- 03 Dec 2010, 19:31
ali prosto ne mogu ovde da sudim ljudima ciju situaciju ne znam
glupo mi je da drkam nekog samo zato sto nece nesto da uradi za sebe iz straha i neosvescenosti
a za ovo "lazno" razumevanje... ne znam kakvo je tudje a za svoje razloge za razumevanje mislim da sam dao licni primer, hvala onima koji su mene (pa makar i lazno) razumeli i nisu se izdrkavali onda kad sam bio sisi ... a oni koji jesu ispostavilo se da su frustrirana goveda (bar iz mog iskustva)
Originally posted by PopeyeMozda bi ova logika vazila da ja u ovom slucaju autohomofobiju posmatram u sirem kontekstu... ja sam lepo rekao da ne osudjujem ljude koji se ne autuju jer nisu svesni svoje autohomofobije i pritom ne pricaju da je autovanje glupost
Originally posted by Momodakle, to je ona katolicka logika: hate the sin, love the sinner. meni to ne drzi vodu.
@ Popeye
mogu da osudjujem autohomofobiju kao takvu ali ne i ljude koji nisu svesni svoje autohomofobije i koji se iz tog razloga ne autuju
Originally posted by Popeyepa dobro ne pricam ni ja sa svim ljudima na isti nacin, svakako cu svom ortaku ili drugarici ako imam opravdanog razloga reci: ajde bre odradi to i ne drami
iz mojeg iskustva mogu reci da za te stvari postoji pravo vrijeme, kao sto postoji i krivo vrijeme. kao sto za te stvari postoje i pravi i krivi ljudi. takodjer, iz iskustva mogu reci da sam naletio na dosta ljudi kojima nije trebalo reci 'i feel your closeted pain' nego 'don't be a fucking pussy' da ih se motivira i ohrabri, te da kontraefekta bilo nije, jer su se i outali i vrlo su zadovoljni zbog toga. (neki su mi cak i zahvalni, iako mi je vrlo neugodno to reci, ali je istina.)
u konacnici, nema sumnje da ce vecina uvijek imati stav (laznog? neangaziranog?) razumijevanja
ali prosto ne mogu ovde da sudim ljudima ciju situaciju ne znam
glupo mi je da drkam nekog samo zato sto nece nesto da uradi za sebe iz straha i neosvescenosti
a za ovo "lazno" razumevanje... ne znam kakvo je tudje a za svoje razloge za razumevanje mislim da sam dao licni primer, hvala onima koji su mene (pa makar i lazno) razumeli i nisu se izdrkavali onda kad sam bio sisi ... a oni koji jesu ispostavilo se da su frustrirana goveda (bar iz mog iskustva)