Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Ja hocu ove Lepo Krepine sa crnim hlebom :bale:
Korisnikov avatar
By Mars
Evo da vas obavestim...da sam upravo kupio jednu veknu hleba više...da odstoji, da sazri...pa za par dana eto i mojih prženica ovde.

:B
Korisnikov avatar
By Blady
:wow:
mogla bih i ja praviti ovih dana..
Korisnikov avatar
By ultraviolet
@ castor

može, ali naredi da je dostave toplu kako znaju i umeju :]
Korisnikov avatar
By Mars
Jao da. Utisak sa prethodne strane. Komplet lepinja... :sigh:

Kako je to dobro. Kako je to dobro...

Ja sam jeo i ladne. Najedem se tamo sa idejom da ili UMREM na licu mesta ili da mi se ogade za ceo život...i donekle i uspem u tome (ali samo donekle). Negde kod Čačka mučnina prestaje a u Kragujevcu bi već da se okrenem da se vratim da jedem još... E tad jedem tu ladnu koju sam poneo...

:sigh:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by mizantrop

...sa sirom i dzemom od kajsija...ta kombinacija mi je odlicna :bale: :bale:
:roll:
Au!

Povremeno ih jedem. I volim da ih jedem. Buduci da hranu jedem kad je drugi spreme kod mene ili kad kupim, i da nisam poznata po kulinarskom umecu, nisam ih spremala. Mozda bih i uspela ukoliko bih pokusala. Kad pokusam, vraticu se na temu da se pohvalim (ako i kuhinja i ja prezivimo moj spremanje u istoj). :lol:
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by Lepa Krepa

eto, draga bas bleu, nakon što sam u roku od po' sata pojela... u jbt... sedam(!) prženica :zid: iliti jaja i hleba koje bih inače jela 2 dana, ulja u (minimalno) dvonedeljnoj količini i mleka koje bih normally guštala pešes dana u jutarnjim kafama... mogu mirne duše reći da mi je craving zadovoljen, te se osećam spremnom da napustim ovu temu. :lol:
:lol:
Korisnikov avatar
By scout_finch
doruckovala sam przenice svaki dan kad sam bila dete. i sad ih povremeno spremim, i sad mi se jedu, pa cu da ih doruckujem danas:bale:

i gibanice mi se jede sad.:sigh:
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by Mars

Evo da vas obavestim...da sam upravo kupio jednu veknu hleba više...da odstoji, da sazri...pa za par dana eto i mojih prženica ovde.

:B
ladno ce forumasi nardnih nekoliko nedelja jesti samo przenice... :D
Korisnikov avatar
By constantine
kako mi se sad jedu przenice ali me mrzi posle da perem sudive tako da nista od toga veceras
Korisnikov avatar
By mizantrop
bile su bas onakve kakve ja volim...tanke, slane, res i pomalo hrskave :) nisam nista mazala ( da ih ne kvarim), samo sam popila veliku solju jogurta... NJAM!!!
Korisnikov avatar
By Mars
Meni je sad onaj hleb koji čuvam tvrd kao kamen.
Korisnikov avatar
By Mars
Srećnice.

Moj hleb je postao neupotrabljiv.

Dečko je imao ideju da pristupim obrnutom procesu: ovlaživanju kriški hleba i vraćanje u stanje od pre 2-3 dana....Ali ja nisam hteo da dodatno ugrozim ionako riskantan proces pravljenja prženica... Odvojio sam novi hleb da stoji.
Korisnikov avatar
By badu
Napravih u 3 varijante.

U
bi
la
sam se.
Korisnikov avatar
By unic0rn
kako me nervira ova tema!! sad mi se taaaako jedu!!! :pekmen:
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by Mars

Srećnice.

Moj hleb je postao neupotrabljiv.

Dečko je imao ideju da pristupim obrnutom procesu: ovlaživanju kriški hleba i vraćanje u stanje od pre 2-3 dana....Ali ja nisam hteo da dodatno ugrozim ionako riskantan proces pravljenja prženica... Odvojio sam novi hleb da stoji.
ja kad imam dosta hleba isecem ga i zamrznem posle toga moze da se koristi kad oces samo ne dozvolis da se odmrznu do kraja

pravicu sad neki dan....
Korisnikov avatar
By Hys.
Przenice volim sa krem sirom/pavlakom/kajmakom i jogurtom.
A volim ih i sa dzemom.

Ali trenutno mogu samo da pricam kako ih volim.

:sigh:
Korisnikov avatar
By Mars
Ako se opet nešto ne zajebem, u petak pravim...
Korisnikov avatar
By Mars
Pitam se: da li bi na toliko strana bila tema o .... šaz nam.....ruskoj salati?

:lol:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
boze dragi, sad me nervirate. I ti Mars, sa svim tim preparacijama, susenjima i vlazenjima!

Poslusajte me, majka mu stara, uzmite dvopek i napravite przenice. Jednom kad ih probate - siguran sam da nikad necete praviti sa obicnim hlebom!

sta se uostalom ja nerviram? (nece mi stampac u ofisu, pa ujedam :P )
Korisnikov avatar
By Mars
Pa ja reko' da prvi put bar uradim kako treba...

Onaj hleb od prošlog pokušaja se tačno na dvopek bio napravio...Dva dana nešto nisam bio po kući i...eto.

ALI ne odustajem!!!

:D
Korisnikov avatar
By colorado
Retko kad ja to jedem.. a i kad jedem, ne mazem ih nicim, a ne pravim ih s mlekom, vec s jogurtom. Tokom pecenja se jogurt zgrusa i da blag smek sira.

Ne volim beli hleb, ali ne volim "kvaseice" s crnim.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!