Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
jooooj .... ovo je tako dobro :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Dirrty

''
Na Balkan stiže tek početkom februara... samo je u USA i Kanadi 24. novembra premijera.
Ja ću ga skinem čim uspem, pa ako bude baš dobar, pogledaću ga i kad dođe u bioskope.
Korisnikov avatar
By nsc
baci link kad nadjes gde se moze skinuti
Korisnikov avatar
By Dirrty
Express, Show me how you burlesque, a iznad svega Beautiful people :love:

Što nije baš to prvi singl...

Većina ostalih baš i nisu pesme van određenog scenskog nastupa.
Korisnikov avatar
By Dirrty
''

:love:

''

Još jedna divna balada.
Baš me zanima izvođenje u filmu.
Korisnikov avatar
By blenta
gledao prosle nedelje

kristina iako ne zvuci sjajno inace

u filmu je dobra bila

i rekose da je bez plejbeka bilo snimanje filma

a pritom nema pozadinu,

sve u svemu dobar je film
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sada te mrzim, mnogo! :rida:

Inače je sve na playback, u suprotnom ne bi mogla ništa da otpeva uz toliko koreografije.
Korisnikov avatar
By Stripi
U svakom slučaju Cher izgleda mlađe no inače.
Korisnikov avatar
By Mars
Ne večera posle 6 i pije 8 čaša vode dnevno.
Korisnikov avatar
By Mars
Ovih dana je aktuelna Demi Moore koja je otvoreno pričala šta sve radi da bi izgledala kako izgleda..koliko to vremena i para i maltretiranja zahteva...
Korisnikov avatar
By castor
Demi mi deluje plasticno. Ser ne, da ne znam da je matora kao Metuzalem i za bezbroj operacija mislio bih da ima maximalno 40ak god. Doktori su uradili posao kako treba.
Korisnikov avatar
By Srklet
teško se mogu zamisliti u situaciji u kojoj bi ekšli išao pogledati ovaj film.
Korisnikov avatar
By Mars
Ni ja (posebno posle prošlogodišnjeg dizastera sa "Nine").

Radije ću ponovo da pogledam Showgirls.

TO je film.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ja bih ga lako mogla pogledati onako kako sam pogledala "dungeons and dragons". tako što sam budala i ne obraćam pažnju šta se kog dana daje kad gledam bioskopske programe.

i tako mi seli da gledamo "requiem for a dream" (čini mi se da je taj bio u pitanju), (čak smo navatavali neke ljude s ulice da uđu i gledaju ga jer nas je bilo malo, a teta je rekla da neće biti projekcije ako je manje od 5 ljudi) kad ono istrča gomila kostimiranih veselnika/ca i poče da se budališe po platnu. :zid:
Korisnikov avatar
By Mars
Slušaj našu bruku...

Centar u Nišu, mesto sa najavama svih filmova koji se daju u bioskopima (dok ih je bilo)...i mi vidimo izmedju ostalih i neki izraelski film...oduševimo se, ajde da idemo, retka prilika...pogledamo na sat - još par minuta...i kao DEBILI uletimo u taj tu bioskop.

Uzimamo karte, ulazimo u salu...tamo KOLAPS, sva mesta zauzeta (a inače sve što podjemo da gledamo je po tom principu - ako ima zainteresovanih ima i filma, sale prazne...)...dižeš ljude da dodješ do svog mesta....nadrealno...I samo što smo seli i pogledima razmenili osećaj da nešto nije u redu...počinje ti film, otprilike "three thousands years ago". Ono bila "Troja", sa Bred Pitom. A taj izraelski bio u nekom drugom bioskopu.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
:lol:

bar niste posle morali posramljeno da bežite od ljudi koje ste navukli da gledaju jedno, a oni dobili drugo... :maska:
Korisnikov avatar
By Mars
Ne. Ali smo morali određeni broj minuta da se raspravljamo sa tetom (ni krivom ni dužnom) da nam vrati pare.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
mi smo svoje tamnice i zmajove bome odgledali.
bilo 'ladno napolju u pm, još smo se smrzli dok smo čekali da se napuni tih 5 ljudi... jednom kad smo zaseli, nije nam se ustajalo tek tako.
a i super mi bila ekipa za gledanje budalaština.
zajedno smo gledali i "lavirint", onaj domaći, isto u bioskopu. jedan od boljih provoda ikad. :kolo:
Korisnikov avatar
By Mars
Da. To je inače super stvar - da provod u bioskopu ama baš nikakve veze ne mora da ima sa kvalitetom filma na zidu tamo...i ja sam hteo da ostanem da gledamo, medjutim ostali nisu hteli da čuju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!