Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by dharmox

Nije to oportunizam nego činjenica da i kad/ako jednom gej bude okej u Srbiji, veze kao što je moja biće proskribovane. Budućnost, sadašnjost - sve mi je isto.
hm, jel to znaci da si u incestuoznoj vezi? ili tvoj decko ima osam godina? ili je on svecenik? :hmm: i not really sure i wanna know. :D

anyway, riskirat cu opet da me se prozove zbog emotivne invalidnosti, izostanka solidarnosti za gay lovebirds or something, ali postoji vise od toga u zivotu od ljubavnih veza i nije mi jasno zasto se ljudi toliko definiraju kroz njih. but that's just me. :shrug:

no, htio sam reci da mislim da je glupost zadnje moguce objasnjenje zasto je netko danas out u srbiji. msilim da tu vecu ulogi igraju samopostovanje, inat, ponos, prkos, odlucnost, samosvijest i svijet o drustvu u kojem zive itd.
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by Popeye
Originally posted by dharmox

Nije to oportunizam nego činjenica da i kad/ako jednom gej bude okej u Srbiji, veze kao što je moja biće proskribovane. Budućnost, sadašnjost - sve mi je isto.
hm, jel to znaci da si u incestuoznoj vezi? ili tvoj decko ima osam godina? ili je on svecenik? :hmm: i not really sure i wanna know. :D

anyway, riskirat cu opet da me se prozove zbog emotivne invalidnosti, izostanka solidarnosti za gay lovebirds or something, ali postoji vise od toga u zivotu od ljubavnih veza i nije mi jasno zasto se ljudi toliko definiraju kroz njih. but that's just me. :shrug:

no, htio sam reci da mislim da je glupost zadnje moguce objasnjenje zasto je netko danas out u srbiji. msilim da tu vecu ulogi igraju samopostovanje, inat, ponos, prkos, odlucnost, samosvijest i svijet o drustvu u kojem zive itd.
Deni, oduševljen sam! Gde se nje seti?! Kao da je na mene mislila, sirotica. :cvetduga:

Ne Popeye, ništa od toga. Mada bih rado kresnuo sveštenika, to je moj dečački san, kako mu skidam onu komplikovanu odoru...

Pročitao sam ceo topic i vidim da razlozi ljudi koji su pisali iznad mene nisu i moji. Moj status bi ostao isti u kojoj god zemlji živeo.

Mislio sam i mislim da je autovanje danas u Srbiji glupost. To je lični stav s kojim ne moraš da se složiš.
Korisnikov avatar
By *deni*
Glupost jeste, ako si imao tu nesreću da si rođen i podizan u mikrozajednici, porodici primitvinog tipa, tj da su ti roditelji primitivni, da su ti primitivne uopšte socijalno kulturološke prilike i okolnosti pod kojima živiš.
Da su ti roditelji bili takvi da su ti od najranijeg detinjstva usadjivali svest o tome da je istina uvek najbolje rešenje, ni outovanje ti sad ne bi bilo nešto što ne razumeš.
Ne da nećeš, nego ne možeš. To je najgori vid balkanskog primitivizma, kad neko ne da neće , nego nije u stanju da primi nova znanja i otvori se za nove horizonte.
Mozak ti je takav i tu se mnogo ne može šta više učiniti, a smrtna kazna ne postoji, kao na tebe primenljiva pravna mogućnost u našem sistemu.
Znači, tu si, pa si tu i moramo te trpeti...
Ja razumem civilizacijski jaz i primitivizam, ali ipak ne mogu da opravdam takve drastične retrogradne, takoreći varvarske relikte prošlosti i, kao što si ti, dharmox . Ipak je 2010. godina, zaboga.
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by *deni*

Glupost jeste, ako si imao tu nesreću da si rođen i podizan u mikrozajednici, porodici primitvinog tipa, tj da su ti roditelji primitivni, da su ti primitivne uopšte socijalno kulturološke prilike i okolnosti pod kojima živiš.
Da su ti roditelji bili takvi da su ti od najranijeg detinjstva usadjivali svest o tome da je istina uvek najbolje rešenje, ni outovanje ti sad ne bi bilo nešto što ne razumeš.
Ne da nećeš, nego ne možeš. To je najgori vid balkanskog primitivizma, kad neko ne da neće , nego nije u stanju da primi nova znanja i otvori se za nove horizonte.
Mozak ti je takav i tu se mnogo ne može šta više učiniti, a smrtna kazna ne postoji. Znači, tu si, pa si tu i moramo te trpeti...
Ja razumem civilizacijski jaz i primitivizam, ali ipak ne mogu da opravdam takve drastične retrogradne, takoreći varvarske relikte prošlosti i, kao što si ti, dharmox . Ipak je 2010. godina, zaboga.
Baš zato što je 2010, zašto bi ti mene/ikoga kažnjavao smrtnom kaznom?

Ako je autovanje opcija sine qua non, ako se očekuje uniformni odgovor od svih, zašto je naslov topica postavljen u obliku pitanja?

Pretpostavljeni primitivizam mojih i realni primitivizam tvojih roditelja (koji su te takvog iznedrili) s ovim forumom nemaju veze.

Kad bi ti bio u stanju da se otvoriš za nove horizonte shvatio bi da ti rigidni pljuvački stav prema sagovorniku ne govori u prilog. Naprotiv, deluje kao da si u gornjem postu nabrojao svoje osnovne karakterne osobine.
Korisnikov avatar
By *deni*
Kažnjavao bih tebe i tebe slične smrtnom kaznom baš zato što je 2010. i baš zato što ti i tebi slični propagirate stanje iz 1810.
Kad već hoćete da živite kao da je 1810., onda da budete i kažnjeni po tim uzansama. Ne možeš ti da potežeš vrednosti iz različitih epoha, kad ti koja odgovara. Hoćeš da budeš i veliki Kosovar, a hoćeš i evropsku finansijsku injekciju u bulju. Hoćeš i da se pederišeš, a hoćeš i da budeš strejt. Hoćeš i da se ženiš i bideš momčina, a hoćeš i da imaš momka za zabavu. Ne može.
E zato bi za tebe bila najbolja smrtna kazna, jer si dozlogrdio i sebi i Bogu i narodu.
:giljotina:
Korisnikov avatar
By dharmox

Kažnjavao bih tebe i tebe slične smrtnom kaznom baš zato što je 2010. i baš zato što ti i tebi slični propagirate stanje iz 1810.
Kad već hoćete da živite kao da je 1810., onda da budete i kažnjeni po tim uzansama. Ne možeš ti da potežeš vrednosti iz različitih epoha, kad ti koja odgovara. Hoćeš da budeš i veliki Kosovar, a hoćeš i evropsku finansijsku injekciju u bulju. Hoćeš i da se pederišeš, a hoćeš i da budeš strejt. Hoćeš i da se ženiš i bideš momčina, a hoćeš i da imaš momka za zabavu. Ne može.
E zato bi za tebe bila najbolja smrtna kazna, jer si dozlogrdio i sebi i Bogu i narodu.
Ti deni postupaš kao policija: za šta god da te hapse za svaki slučaj poture ti drogu i eksploziv, nek se nađe. Tako si i ti mene, u nedostatku argumenata, obasuo Kosovom, Evropskom unijom, uzansama (Vendi!), pičkama, strejtašima, ženidbom, uzaptio Boga i narod...

Bruka je sama činjenica da je neko toliko opterećen jednoumljem gej. Jesi siguran da si gej? :kolo:
Korisnikov avatar
By *deni*
Što bi netolerantnost i jednoumlje bili ekskluziva, na koju imaju pravo samo heteroseksualne osobe i policija ?
Nemoj ništa da se čudiš.
Ko to kaže da su svi gejevi tolerantni ?
Ja sam takođe nekad isključiv, netolerantan, militantan, autokratski nastrojen gej, sa jasno definisanom slikom o neprijateljima, koje bih istrebio kao vaške, bez mnogo diskusije.
Korisnikov avatar
By dharmox

Što bi netolerantnost i jednoumlje bili ekskluziva, na koju imaju pravo samo heteroseksualne osobe i policija ?
Nemoj ništa da se čudiš.
Ko to kaže da su svi gejevi tolerantni ?
Ja sam takođe nekad isključiv, netolerantan, militantan, autokratski nastrojen gej, sa jasno definisanom slikom o neprijateljima, koje bih istrebio kao vaške, bez mnogo diskusije.
Vaistinu, ima gnjida i među gejevima, ali ne baš toliko.

Ti si, izgleda, žešće besposlen, pa u nedostatku pravih, crtaš sebi virtuelne neprijatelje. Rečju, baba-sera.
Samo nastavi. :drkanje:
Korisnikov avatar
By *deni*
Joj, baš si glup.
:doh:
Smrtnu kaznu nisi zaslužio zato što nećeš da se outuješ prema okolini, već zato što se nisi outovao sebi samome.
Ta karakteristika te čini omrznutim, nelojalnim, prezrelim i viđenim za giljotinu.
Ništa drugo.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja svoje jednoumlje ne poričem i ne sporim, a šta ćemo sa tvojim poricanjem i osporavanjem sopstvene homoseksualnosti ?
Korisnikov avatar
By dharmox

Ja svoje jednoumlje ne poričem i ne sporim, a šta ćemo sa tvojim poricanjem i osporavanjem sopstvene homoseksualnosti ?
Ne vidim šta ti dobro donosi jednoumlje, al ajd.

Da nisam peder ne bih bio ovde, ali to je samo deo paketa.
Kao što je lucidno primetio Popeye, meni je ljubavna veza centralni deo života i ne vidim nijedan podbogom razlog da to sjebem (osim, naravno, što bih tebe usrećio).
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Ja sam jos uvijek nov u svemu jer sam tek pocetkom ove godine poceo da zadovoljavam i drugu stranu sebe (biseksualac :P ) Ali imam i ja primjer :D Kad sam bio sa poslednjim deckom, pred ljudima koji su ok sa tim (bliski prijatelji) smo bili otvoreni i slobodni (i btw to je super osjecaj, jer je bilo fino sto neko zna kako si sretan), a pred drugima smo bili drugari i skroz nam je to ok islo, bez ikakvih problema. Niko nije sumnjao, a nama je cak ponekad bilo uzbudljivo dijeljenje pogleda na trenutke... :) :)

Kontam se outovati familiji i generalno u slucaju da ljubav mog zivota bude muskarac... Zao mi da im rusim snove u suprotnom... :balon:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Mage
Originally posted by KorvinOdAmbera

Okej. Postoji situacija da su jednostavno oni koji ne zele da spoznaju sebe, pa radi toga su emotivne nule..

Ali, ako naucis jako dobro da kontrolises emocijama, iako znas jako dobro ko si i sta si, i pri tom jos moras da pazis na druge ljude, da prepoznajes kada sta, kako i koliko se treba reci - to, koliko ja znam je odlika emotivno inteligentnih osoba...
Meni to više zvuči kao laganje, zavlačenje i obmana na koju su mnogi LGBT-ovci prinuđeni i mislim da je to jedan od glavnih razloga lošeg funkcionisanja gay veze u proseku. Ne slažem se da to doprinosi emotivnoj inteligenciji u pozitivnom smislu, već skroz suprotno.

Slazem se.
By loreenche
Pa, s obzirom da sam autovan, ne utice nikako... Ili barem ja za sada nisam primetio odredjenu distinkciju medju populacijom koja bi me diskriminisala (vendi mode off)
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by jovanabeograd

Upravo zbog svega toga sto si navela u uvodnom postu sam i autovana. Skroz, ako ne racunam babe i dede, mada mi ni njima ne bi bio problem da kazem kada bi bilo prilike(podrzali su paradu, pa kapiram da ne bi bilo strasno).

Cesto mi kazu "lako je tebi", mada ne vidim po cemu se ja to toliko razlikujem od ostalih. Aut sam u Srbiji, aut sam i u Svajcarskoj, i ne pada mi na pamet da lazem, pricam o nekim imaginarnim frajerima i lazem s kim se vidjam.
Mozda ti sto ti kazu da "ti je lako" veruju da si spocetka znala da ce tvoje autovanje naici na razumevanje porodice?
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Hys.
Originally posted by jovanabeograd

Upravo zbog svega toga sto si navela u uvodnom postu sam i autovana. Skroz, ako ne racunam babe i dede, mada mi ni njima ne bi bio problem da kazem kada bi bilo prilike(podrzali su paradu, pa kapiram da ne bi bilo strasno).

Cesto mi kazu "lako je tebi", mada ne vidim po cemu se ja to toliko razlikujem od ostalih. Aut sam u Srbiji, aut sam i u Svajcarskoj, i ne pada mi na pamet da lazem, pricam o nekim imaginarnim frajerima i lazem s kim se vidjam.
Mozda ti sto ti kazu da "ti je lako" veruju da si spocetka znala da ce tvoje autovanje naici na razumevanje porodice?

Isla sam i ja kod psihologa, a mama je plakala prvih mesec dana, tako da razumevanje i "lakoca" nisu bili tu od pocetka, ma koliko ja verovala u njihovu podrsku.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Jbt, srela sam sad na faksu devojku koja mi se autovala juce. Bila je sa nekom svojom ne preterano bistrom drugaricom.
I dogovaramo se za kafu, i ona objasnjava kako cemo se naci ,,sa jos jednom drugaricom". A ja se mislim u sebi: ,,jebote, sestro, zbog koga ti moras da iskrivljujes stvarnost..."
Korisnikov avatar
By Momo
e kad cujem to : kad cemo na "ono" mesto, jel si bio u "onoj" organizaciji, sta radi "znas vec ko" :cupakosu: dodje mi da ih autujem odmah na licu mesta ! ili kad me cutka neko na javnom mestu a da ne govorimo o tome sto nekom zna da smeta sto se ja ljubim sa devojkom na ulici jer "moze slucajno neko s posla da mu/joj naleti" ....

hvala bogu pa me odavno zaobilaze takve persone...
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Momo

e kad cujem to : kad cemo na "ono" mesto, jel si bio u "onoj" organizaciji, sta radi "znas vec ko" :cupakosu: dodje mi da ih autujem odmah na licu mesta ! ili kad me cutka neko na javnom mestu a da ne govorimo o tome sto nekom zna da smeta sto se ja ljubim sa devojkom na ulici jer "moze slucajno neko s posla da mu/joj naleti" ....

hvala bogu pa me odavno zaobilaze takve persone...

:lol:

Znam na sta mislis.
Zato smo Orlando i ja skolski primeri lezbejskih galamdzija, o cijim zivotnim dramama zna ceo Coffee Dream. :wundy:
Korisnikov avatar
By Momo
ih mene Orlando na svim spratovima filoloskog autovala :lol:

stojim jednom na ulici sa trans likom koji je 2 sa 2 brada do zemlje proso tranziciju pre 2 godine i on me ladno cutka jer sam pomenuo nesto-trans :doh: jbt dokle ide ta paranoja
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Da da, obozavam kad krenu uspaniceno da se okrecu, proveravaju prati li nas neko, ni ne slusaju me vec razmisljaju o teorijama zavere. Dziiiiz. :drama:
Izem ti ja taj zivot.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ja sam poluaut, lazem ljude da sam bi a nisam, al definitivno se osecam opustenije.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Momo

ih mene Orlando na svim spratovima filoloskog autovala :lol:

Otkud to?

Orlando je inace jedno jako diskretno bice koje jako vodi racuna sta kaze.

^^

Brate Orlandinjo morala sam, izvini :lol:
By Kragi
Originally posted by Mage
Originally posted by KorvinOdAmbera

Okej. Postoji situacija da su jednostavno oni koji ne zele da spoznaju sebe, pa radi toga su emotivne nule..

Ali, ako naucis jako dobro da kontrolises emocijama, iako znas jako dobro ko si i sta si, i pri tom jos moras da pazis na druge ljude, da prepoznajes kada sta, kako i koliko se treba reci - to, koliko ja znam je odlika emotivno inteligentnih osoba...
Meni to više zvuči kao laganje, zavlačenje i obmana na koju su mnogi LGBT-ovci prinuđeni i mislim da je to jedan od glavnih razloga lošeg funkcionisanja gay veze u proseku. Ne slažem se da to doprinosi emotivnoj inteligenciji u pozitivnom smislu, već skroz suprotno.

Biti emotivno inteligentan znači biti svestan svojih emocija, znati da se sa njima nosiš na pravi način i da nemaš problem iste ispoljavati pred partnerom. Mnogi LGBT-ovci nemaju razvijenu emotivnu inteligenciju.
:up:

potiskivanje emocija vodi u neki drugi smer, definitivno ne ide u prilog EIQ-u. Treba praviti razliku izmedju kontrole i nasilnog potiskivanja :B
Korisnikov avatar
By unic0rn
U netolerantnom i nenaviknutom drustvu kao sto je ovo ovde i autovanje i klozetiranje imaju kako pozitivnog tako i negativnog efekta.

Detalji bi me samo fakat smorili tako da ne bih dalje.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!