Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by nsredphoenix
Hajde molim te malo pojasni to? Ispada da je fizicki izgled sve sto je bitno a da se sve ostalo da srediti ( promeniti )!? Ja se sa tim ipak ne slazem.
Sam sam kriv što sam iskomlikovao stvar pa se nismo razumeli a u ovom momentu vidim ima i zanimljivijih tema od moje u ovoj rubrici pa se nadam da ne?u previše smoriti auditorijum.

Ne nisam tako mislio. Mi smo ?esto fascinirani onim što zovemo li?nost osobe koju volimo i to izmešamo sa njenim/njegovim fizi?kim izgledom. Papazjanija zaljubljenih. Fizi?ki izgled jeste bitan, mada je po meni bitnije da li je neko moj tip, tj. da li mogu da padnem na taj telesni tip.

A po?elo je tako što sam pomenuo Aleksandrijski kvartet; naime Klea kaže kako su se ljudi zaljubljivali pod maskama na nekom maskenbalu i mnogo brže i lakše uspostavljali veze nego u stvarnosti(bez maski). Ho?u da kažem da neki put li?nost kada je ljubav u pitanju ko?i stvari, treba je malo staviti na stranu, ako sam sad bio jasniji.

Uopšte kada voliš moraš malo da smanjiš ego. To pomaže da se neki put štošta sredi kako kažeš.

Dakle po gore navedenoj recenici tvoja definicija sredne duse je u nekom fizickom smislu ako ne gresim?
Ipak grešiš. Valjda sam bio jasniji.

Da mi imamo idealnu sliku koja se uglavnom uvek u pocetku makar delimicno poklapa sa objektom ljubavi ali sa vremenom se stvara razlika izmedju stvarne i idealne slike i tu ili nastupa ljubav ili ne.

Po mom mišljenju stvari malo druga?ije stoje. Tek kad zaplioviš u neku vezu dolazi do otrežnjenja- pravog odnosa izmedju stvarne i idealne slike. Mislim da to i statistika potvrðuje, ina?e ne bi bilo toliko razo?aranja u ljubavi. Dakle tokom ljubavi bi?eš u situaciji da više puta preispitaš sliku svog voljenog/voljene i da se svakodnevno iznova odlu?uješ da želiš biti s njim . Na taj na?in ljubav je više na zemlji a manje u oblacima. OK uvideo si da tvoj dragi nije baš takav kako si na po?etku mislio aki ti se odlu?uješ da ga i dalje voliš. Nije slu?ajno upotrebljen glagol odlu?ivati. Ovde je u pitanju ljubav kao stav.

Sve je pitanje kompromisa i realnosti. Ne mozemo uvek traziti nesto idealno posto to ni ne postoji. :leviathan:
Naravno, kompromis je stravi?no važan.

nije lako ali nekada i nije to najbolje resenje...

:zastava:

Naime ovo si rekao povodom ovih mojih re?i:

"Ipak ljudi se uvek mogu menjati - to je stvar koja je bitna. Dosta prilagoðavanja u ljubavi(stvar stava) i mogu da se prebrode krize. Naravno nije lako..."

Da, naravno nije rešenje kad jedna strana non stop pravi kompromise. Neki put je trenutni raskid i potpuna distanca od bivšeg neophodna. Ne treba da dozvoliš nikom da te u ljubavi stalno povreðuje a da ti onda uvek prelaziš preko toga.

Verovatno smo se sad bolje razumeli.
Korisnikov avatar
By nsredphoenix
Originally posted by Tot

Dakle tokom ljubavi bi?eš u situaciji da više puta preispitaš sliku svog voljenog/voljene i da se svakodnevno iznova odlu?uješ da želiš biti s njim .
Hvala na ispravci! :) Taj deo sam izostavio.

:zastava:
Originally posted by Tot

Ja ?esto zelim da bude stav ali ipak zaglavim u ose?anjima.
Ljubav je koplikovana! Koliko god se trudio da na nju gledas kao na stav ne mozes sve da kontrolises.
By Swanheart
O ljubavi se ne moze ni govoriti pametno,jer ljubav nije stvar pameti nego osecanja.
Korisnikov avatar
By Ra
Originally posted by Glorfindel
Osecanje. Stav od trenutka kad se ljubav prizna, pa konstatujes da nekog ljubis iliti volis.
Hmm..mislim da je ovo najbolji odgovor na temu....slazem se sa....
By Kragi
Osecanje :)

ne mogu da razglabam sad ali je tema dobra pa je samo bunarim ^^
Korisnikov avatar
By 2kune
ni osjećaj ni stav već identitet... :snob:

Slika
Korisnikov avatar
By Galadriel
Osecanje je; dok neko ne pocne da ocekuje da se toga pridrzavas pa ocekuje od tebe da to bude i stav.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!