanje i zajebancija.
Ali kako se samo slogan zgodno pojavio iza Čiplića i ekipe.. :lol: Još Čipa gleda zaneseno u nebo.. :lol:
O, Srbijo, među šljivama... :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Ne znam. Nije lepo to da se kaže. Jebeš takvu zajebanciju.
Korisnikov avatar
By *deni*
Kuriozitet je da sam ja slučajno i primetio na licu mesta vinovnike kako ispisuju takve parole, ali načina da se spreči ispisivanje i nošenje takvih poruka nije bilo.
Mogao sam samo da sednem na klupu i da plačem, što sam i učinio.
:lol:
Korisnikov avatar
By Paki
Znam, izaš'o si i na televizor tako uplakan :)
Korisnikov avatar
By Mars
Ako je i treba.

Ono je bilo potresno.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Mars

Ne znam. Nije lepo to da se kaže. Jebeš takvu zajebanciju.
Posebno je jebes ako te cuva otprilike 10 000 policajaca, koji jesu ta drzava kojoj zelis smrt.
Anarhija, kao ideologija, 'pali' negde do 13-14 godine, u vr' glave. Ali neki ni sa skoro 30 u dupetu ne mogu da shvate i prihvate da ne mozemo da se vratimo na nivo primitivnih zajednica. Mada, srbija nije daleko odmakla. Al' ipak.
Korisnikov avatar
By Stripi
Fino ja napisah neki dan : "Dobrodošli u devedesete, osjećajte se kao doma".
Pa nek me sad neki napadaju jer nije u redu da napadm ove demokratski orijentirane, jer su oni su trunku bolji od onih drugih. Kurac jesu, samo se prave.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!