- 26 Jan 2005, 02:13
Da, ako se Angelina prijavi, sto mislim i za Azuha 'Kultura' !!! Ne mogu da odlucim.
Btw, prijave po prijateljskoj osnovi ili preporuke su mi blljuzga.
Chedu i Savitara cuvati kao malo vode na dlanu. Kao i Maria.
Mislim da Estrogen mora da vodi devojka. To je njihov deo i malo mi je blesavo da mod bude momak.
Koliko god se opirali za Politiku, mislim da su jedini dorasli Avalon i unic0rn + sto su malo vise od moderatora a zbog skakljivosti diskusije.
Golicljive histericnom, sto da ne.
I, da, Smizlica dobro vodi 'Ljubav'....Sport ne bih dirao.
Iskreno, ukljucio bih Minu pod obavezno. Ako je neko, cini mi se, odgovoran i ozbiljan ona je na prvom mestu.
Kuppera nigde, ni za gde nije.
Ovako razmislja Kupper (za pojedine Denis napast).
[Edited on 26-1-05 by Kupper]
Originally posted by M M and ITo bi bilo odlicno ako mene pitas. Uzivao bi kao korisnik, ne treba mnogo nerava, dugo si na forumu....ja sam za. Mada, bez uvrede, pravi covek za to mesto je one-of-the-people. Mislim da to apsolutno niko ne bi sporio.
Zato se bojim da taj izbor ne bi bio bas najsrecniji.
Da, ako se Angelina prijavi, sto mislim i za Azuha 'Kultura' !!! Ne mogu da odlucim.
Btw, prijave po prijateljskoj osnovi ili preporuke su mi blljuzga.
Chedu i Savitara cuvati kao malo vode na dlanu. Kao i Maria.
Mislim da Estrogen mora da vodi devojka. To je njihov deo i malo mi je blesavo da mod bude momak.
Koliko god se opirali za Politiku, mislim da su jedini dorasli Avalon i unic0rn + sto su malo vise od moderatora a zbog skakljivosti diskusije.
Golicljive histericnom, sto da ne.
I, da, Smizlica dobro vodi 'Ljubav'....Sport ne bih dirao.
Iskreno, ukljucio bih Minu pod obavezno. Ako je neko, cini mi se, odgovoran i ozbiljan ona je na prvom mestu.
Kuppera nigde, ni za gde nije.
Ovako razmislja Kupper (za pojedine Denis napast).
[Edited on 26-1-05 by Kupper]