Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Marssuvi hleb se koristi zato sto se ne raspada kao svezi, te je laksi za operiranje u tiganju.
Ja volim. Čak ih više volim takve.
A eto šta saznah: ne treba potapati pa da se nacimaju one smese...nego samo da je DODIRNU, svaka strana.
Ja bih ladno ostavio da se mariniraju, jedno pet minuta svaka...
Što li onda mora suv hleb sa većom moći absorpcije...
Originally posted by Crazy_BeeImali smo čitavu jednu raspravu oko toga, u threadu istog naziva. Ja sam za naziv prženice, iskreno, čuo prvi put u vojoj kuhinji u Zagrebu.
zašto ne? ja ih od uvek tako zovem.![]()
a najgrđe mi kad neko ne zna ni za moče ni eto za prženice, pa se upljujem objašnjavajući šta je to, i dobijem odgovor: "aaaaaa, pa tako reci, 'leb u jajU"![]()
Originally posted by Stripi
Imali smo čitavu jednu raspravu oko toga, u threadu istog naziva. Ja sam za naziv prženice, iskreno, čuo prvi put u vojoj kuhinji u Zagrebu.
A i na forumu su mi poručili da se tako zovu.
Ja ih, u svoja četiri zida, zovem moča![]()
Originally posted by shmizllica
Iz ovog momenta odlazim da pravim przenice i usmrdim kucu.![]()
Originally posted by Lepa KrepaU intimi kujne sada ih zovem poor knight.
aperentli, isti nazivi se mogu sresti u nekim krajevima i u germaniji (arme ritter) i vel'koj britaniji (poor knight).
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!