Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Slika Slika

Obeležite ovaj datum u vašem kalendaru i dobro se pripremite jer Vas "Warm Bros Community", gay party brend i organizacija za prevenciju HIV-a, "Siguran puls mladih", pozivaju "Fresh Mint Plastic Party 02.12.2010." na veliku gay žurku povodom Svetskog dana borbe protiv HIV-a u jedan od najboljih klubova u Beogradu - "Plastic"- dugogodišnji apsolutni šampion u kategoriji noćnog provoda.

O našoj bezbednosti postaraće se policija, a uz saradnju sa obezbeđenjem kluba biće kao i do sada posebno predana u pružanju bezbrižne atmosfere u i oko kluba.

Kapacitet: 500 gostiju.
Cena ulaza: 150 rsd +(free garderoba, prezervativi, lubrikanti i još ponešto...)
Rezervacije i prijava na spisak gostiju je obavezna, putem Facebook-a ili najsigurnije na 061/155.06.16.

NAPOMENA: Zabranjeno je unošenje foto-aparata i upotreba mobilnih u svrhe fotografisanja i snimanja, bez dozvole organizatora, o čemu će redarska služba i obezbeđenje posebno voditi računa.

"Warm Bros Community... Dvoje su se tako smuvali" :)
Posetite naš zvanični fb profil i proverite po čemu smo sve do sada izgradili reputaciju ;)
Korisnikov avatar
By maka
dolazim,nestalo mi lubrikanta!

:ozbiljan:
By Hans
Istina. Ja imam još dva Durexa... dolazim! :sladoled:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Verovatno cu doci. :yay:

Pa sa zurke u skolu :awesome:

Uuuu i to jos imam kontrolni :lol: Utoliko cu se sladje napiti ^^
Korisnikov avatar
By bu
nekako ta zurka u Plastiku mi sumnjiva..lol..imam trip da oce da nas skupe sve na jedno mesto i bace bombu..heh..
Korisnikov avatar
By mili86
Bu :shamar:

nemoj da plasis decu, spremam se za muvanje :)

btw, doalzim!
Korisnikov avatar
By bu
ahaha..dobro necu.. :D verovatno cu i ja doci..ako ozdravim do tad :)
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by bu

ah, i ja sam bolan... ali klin se klinom ... izbija... nabija.. kako kome drago!
Korisnikov avatar
By bu
Originally posted by mili86
Originally posted by bu

ah, i ja sam bolan... ali klin se klinom ... izbija... nabija.. kako kome drago!
ahaha vidis lepo si to rekao..posto sam se razbolela izlazeci..ima da ozdravim tako sto cu izlaziti..lol
Korisnikov avatar
By Torry
solidarisem se sa suncetom :)
Korisnikov avatar
By Siguran puls Mladih
Originally posted by bu

nekako ta zurka u Plastiku mi sumnjiva..lol..imam trip da oce da nas skupe sve na jedno mesto i bace bombu..heh..
Želimo da Vas skupimo na jednom mestu i bacimo...bombu dobrog raspoloženja, dobre muzike, ali i da zajedno obeležimo Međunarodni dan borbe protiv HIV-a....

Vidimo se u utorak od 22h...
Žurka u Plastic-u "Fresh Queer Plastic Party" je pomerena za četvrtak, 02. decembra od 23h.

Zvanično obaveštenje:

U ime WB Community-a i LGBT organizacije za prevenciju HIV-a "Siguran puls mladih", obaveštavamo vas da smo usled spleta nesrećnih okolnosti morali da odložimo najavljenu žurku zakazanu za utorak, 30. novembar.

Međutim, imamo to zadovljstvo da vas obavestimo da smo od menadžmenta kluba Plastic/Mint dobili još bolji termin - četvrtak, 02.12. i dva stejdža!

WB Adrenaline Stejdž: U još lepšem, preuređenom ambijentu kluba "Mint", koji je spojen sa Plastikom, čekaju vas najopskurniji mainstream i opšteprihvatljivi andergraund za zadovoljavanje potreba svih koji uspeju da uđu.

WB Divastated Stejdž: U jednom ograničenom delu polovine Plastika, rezervisanom samo za nas, a u saradnji sa "Dacne 4 Life", muziku ce puštati ekipa emisije "Dizanje" sa B92.

Ulaz je moguć samo iz Mint-a, Đušina Br. 7.

Došlo je i do još nekih malih izmena: Ulaz - 100 rsd. Garderoba - 100 rsd. (i dalje će se deliti kondomi, lubrikanti i još ponešto;)

Kapacitet je ograničen na 400 gostiju kako bismo izbegli gužvu. Rezervacije i prijave na spisak gostiju obavezno, putem Facebook-a ili najsigurnije na 061/1550616 .A sve do sad napravljene rezervacije su i dalje važeće.

Slika

P.S. Molimo moderatora da izmeni naziv teme u "Fresh Mint Plastic Party 02.12.2010.
Korisnikov avatar
By bu
kolko ljudi moze da udje na jednu rezervaciju?
50 dinara za Klinku za infektivne i tropske bolesti
Slika
Poštovani prijatelji,

"Siguran puls mladih" vas poziva da tokom žurke "Fresh Mint Plastic", 02. decembra 2010. godine svi zajedno doniramo simboličnu sumu od po 50 dinara.

Prikupljeni prilog u celosti će biti doniran Klinici za infektivne i tropske bolesti u Beogradu. Na taj način želimo da makar simboličnom sumom pomognemo osobama koje žive sa HIV-om a koji redovno koriste usluge ove Klinike.

Dobrovoljne priloge možete ostaviti na štandu SPY-a u posebno za to obeleženu kutiju.

(SPY)
Korisnikov avatar
By maka
dolazim i jako cu da se napijem.
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by maka

dolazim i jako cu da se napijem.

i ja.

elem, poslao sam poruku i niko mi nije odgovorio da potvrdi... tz tz tz
nadam se da smo stavljeni na spisak...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ja necu da spavam i pravim pauze za povracanje celo vece... Opet :drama:
Korisnikov avatar
By bu
ja cu doci mortus tamo verovatno..tako da ako vidite neku devojku da spava..to sam ja..probudite me..hahah
Korisnikov avatar
By nsc
dobra muzika, los DJ, umesto da preklapa, na momente je tako sekao pocetke i krajeve, da je bolelo
Korisnikov avatar
By mili86
Jos je klinac :mini:

i nazalost, Mint je izgubio nevinost sa momentima sabana saulica i JK.... :die:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!