- 07 Dec 2010, 11:53
Ja poznajem samo jednu devojku koja o abortusu uopste zeli da govori. Ona i momak su koristili metodu prekinutog odnosa, ali kada se inace nepouzdana metoda pomesa sa malo alkohola, mozda trave, desi se i beba, jbg. Posebno kod zena kojima jajnici ne stupaju u generalni strajk svakih 6 meseci.
No, abortus ne boli. I ne ostaje se neplodna posle njega. Nije ni nesto preskup. I sve dok je tako, bice i slucajeva koji ce da ga zloupotrebljavaju. Ali opet, zasto suditi? Ja ne placam ni za jedan od tih dvadesetak abortusa, niti mene neko tera na nesto, te nisam ni pozvana da o tome pricam i mislim. Jedino znam da, u slucaju moje drugarice, prekid trudnoce jeste bio ispravna odluka, iz vise razloga. Ali je to prvenstveno njeno pa moje misljenje.
Originally posted by Lepa KrepaPo meni, ovo su ekstremi.
Originally posted by Popeyeo da. imam par komada tetaka koje su tako multiabortirale u životu da te stra' uvati. s jednom od njih sam pričala o tome, tj. pitala je zašto jednostavno nisu koristili kontracepciju (preciznije, kondom) namesto da završava na abortusu cca jednom godišnje.
mislim da je u takvim slucajevima pobacaj samo krajnji rezultat mnogo sirih drustvenih problema.
odgovor me zgrozio beyond belief, e sam skontala da sijaset tih žena i njihovih muževa 1. nikad nisu međusobno progovorili o seksu, let alone o kontracepciji; 2. jedino što znaju da rade in that area je da ture qrac u pičq (il' nabace pičq na qrac, ali mislim da je i to teška egzotika); 3. kontaju da kad ga jednom metneš, nema vađenja dok muškarac ne svrši, to mu kao dođe force of nature, aksiom, neupitna činjenica...
jezovito.
Ja poznajem samo jednu devojku koja o abortusu uopste zeli da govori. Ona i momak su koristili metodu prekinutog odnosa, ali kada se inace nepouzdana metoda pomesa sa malo alkohola, mozda trave, desi se i beba, jbg. Posebno kod zena kojima jajnici ne stupaju u generalni strajk svakih 6 meseci.
No, abortus ne boli. I ne ostaje se neplodna posle njega. Nije ni nesto preskup. I sve dok je tako, bice i slucajeva koji ce da ga zloupotrebljavaju. Ali opet, zasto suditi? Ja ne placam ni za jedan od tih dvadesetak abortusa, niti mene neko tera na nesto, te nisam ni pozvana da o tome pricam i mislim. Jedino znam da, u slucaju moje drugarice, prekid trudnoce jeste bio ispravna odluka, iz vise razloga. Ali je to prvenstveno njeno pa moje misljenje.