Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Marsmars prelepo
ta-daaa!!!
Eto kako su izgledale (izgorenija strana je dole da se ne vidi...definitivno treba ranije da se vade).
A ukus...Pa...ko voli onako...malo MASNIJEi slanije i gorče...njemu bi bile super
![]()
Nisu bile loše...malo aromatičnih travki i zamaskiraju se falinke...
Pola sata je prošlo a nije mi ni muka...
![]()
Originally posted by AngraMainapogle' moje, pogle' moje!
Mars mnogo su ti se zapekle! Bolje su kad su malo svetlije od toga, zlaćane, kao na suncu![]()
Originally posted by AngraMainatako je moja pokojna baba pravila, obozavao sam ih, ona ih je zvala "rutave moče"
Ja obavezno dodajem brašno i mleko da bi bile blaže i svetlije, i da ne bi upijale mast, pošto je brašno blokira (inače ispadnu kao mastan sunđer).
Takođe, imperativ je da imaju one brčiće sa svih strana, to najbolje obožavam. Dobijaju se tako što se stavi maaalo više mešavine (može i da se prelije odozgo kad je već na vatri).![]()
Originally posted by bas bleu
i could not fight it any more... i've come to the dark side.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!