Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by DinaNisam mislila nista lose.. neke poznajem onako, neke dovoljno, neke uopste...
Originally posted by Black LadyOni koje ja znam jesu... cak su mi mnogi fascinantniji uzivo npr Loni i Hys su tako zivopisne osobe uzivo da cini mi se pisana rec nikad to ne moze da iskaze potpuno. Maza malo pise van kafica sto je steta, on je tako duhovit da mene zasmeje i posle osam godina koliko se znamo, ali to obicno znaju kaficanke i kaficani. Simor i Lepa Krepa deluju nekako preostro na forumu i utisak uzivo je mnogo bolji. itd itd
Dzelajza se visoko kotira.... jbga, ona je forumska zvezda...
Da, mene samo zanima da li su neki od svih nas takvi i uzivo...
![]()
Originally posted by Black Lady
Dzelajza se visoko kotira.... jbga, ona je forumska zvezda...
Da, mene samo zanima da li su neki od svih nas takvi i uzivo...
![]()
Originally posted by Dante
NAPOMINJEM DA NEĆU GLASATI ZA ZASTAVU I NE PRIZNAJEM ZASTAVE JER JE OVO DŽUBRE LONI MENI ODUZEO PRAVO NA MOJU KOJU SAM IZABRAO! preporučio bih i vama da bojkotujete kopile.
Originally posted by Lepa KrepaMoj govor mi je napisao lično Rajner Marija Rilke, pre 100 godina.
hm. nije loš ovaj danteov govor, vidi se trud, tu je i nadahnuće, no previše mi je tu defetizma, a i ovi hintovi religiozne mistike mi se ne dopadaju...
Originally posted by nscNije jedini koji je odbijen.
NAPOMINJEM DA NEĆU GLASATI ZA ZASTAVU I NE PRIZNAJEM ZASTAVE JER JE OVO DŽUBRE LONI MENI ODUZEO PRAVO NA MOJU KOJU SAM IZABRAO! preporučio bih i vama da bojkotujete kopile.![]()
Originally posted by Mars
Ali tako se trudio...
Ni meni se moja ne sviđa - pa šta sad...
Ajde se predomisli pa ipak glasaj.
Originally posted by Lepa KrepaMoj govor mi je napisao lično Rajner Marija Rilke, pre 100 godina.
hm. nije loš ovaj danteov govor, vidi se trud, tu je i nadahnuće, no previše mi je tu defetizma, a i ovi hintovi religiozne mistike mi se ne dopadaju...
Originally posted by jelenahJao jesi. Sad se sećam da je tačno tako bilo.
Lepo sam ti rekla da na prvobitnu ideJu ubaciš neku liniju.
'Esam rekla?
Rekla sam.
Originally posted by LoniJa bih svakako više voleo da i MOJA izgleda tako nekako, umesto one koju kao da ju je crtalo neko dete levom nogom. Žmureći.
Evo kako bi izgledala Danteova zastava na malom formatu.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!