Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Dear Lucy
sad bas volim ( da citam ) jednu kolumnistkinju. uglavnom kenja, ali me trenutno odusevljava. i to je tip - svaka zena jedan tip ( "sve zele da budu razlicite i po tome su sve iste" A.Tijanic )
Korisnikov avatar
By zozefin st
e ja sam dosla da kazem kakvu devojku ochu,
ne znam dal sam pogodila temu:
ochu devojku koja ce se smejati mojim vicevima
(tacka)
Korisnikov avatar
By Oziris
Femme andro! Volim zene/devojke koje izgledaju femme, a imaju taj neki fuckable andro stav/hod/pokrete... :bale:

Poznati primeri:

Angie Harmon u "Rizzoli & Isles"

Nancy McKeon u "The Division"

Peta Wilson kao Nikita

Laura Sanchez kao Pepa u Los Hombres Del Paco
Korisnikov avatar
By acid drop
Originally posted by constantine

da nema sise, da se sisa kratko, da je muskobanjasta, da ima pisu, da se depilira mada i ne mora...
biću tvoja devojka!

nadam se da ti ne smeta to što se ne šišam dovoljno kratko i što nemam dovoljno dugačku pišu...
Korisnikov avatar
By elektron84
Jao, sto je acidna iskusna :lukavi:

Preko constantina do...cilja :D
Korisnikov avatar
By elektron84
:hug:

Ja volim ovako lukave poput acidne :)
I dovitljive i zabavne :meda:
Korisnikov avatar
By acid drop
dovitljiva?! ha dobro, omakne mi se ponekad :P
Korisnikov avatar
By ultraviolet
već danima me vuče da ođe napišem 'mrtve'.
stvarno ne znam koji mi je klinac.
Korisnikov avatar
By elektron84
"mrtve" kao mrtva puvala ili mrtve mrtve? :uplasen:

Ju...ne znam sta je gore :drama:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ne znam stvarno.
već koji dan je redovno neđe na prvoj/drugoj stranici novoga danasa,
svaki put kad pročitam naslov, rodi se 'mrtve'.

a niđeveze. probaću s lekovima :]
By alexandermagic
Sexy brinete sa dugom, ispeglanom kosom i gigantic boobs. :pervert:

Čisto vizualno, je l'.
Korisnikov avatar
By Blady
Nemam odredjeni tip.. al bas kontam da nemam
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by IriS

ne postoji TIP žena koji može da mi se svidi... uostalom kako se ukalupljavaju, ja ne kapiram, pa onda valjda i ne mogu da ih utipiziram. :blentavi:

postoje osobine ljudskih bića koje mi se svidjaju i one koje mi se ne svidjaju (ili koje me iritiraju, boljerečeno). a pošto ovde svi nabrajaju pozitivne osobine, ja ću negativne, odbijajuće. lepeza1

-izrazito ne volem žene koje se lože na moć, funkciju i/ili fakultetsku diplomu. ta nesposobnost da vide osobu ispod svega toga mi je :odbij:

-one koje su (kao) super sa svima, svi su im "prijatelji" (do prve prilike), ponašaju se u stilu "kako sam ja kewl, sve poznajem i svi me vole" su mi :bljak:

-one koje se svima smeškaju, šlihtaju, komplimentiraju i kad treba i kad ne treba, jednostavno one koje manipulišu tudjim egom (što i nije toliko teško na pomenut način), da bi ostvarile ličnu korist su mi providne i nezanimljive.

-izrazito ne volem ni one koje žive od toga šta drugi misle o njima. one su mi tužne, samim tim i neprivlačne.

-a posebno su mi :odbij: one koje uhvatim da me muljaju, tj. pokušavaju da izmanipulišu muljanjem, a moj mozak svašta pamti, pa ih lako hvatam u tim rogobatnim manipulacijama. ali njih neko vreme volim da ostavim u mislim da su uspele da me izmuljaju. :evilgiggle:

sve u svemu, mene je jako teško privući :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
^ :lol:

sta si ti sve nabrojala....:zmija:
Korisnikov avatar
By EYA
nije to nista, moze ona tako do sutra :)
Korisnikov avatar
By Blady
^ Ali pazi ti te stavke.. :lol: psihopate
Korisnikov avatar
By Zoey
Ne secam se da li sam ranije vec pisala na ovoj temi, ali ja nemam tacno odredjan tip devojke. I to sa tipovima mi je bzvz-kao da je bitno da li je zena plava, crna, crvena...ako mi se dopada?!

Sto se mene tice, najvaznija mi je inteligencija ali ne i mahanje diplomama, mora imati najuvrnutiji smisao za humor i znati da se sali i na svoj i na tudj racun, mora posedovati sirinu uma do beskonacnosti i mora umeti da voli. Eto toliko :hvala:
Korisnikov avatar
By IriS
a jbg, svakakve su me muvale :lol:

a ja sam izrod i primećujem sve živo :indijanac:

lm, reče mi EYA da bi bilo lepo da napišem šta mi se sviđa.

e pa, ja volim određen sjaj u očima. ako to nema, može da bude Eva Longoria, ništa joj ne vredi.
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by IriS

-izrazito ne volem žene koje se lože na moć, funkciju i/ili fakultetsku diplomu. ta nesposobnost da vide osobu ispod svega toga mi je :odbij:

-one koje su (kao) super sa svima, svi su im "prijatelji" (do prve prilike), ponašaju se u stilu "kako sam ja kewl, sve poznajem i svi me vole" su mi :bljak:

-one koje se svima smeškaju, šlihtaju, komplimentiraju i kad treba i kad ne treba, jednostavno one koje manipulišu tudjim egom (što i nije toliko teško na pomenut način), da bi ostvarile ličnu korist su mi providne i nezanimljive.

-izrazito ne volem ni one koje žive od toga šta drugi misle o njima. one su mi tužne, samim tim i neprivlačne.

-a posebno su mi :odbij: one koje uhvatim da me muljaju, tj. pokušavaju da izmanipulišu muljanjem, a moj mozak svašta pamti, pa ih lako hvatam u tim rogobatnim manipulacijama. ali njih neko vreme volim da ostavim u mislim da su uspele da me izmuljaju. :evilgiggle:

pa ovo zaista nije nista strasno, ako malkice izuzmemo " lozenje na diplome i moc", ova lista predstavlja MASU devojaka.
{ne da ja imam ista sa njima, ali ih dosta tak'ih znam}

edit: u stvari, iz dosade, doticne volim nekad da lozim ^^
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!