Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By mirth
Uvek. Ne mogu da se setim da sam se ikad osetila nevoljenom.
Korisnikov avatar
By zozefin st
mene maka voli
znam ja :fige:
al nece nikad da prizna
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Zaljubljena

Da, osecam se voljeno...da, mogu da primam i dajem ljubav..primam ljubav od drustva, familije...devojke :D od fejsbuka :lol: fejsbuk me obozava... :D
Imam ja ljubavi, ne zalim se.... :)
Jaoj zaljubita imas devojcicu?

Bas mi drago :) !
Korisnikov avatar
By group
hmmm, u homosexualnom svetu ne mogu bas da racunam na neku (sigurnu) ljubav. ali naravno da jesam bio u vezama, i sama sam u jednoj, koja traje vec par god. ali bez obzira na sve, ipak smatram da se medju nama izgradio neki sasvim drugaciji i ozbiljniji odnos od ljubavi.

daleko mi je bitnije kada saosecas sa tom nekom voljenom osobom u njenim problemima, i kada ona saoseca sa tobom, kada imate jedno za drugo razumevanja, utehu, toplu rec,... a ljubav spontano dodje uz sve to, a mozda u nekim slucajevima i prodje :( . kada znas da si sa tom osobom mnogo stvari prosao u zivotu, i kada znas da mozes da nju da se oslonis i za mnoge druge, tek nadolazece stvari, kao i ona na tebe,...
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by group

hmmm, u homosexualnom svetu ne mogu bas da racunam na neku (sigurnu) ljubav. ali naravno da jesam bio u vezama, i sama sam u jednoj, koja traje vec par god. ali bez obzira na sve, ipak smatram da se medju nama izgradio neki sasvim drugaciji i ozbiljniji odnos od ljubavi.

daleko mi je bitnije kada saosecas sa tom nekom voljenom osobom u njenim problemima, i kada ona saoseca sa tobom, kada imate jedno za drugo razumevanja, utehu, toplu rec,... a ljubav spontano dodje uz sve to, a mozda u nekim slucajevima i prodje :( . kada znas da si sa tom osobom mnogo stvari prosao u zivotu, i kada znas da mozes da nju da se oslonis i za mnoge druge, tek nadolazece stvari, kao i ona na tebe,...

eh......

ne
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Mene majka voli samo kada polozim ispit.. Ccc...
Korisnikov avatar
By group
Originally posted by Torry

eh......

ne
jbg, svako ima prava na svoj stav, zar ne?
Korisnikov avatar
By Myself
Znam da me voli, ali se ne osecam voljenom. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By group
Originally posted by Myself

Znam da me voli, ali se ne osecam voljenom. :ozbiljan:
znaci, onda je problem do tebe, posto ti ocigledno ne umes da "primis" ljubav? pogotovo, sto kazes da znas da te voli.
By J...
U poslednje vreme nemam potrebu da se osecam voljeno. Ne razmisljam o tome.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
osecanje da sam voljena nije meni dovoljno

ja zahtevam euforiju :awesome:
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by Torry

eh......

ne
jbg, svako ima prava na svoj stav, zar ne?

ne, ne, nisi me dobro razumeo

ono eh sam uzdahnula na tvoje vidjenje ljubavi i sta je tebi bitno u vezi, tu sam se i ja pronasla

a ono ne, je moj odgovor, da se ne osecam voljeno, nije imalo nikakve veze sa tobom ;)
Korisnikov avatar
By group
aha, sad mi je vec malo lakse, mada opet kazem da svako ima pravo na neki svoj stav,... a mozda taj moj stav i jeste ljubav, samo ga ja ne definisem tako :) ko ce ga znati,...
Korisnikov avatar
By Azdaja
sa roditeljske strane jako, prijatelji oblecu...a meni fali samo ona....samo :(
Korisnikov avatar
By badu
Da. Ja sam jedno vrlo voljeno biće. A uzvraćam istom, ako ne i većom, merom.
Korisnikov avatar
By Zoey
osecam se i voljenom i zeljenom
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!