Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Kako ne bi bio bitan?

Mora da mi se svidi nesto kod te osobe, da me privuce prvo fizicki, energija, pa tek onda da pozelim da je upoznam.

A moze da se desi i sl. kuckate sa nekim na chatu, kapirate se 100%, i dopadne vam se na osnovu kuckanja, ali upoznavanje rasprsi sve vase snove. Eh, koliko mi se puta to desilo.. :sigh:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Ne znam, meni je bitno kakvu čovek energiju nosi u sebi. Lice i telo su tu samo da upotpune sklad.

Kroz razgovor i priču možemo dobiti sve više informacija o tom nekom...polako počinjemo uviđati one stvari koje ne vidimo spolja i na kraju nam spoljašnji izgled postaje manje bitan, ako ne i zanemariv...
:)
By Kragi
^ ili obrnuto.
sto nam se neko vise svidza iznutra, to nam je sve lepsi spolja :)
Korisnikov avatar
By Blond Brat
^
Slazem se, sto mi se neko vise svidi iznutra, spolja mi je sve lepsi :)
Fizicki izgled jeste bitan ali nije najbitnije, bla bla bla...stalno meljemo o tome. :doh: Ali tako jeste... Mislim treba osoba da mi se svidi fizicki, da postoji hemija...moze neko da mi bude prelep a da nema hemije, e to je vec problem. :lol:
I tako...idem da vidim jesu mi se lignje ohladile. :lol:
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Imam kriterijum, nemam tip.
Ne zaljubljujem se u fizicki izgled.
Korisnikov avatar
By mikeli
kada srce zeli, tu se izgled ne pita (bar je meni to neki ukus)
iskreno, ja pokusavam da zavedem lepe, mlade, neiskusne,
i onda radim snjima sta hocu !!!! :elektro:

a bilo je svega, da ne pricam, to mi je na srcu i dushi ... :kafa:
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by Blond Brat

^
Slazem se, sto mi se neko vise svidi iznutra, spolja mi je sve lepsi :)
Fizicki izgled jeste bitan ali nije najbitnije, bla bla bla...stalno meljemo o tome. :doh: Ali tako jeste... Mislim treba osoba da mi se svidi fizicki, da postoji hemija...moze neko da mi bude prelep a da nema hemije, e to je vec problem. :lol:
I tako...idem da vidim jesu mi se lignje ohladile. :lol:

jao lignje :drama:
Korisnikov avatar
By elektron84
I meni je bitan, samo sto ja volim ruznjikave ljude.
Korisnikov avatar
By zachary85
Naravno da je bitan. Ne znaš kakav je neko, dok ga ne upoznaš. Da bi došao do toga, treba prvo da te privuče na neki način.
Mene uvek privuče nečije držanje, oči, usne... :)
P.S. De gustibus non est disputandum
Korisnikov avatar
By Hys.
vid nisam odgovorila...verovatno jer jesam na dosta slicnih na estrogenu.

Meni je bitan govor tela tih prvih pet minuta...da li je deckast...nije toliko bitno dal je visoka, niska, plava, crna, crvena, samo je potrebno da se ponasa kao bata da mi privuce pogled.

Znaci nije bas fizicki izgled vec....fiziska ekspresija licnosti? Jer moze ona da bude apsolutno moj tip (na fotografiji) ali da se krece zenstveno i nema tu NICEG meni zanimljivog, po automatizmu na to reagujem.

Kad mi privuce pogled, onda zagledam dal je simpaticna u licu (oci jako, jako bitno, ne volim sitne oci). To sve traje par minuta.

Posle toga, jasno je, mora na sve ostale nacine da me zainteresuje.
Korisnikov avatar
By Sunce
Vazan mi je, nije da nije. No, najvise volim kad mi se neko dopada umereno, pa krene da mi se svidja sve vise i vise. Pricam o proslosti, sada mi se samo dopadaju na slikama, valjda mi to niko nece uskratiti. Moja celija je cudo virtuelno.
Korisnikov avatar
By Galateja
Sve više sam sigurna u to da su nam fizički odbojne osobe takve zbog nečeg unutarnjeg ili zbog asocijacije koju izazovu u nama.
Korisnikov avatar
By Norma Jeane
Originally posted by EYA

znam gomilu super extra zgodnih i lepo obucenih ljudi, sa svakim detaljem uklopljenim NA sebi, sa kojima, opet, ne mogu ni 5 minuta da sedim u istoj prostoriji, a kamoli da pricam ili spavam...
:sesir:
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Originally posted by Heartkiller

Ne znam, meni je bitno kakvu čovek energiju nosi u sebi. Lice i telo su tu samo da upotpune sklad.

Kroz razgovor i priču možemo dobiti sve više informacija o tom nekom...polako počinjemo uviđati one stvari koje ne vidimo spolja i na kraju nam spoljašnji izgled postaje manje bitan, ako ne i zanemariv...
:)
Tako i ja nekako - vise puta mi se desilo da mi neko ne bude lep i zgodan na prvi pogled, ali da posle upoznavanja pocne da me privlaci. I to ne na nacin "On je super osoba, i istrpecu zbog toga tu-i-tu manu", nego "On je super osoba, a ta-i-ta karakteristika je deo njega i vise je uopste ne gledam kao manu". Telo postaje samo ljustura u kojoj stanuje bice koje volim i, kao takvo, sasvim sekundarno.
Korisnikov avatar
By IriS
bitan mi je.
mora bar nešto na osobi baš mnogo da mi se svidi fizički (makar samo oči ili usne ili nos ili štagod na licu pre svega) da bih uopšte obratila pažnju.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Galateja

Sve više sam sigurna u to da su nam fizički odbojne osobe takve zbog nečeg unutarnjeg ili zbog asocijacije koju izazovu u nama.
Vrlo moguce.
Korisnikov avatar
By Elena

Koliko vam je vazan fizicki izgled osobe,kada je rec o zaljubljivanju?
:kissing:
Veoma ali u smislu da se meni sviđa. Ne bih bila sa nekom koja je po mojim merilima ružna. A moja merila su jako čudna tako da bih komotno mogla da završim sa nekom koja je svima bezveze a meni se sviđa :rotflmao:
Korisnikov avatar
By dharmox
Niko mi nije odbojan, samo neke ljude ne primećujem.

Ali kad se desi onaj unutrašnji klik ondak ta osoba i spolja zasja kao Sunce i sasvim je irelevantno kako je drugi vide.
Korisnikov avatar
By Madonna
slažem se sa svima na ovoj strani :awesome: :smeh:
Korisnikov avatar
By Gollum
nije mi previshe bitan...

mnogo ali mnooogo mi je bitnije ponashanje, osobine,.. da mi se neko jednostavno svidi kao osoba...
decko koga sam najvise voleo u zivotu i koga i dalje jos uvek beskrajno volim fizicki niti je moj tip niti mogu da kazem da je lep.. niti mi se svideo fizicki pre nego sto sam ga upoznao kao osobu...
ali kada zavolish osobu onda ti postane najlepsa na svetu i volish je bash takvu kakva jeste !

moze decko da bude lep ko apolon ako mi se njegova licnost ne svidja, dzaba mu sve
By alexandermagic

Koliko vam je vazan fizicki izgled osobe,kada je rec o zaljubljivanju?
:kissing:
Pa sad... "Zaljubio" sam se samo jednom do sad, nisam bio/neću biti s tom osobom, jer to ne želim, a fizički je, objektivno, ispod prosjeka. Ali, posjeduje ono nedefinirano "nešto". Blah.

Što se tiče svih ostalih muškaraca, vrlo mi je bitan. Da bi mi zapao za oko mora pripadati točno određenom fizičkom tipu.
Gornji izuzetak samo potvrđuje pravilo. :kafa:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Gollum

moze decko da bude lep ko apolon ako mi se njegova licnost ne svidja, dzaba mu sve
pa na duže staze da. ali prvi onaj utisak se gradi isključivo na fizičkom izgledu i pinch of personality
ali pinch. ne možeš znati da li ti se sviđa njegova ličnos (ako je dotični uopšte ima :lol: ) dok ne prođe neko vreme
Korisnikov avatar
By Gollum
pa naravno.. morash upoznati nekoga prvo..
ali kod mene, fizicki izgled nije nesto sto me privuche i ne zaljubljujem se tako...
zaljubim se u osobe za koje nikad ne bih rekao da cu se zaljubiti... mora da prodje neko vreme ( bar 4, 5 vidjanja i razgovora sa osobom o svemu i svachemu ) i onda mi se dopadne njihova lichnost i shvatim sa se zaljubljujem..

nikada se nisam zaljubljivao u prvi pogled i u fizicki izgled... jer od necijeg fizickog izgleda zaista nemam nista... to mi je kao fantasticno dizajniran omot bombonjere a bombone unutra imaju ruzan ukus...
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by Elena

Veoma ali u smislu da se meni sviđa.
:up:

Upravo! Postoje neke stvari koje su mi takoreci presudne, a to je lep osmeh i pametne oke. :)

Nije mi izgleda bitan u smislu da li neko ima viska, manjka kilograma, centimetara visine, da li je neko plav, smedj, crn, ridj i sl, ali mi je bitno da je taj neko zadovoljan sobom, da ima ono "nesto" u izrazu lica, osmehu, pogledu, gestikulaciji... E da, i glas! Strasno sam prijemciva na auditivne drazi i volim i primecujem lep glas. :)
Korisnikov avatar
By Elena
Originally posted by Oziris
Originally posted by Elena

Veoma ali u smislu da se meni sviđa.
:up:

Upravo! Postoje neke stvari koje su mi takoreci presudne, a to je lep osmeh i pametne oke. :)

Nije mi izgleda bitan u smislu da li neko ima viska, manjka kilograma, centimetara visine, da li je neko plav, smedj, crn, ridj i sl, ali mi je bitno da je taj neko zadovoljan sobom, da ima ono "nesto" u izrazu lica, osmehu, pogledu, gestikulaciji... E da, i glas! Strasno sam prijemciva na auditivne drazi i volim i primecujem lep glas. :)
Sve si lepo rekla :dance:
Ja mojoj ženi od prvog dana samo u oči gledam, k'o hipnotisana ... :sweet:
Imala je i više i manje kg, bila i elegantno popunjena i normalna, sad se može reći da je mršavija ... pre je imala kratku kosu, sad ima skroz dugačku, skroz je promenila stil oblačenja ... sve se to menja ali bitno je da ima ono nešto što se meni dopada. Može i da se ofarba u zeleno i obuče džak ali kad me pogleda i krene da se smeška :drama: :sweet:
Korisnikov avatar
By Anonymus
Da li je bitan fizički izgled? Mišljenje jednog novajlije koji se pritom još nijednom nije zaljubio: i jeste i nije.

U početku je svakako presudan. Polazim od sebe: dobro znam da se na ulici ne okrećem za nekim ko ima dobru ličnost. Svaka osoba ima neke fizičke atribute koji joj se sviđaju, i logično je da je na prvi mah privlače osobe koje su nosioci tih atributa.

Ali dugoročno gledano, mnogo su mi bitnije druge stvari. Koliko mi on odgovara, da li uživam u vremenu koje provodim s njim, da li imam poverenje u njega i tome slično. Ako toga nema, onda ne ostaje baš mnogo da me zainteresuje osim prazne ljušture.

Fizički izgled nas privuče, ličnost nas natera da ostanemo. Barem tako mislim. Sad, možda se to i promeni, rekoh da sam još zelen. :D

A koliko mi je bitan fizički izgled? To još ne mogu da procenim. Iskustvo će pokazati. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!