- 07 Dec 2010, 16:51
Zju, pa ja tu nedje pri vrhu, a?
ladno.
..
Thus vote we from whateva land:
1- bas bleu, Lepa Krepa, Dzelajza
2- Mage, Angra, mirth
3- Popeye, Mars, Loni
4- smaug, Hys, Hleaf.
..
Inace, vodio sam se onom Hys. logikom - glasao za ljude za koje ako primetim da su pisali nesto, ja odem da vidim sta su pisali. Bez obzira na to dal se u principu slazem s njima il ne, btw.
I nema mesta za sve, realno, al sta sad. A bas sam 'teo npr. da ubacim i Ultraviolet nedje, i Marvina etc.... al eto. I Orlando. I tako dalje.
Al kad sam vec napravio listu, bedak mi bio izbacim nekoga odatle ,)
..
I ne merem sada dajem objasnjenja ko je tu kakav u mojoj glavi - a mislim da je to zanimljivo staviti; mozda se vratim kasnije i obrazlozim.
..
E da, zastava - Waldorf.
..
bitan Edit - sad me smaug informisala da sam je stavio iako je nema na listi (preposteno dete .) i ..hm....stavite Orlando na mesto smaug.
@ smaug...mozda misli da si preposteno dete, vi's ,)
ladno.
..
Thus vote we from whateva land:
1- bas bleu, Lepa Krepa, Dzelajza
2- Mage, Angra, mirth
3- Popeye, Mars, Loni
4- smaug, Hys, Hleaf.
..
Inace, vodio sam se onom Hys. logikom - glasao za ljude za koje ako primetim da su pisali nesto, ja odem da vidim sta su pisali. Bez obzira na to dal se u principu slazem s njima il ne, btw.
I nema mesta za sve, realno, al sta sad. A bas sam 'teo npr. da ubacim i Ultraviolet nedje, i Marvina etc.... al eto. I Orlando. I tako dalje.
Al kad sam vec napravio listu, bedak mi bio izbacim nekoga odatle ,)
..
I ne merem sada dajem objasnjenja ko je tu kakav u mojoj glavi - a mislim da je to zanimljivo staviti; mozda se vratim kasnije i obrazlozim.
..
E da, zastava - Waldorf.
..
bitan Edit - sad me smaug informisala da sam je stavio iako je nema na listi (preposteno dete .) i ..hm....stavite Orlando na mesto smaug.
@ smaug...mozda misli da si preposteno dete, vi's ,)